AstroΤσαούσα 27/03-02/04: Έλα να χαλαρώνουμε λιγάκι

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 27/03-02/04: Έλα να χαλαρώνουμε λιγάκι

Από τις πιο ήσυχες εβδομάδες είναι αυτή που ξεκινάει, τόσο πολύ που μέχρι και ο Ερμής θα μπει σε στάση την Πρωταπριλιά και δεν θα πηγαίνει μήτε πίσω, μήτε μπρος. Η αναδρομή του ξεκινάει στις 3/4 στις τελευταίες μοίρες του Κριού, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία… Στις 28 η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα εξαγωνίσει τον Ουρανό στον Ταύρο και θα φέρει αναπάντεχους έρωτες για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων αλλά και απρόσμενα κέρδη.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, το μυαλό σου παίρνει στροφές και κανονίζεις στο πλάγιο και στο μουλωχτό τις οικονομικές σου υποθέσεις. Τα ρίσκα που θα πάρεις ίσως να είναι μεγάλα και αν ήδη είσαι πνιγμένος στα χρέη, είναι αχρείαστα. Τα αισθηματικά σου επίσης δεν τα βγάζεις στην φόρα, ίσως και γιατί είσαι μπλεγμένος/η σε κάποια παράνομη σχέση. Με κάποιον/α φίλο/η σου θα σκάσει θέμα κι αυτό γιατί σου έχει παραγίνει φόρτωμα και μπορεί να σε έχει κουράσει η τοξική του συμπεριφορά ή η μανία του να μαθαίνει τα πάντα για σένα και γενικά να σε ελέγχει. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, ενώ τα έχεις όλα καλά καμωμένα μες στο μυαλό σου για να βάλεις σε μία σειρά τα χρέη σου, τελευταία στιγμή χάνεις την μπάλα και χαλάς τόσα πολλά, που φτάνεις να δημιουργήσεις κι άλλα τόσα. Δεν θα σου βγει σε καλό τόση σπατάλη να μου το θυμηθείς. Πολλές υπερβολές κάνεις και στα αισθηματικά σου κι ειδικά εάν γουστάρεις πολύ ξεφεύγεις με την ζήλια σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις να περιμένεις κάτι πολύ καλό στα οικονομικά σου, φτάνει να μην μπλεχτούν πολλοί στα πόδια σου κι όπου πρέπει να κρατάς το στόμα σου κλειστό. Στα ερωτικά σου μπορεί κάποιο παράνομο φλερτάκι να σε τονώσει και να το παραπάρεις πάνω σου, αλλά κι αυτό θα το ξέρετε εσύ κι ο εαυτός σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σύννεφα πυκνά και μαύρα μαζεύονται πάνω από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, και μάλλον θα αρχίσεις να ψιλοχοντροαγχώνεσαι και να προβληματίζεσαι για το μέλλον. Πιθανότατα να γίνεται μαλλιοκούβαρα με κάποιον συνεργάτη σου και να το διαισθανθείς πως πάτε για διάλυση ή το ταίρι σου να σου δώσει κάποια δείγματα χωρισμού. Από την άλλη στήριγμα γερό θα είναι τα φιλαράκια σου και σε πολλές περιπτώσεις όχι απλά θα σώσουν την κατάσταση, αλλά μπορεί κιόλας να το παίξουν αντικαταστάτες. Πιο απλά, μπορεί να σκάσει ειδύλλιο ή συνεργασία με κάποιον από την παρέα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, παραγίνεσαι παρτάκιας και πιστεύεις πως πάντα θα σε σώζει η καλή σου τύχη σε όποια λαλακία κι αν κάνεις στο άλλο σου μισό ή στους συνεργάτες σου. Ευτυχώς που έχεις καλούς φίλους και κάπως θα σε σώσουν από την κατρακύλα, αρκεί βέβαια να τους ακούσεις. Αν βέβαια βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο, θέλοντας και μη θα συνετιστείς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και είσαι ακόμη ελεύθερο πουλί, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου μέσω των φίλων σου ή να καταλάβεις ξαφνικά πως υπάρχει αλληλοκαψούρα με κάποιον/α από αυτούς. Αν είσαι ζευγαρωμένος/η θα περάσεις ανέλπιστα καλά σε διάφορα κοινωνικά events που θα πας με το ταίρι σου, ενώ μπορεί αρχικά να τα μουρμουρούσες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, θα την πάρεις την πρωτοβουλία σου στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα και μόνο σε καλό θα σου βγει. Τώρα εάν οι γύρω σου τρώγονται με την πάρτη σου, ας είχαν κι αυτή τα προσόντα και την καπατσόσυνη σου. Ωστόσο κάτι θα γίνει, ίσως σε κάποιο μάθημα που παρακολουθείς ή σε ένα ταξίδι που θα κάνεις, κι εκτός που θα αλλάξεις πλάνα για δουλειά και σπουδές, θα αρχίσεις γενικότερα να βλέπεις την ζωή αλλιώς. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου ένα άγχος με το πώς θα βγουν οι υποχρεώσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας το έχεις, αν και μέσα σου κερδίζουν η αισιοδοξία και η καλή διάθεση και όλα γίνονται, ακόμη και την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, όταν κάτι είναι αντικειμενικά σοβαρό, καλό είναι να είσαι εξασφαλισμένος/η κι όχι να ποντάρεις στην εύνοια του σύμπαντος, η οποία και δεν θα σε βοηθήσει καθόλου σε μία κόντρα που θα έχεις με κάποιον συνεργάτη σου. Εκεί, αν φταις, θα παίξουν συνέπειες. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα την κάνεις την κλίκα σου την ωραία στην δουλειά και μια χαρά θα έχεις τις ευκαιρίες σου (με βοήθεια εκ των έσω) να φανείς και να αναγνωριστείς, ενώ κι από λεφτάκια παράπονο δεν θα έχεις. Κι επειδή καθώς φαίνεται ανοίγει η τύχη, συνδυάζεις χαρά κι εργασία με ένα αναπάντεχο love story στην δουλειά, που όμως δεν είναι για να το καμαρώνεις, μάλλον θα πρέπει να είσαι φουλ διακριτικός/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μια χαψιά θα σε κάνουν οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και δεν θα μπορέσεις να χαρείς τίποτα αυτές τις μέρες. Μπορεί βέβαια να σου έρθουν και κάποια ζόρια οικονομικά ή συναισθηματικά και τότε bye bye καλή διάθεση και αισιοδοξία. Βέβαια, φταις κι εσύ γιατί κολλάς και απελπίζεσαι, κλαίγοντας πάνω από το χυμένο γάλα, αντί να κοιτάς μπροστά. Σε περίπτωση πάντως που θέλεις να πας κόντρα στην γκίνια μια χαρά σου βγαίνει ταξιδάκι ή κάποια άλλη ευχάριστη δραστηριότητα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα του δώσεις να καταλάβει στην διασκέδαση και την καλοπέραση. Έξω ντέρτια και καημοί. Θα παρεκτραπείς όμως και από ερωτικής πλευράς και μπορεί να παιχτεί φάση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο που έπειτα θα την σκυλομετανιώσεις. Επίσης μπορεί να γίνεις κολλητάρι με άτομα που δεν είναι για πολλά πολλά και να κάνεις πέρα άλλα πιο αξιόλογα. Στην δουλειά σε πιάνει μία καταθλιψάρα κι αυτό γιατί νιώθεις πως δεν υπάρχει μέλλον και προοπτική για κάτι καλύτερο και μάλλον θεωρείς τον εαυτό σου άχρηστο/η. Εντάξει, φάση είναι και θα περάσει. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, εκτός που τα βλέπεις όλα τέλεια, αφού έχεις πάθει μία κρίση αισιοδοξίας, μάλλον γιατί σου πάνε καλά τα πράγματα στα σχέδια που κάνεις σε επαγγελματικά ή σπουδές, σου σκάει κι ένα ξαφνικό ταξίδι με το παρεάκι σου ή με το άλλο σου μισό. Στην πρώτη περίπτωση πάντως, θα βολευτείς εκεί που θα πας και μάλλον θα γυρίσεις διπλός/η. Πιθανότατες είναι και οι ιντερνετικές γνωριμίες και οι σχέσεις από απόσταση!

ΛΕΩΝ ♌

Την ψυχή θα σου βγάλουν τα οικογενειακά σου θέματα αυτές τις μέρες, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, και λίγο θα θέλεις για να πάρεις τα βουνά και να μην ξαναδείς άνθρωπο. Η αλήθεια είναι ότι οι δικοί σου έχουν παραγίνει τοξικοί και χειριστικοί και κάπου πρέπει να μπει ένα στοπ. Παρόμοια προβλήματα πιθανώς να έχεις και με το αμόρε σου. Τουλάχιστον σε πάνε καλά τα οικονομικά σου και όλο και θα μπορέσεις να βουλώσεις τρύπες. Ακόμη κι αν κάνεις κάποια έξοδα, ειδικά για ανάγκες του σπιτιού, αλλά και για διασκέδαση θα σου ξαναέρχονται με κάποιον τρόπο. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μάλλον δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στα επαγγελματικά σου και τα έχεις αφήσει στον αυτόματο, πιθανώς γιατί τον τελευταίο καιρό πάνε όλα ρολόι. Οπωσδήποτε σου τρώνε πολύ ενέργεια τα οικογενειακά σου προβλήματα, όμως κοίτα να κρατάς και κάποιες ισορροπίες. Από λεφτά, δεν την λες και καλή την κατάσταση και μάλλον αυτό σε εμποδίζει να χαρείς ακόμη και τα πιο απλά πράγματα σε αυτή την ζωή. Αυτό κάνει κακό και σε σένα και στο ταίρι σου και γενικότερα στην σχέση σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, ξαφνικά θα πιάσεις λεφτά στα χέρια σου από μία αστεράτη επαγγελματική συμφωνία που θα κάνεις ή από κάποια προαγωγή που ούτε εσύ ο/η ίδιος/α δεν περίμενες. Με το ταίρι σου φουντώνει το πάθος σου και του δίνετε να καταλάβει, ενώ αν είσαι σόλο ένας κεραυνοβόλος έρωτας γίνεται το καινούριο σου μεγάλο κόλλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Οι εντάσεις και οι καβγάδες δεν θα λείψουν από το σπιτικό σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, και μία και μόνο κουβέντα αρκεί για να γίνει το σώσε με τους δικούς σου. Πίσω δεν πηγαίνει ούτε και το ταίρι σου, που όλο θα σε τσιγκλάει και θα είναι μες στο υφάκι και τον εγωισμό. Στην δουλειά σου αλλάζουν κάποια πράγματα και μάλλον θα σε πιάσουν οι ανασφάλειες για το τι θα γίνει και κατά πόσο θα σε επηρεάσει. Αναλώνεσαι όμως σε συζητήσεις και μπορεί κιόλας κάποιος από τους συναδέλφους να σε κουρδίζει επίτηδες. Μυαλό έχεις, βάλε κάτω τα δεδομένα και κρίνε μόνος/η σου ό,τι είναι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα βαρεθείς να βλέπεις κόσμο που ξέρεις και να γνωρίζεις καινούριο, αλλά και να κάνεις ένα σωρό συζητήσεις για ό,τι θέμα βάζει ο νους σου. Πάντως και θα κουτσομπολέψεις και θα πεις κι εσύ τις υπερβολές σου για να δειχτείς, αλλά και θα ακούσεις κι ένα κάρο ψέματα από τους γύρω. Γενικά σε δουλειά να βροσκόμαστε. Βέβαια καλύτερα να είσαι έξω από το σπίτι σου, γιατί οι δικοί σου θα σε παραπιέσουν με τις απαιτήσεις, τις ιδιοτροπίες και τις περιέργειές τους. Άρα όσο λιγότερο τους βλέπεις τόσο το καλύτερο. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, πετάς στα σύννεφα, αφού το άλλο σου μισό είναι όλο εκπλήξεις και σε έχει κάνει να το ερωτευτείς ξανά. Ανανεώνεστε και μπορεί και να φύγετε για ένα ταξιδάκι να ξεσκάσετε. Αν ακόμη είσαι μόνος/η έρχεται ο έρωτας ο μεγάλος σύντομα και μάλιστα με τρόπο που θα σου μείνει αξέχαστος και θα έχεις να θυμάσαι! Οι συνεργασίες σου επίσης θα αλλάξουν προς το πολύ καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ανασφάλειες σε πιάνουν, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, σε σχέση με τα αγαπημένα σου άτομα και πιο συγκεκριμένα αμφισβητείς την αγάπη τους και μπορεί να θεωρείς πως είναι κοντά σου ή γιατί σε έχουν του χεριού τους και βολεύονται ή επειδή έχουν κάποιο συμφέρον. Στη δουλειά σου πολλά τα λόγια και ακόμη περισσότερα τα μαλώματα που θα κάνεις με συναδέλφους σου, καθώς όλοι είστε στην τσίτα και ψάχνετε μανιωδώς αφορμή για να ξεσπάσετε. Σαν να μην σε έφτανε όλο αυτό έχεις κι ένα σωρό υποχρεώσεις. Με τόσο πανικό, που χρόνος να τις βγάλεις; Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου κάνε λίγο κράτει σε αυτά που χαλάς, γιατί μόνο με το να αγχώνεσαι δεν θα βγουν οι υποχρεώσεις σου. Τα χρέη σου δεν θα πληρωθούν από μόνα τους, ούτε και θα εξαφανιστούν. Μπες σε πρόγραμμα όσο είναι καιρός, γιατί λεφτά σου έρχονται, αλλά τα σκορπάς! Έτσι ασύμφορος/η είσαι και στα συναισθηματικά σου και κάνεις ένα κάρο υπερβολές βασανίζοντας τους γύρω σου όποτε σε πιάνουν ανασφάλειες. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο όμορφη κι αν δεν γίνει εσένα έτσι θα σου φαίνεται, αφού θα τσεπώσεις από την δουλειά χρήμα. Έξτρα μπόνους δώρο από το σύμπαν φλερτάκι που σε ξεσηκώνει και το ψήνεις και εσύ με κάποιον/α συνάδελφο ή με ένα άτομο που κινείστε στους ίδιους χώρους, πχ κάνετε δίπλα δίπλα διάδρομο στο γυμναστήριο. Αν είσαι ρεζερβέ, θα βρεθεί τρόπος να ξεσκουριάσετε με το ταίρι σου και να τονωθεί ο έρωτάς σας.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τα οικογενειακά σου θέματα και ξοπίσω και οι δικοί σου μόνο πίκρες και βάσανα σε κερνούν, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου. Αλλαγές που δεν σου αρέσουν καθόλου και γεγονότα ζόρικα σε περιμένουν στο χώρο του σπιτιού. Αν δεν είσαι εσύ αυτός που θα χειριστεί τους πάντες έχεις να φας πολύ τοξικότητα και ένα σωρό συναισθηματικούς εκβιασμούς. Κοίτα να βάλεις στοπ και όρια, γιατί θα απολωλαθείς. Τα οικονομικά σου επίσης δεν πολυπάνε καλά, αφού (μάλλον για να ξεχαστείς) το ρίχνεις έξω, χαλάς χρήμα σε καλοπέραση και διασκέδαση, ενώ κάνεις και μπάνικα δωράκια στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο ποιος την χάρη σου; Το ταίρι σου σε κοιτά στα μάτια και πριν καλά καλά προλάβεις να ζητήσεις κάτι στο έχει φέρει. Υπερβολικό θα είναι σε όλα του και θα σε κακομάθει για αυτό κι εσύ θα γίνεις αχόρταγος/η. Από την άλλη αυτή η συμπεριφορά μπορεί και να μην είναι τόσο αληθινή, να το έχει κάνει κι αυτός/η λίγο λύσσα, αλλά οκ μπορείς να χαίρεσαι. Αν είσαι σόλο, η τύχη σου ανοίγει και οι θαυμαστές/ριες είναι πάμπολλοι/ες. Από ποσότητα καλά πάμε, στην ποιότητα το χάνεις. Πάνω κάτω τα ίδια γίνονται και στις συνεργασίες σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, με το ταίρι σου είστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ και η σχέση σας γίνεται σαν καινούρια που λέει ο λόγος. Αλλαγές κι εκπλήξεις σε περιμένουν που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά πολύ ικανοποιημένο/η. Αν είσαι μόνος/η έρχεται η στιγμή να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο μεγάλο έρωτα! Ξαφνικά θα έρθει, όμως μπορεί να σου φύγει με τον ίδιο τρόπο…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κι όσο δεν μπορείς τις εντάσεις, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, τόσο σου έρχονται και μάλιστα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Δεν θα προλαβαίνει να τελειώσει ο ένας καβγάς και θα ξεκινάει ο επόμενος. Μέσα σε όλα μπορεί να έχεις και κάποιες ζημιές και να πηγαινοέρχονται τα μαστόρια. Αυτές τις μέρες θα μάθεις και πολλά μυστικά, αν κι εσύ από πλευράς σου θα φυλάγεσαι, ενώ θα πιάσεις και πολλά που συμβαίνουν στον αέρα από διάφορα μισόλογα. Κάτι από όλα ίσως να σε τσιτώσει. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως δεν γίνεται να τα έχεις όλα δικά σου… Στην καθημερινότητά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν όλα πολύ καλύτερα από πριν και αυτό θα βοηθήσει τρομερά την ψυχολογία σου και θα κάνεις πολλές καλές σκέψεις για το μέλλον και αισιόδοξες. Τα προβλήματα όμως μέσα στο ίδιο σου το σπίτι θα σε ξετινάξουν. Εκτός από τις διάφορες δύσκολες κι απαιτητικές καταστάσεις που έχεις να κουλαντρίσεις, θα πρέπει να υποστείς τα μούτρα, την γκρίνια και πάνω από όλα τις απαιτήσεις τον δικών σου που τελειωμό δεν έχουν. Μην σου περνάει καν από το μυαλό πως θα ευχαριστηθούν, ό,τι κι αν κάνεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τα πράγματα αλλάζουν στην καθημερινότητα σου κι αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την οικογενειακή σου ζωή. Παύετε με τους δικούς σου να τρώγεστε σαν τα κοκόρια και είστε όλο γλύκες. Με το ταίρι σου θα βρείτε καινούριους τρόπους να περνάτε καλά και θα σπάσει η μίζερη ρουτίνα σας, ενώ φαίνεται πως και κάποια προβλήματα που είχατε μένουν για πάντα στο παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος/η θα ερωτοχτυπηθείς με κάποιον/α που θα γνωρίσεις μέσω της οικογένειάς σου ή σε κάποιον χώρο που κυκλοφορείς καθημερινά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, ξύνεις τα νύχια σου ολημερίς για καβγά και έχεις ένα υφάκι που σπάει τα νεύρα των γύρω σου αφού είναι φουλ προκλητικό. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τον καβγά είναι να μην βρίσκεσαι με κόσμο. Πάντως με τους φίλους σου θα υπερχαλαστείς σε κάποια φάση κι αυτό γιατί άλλο σου δείχνουν κι άλλο είναι το πραγματικό τους πρόσωπο. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, η εβδομάδα σου έχει μπόλικη διασκέδαση, καλοπέραση, φλερτ και έρωτες. Θα χάσεις όμως το μέτρο και θα κάνεις πράγματα που και δεν συνηθίζεις και μπορεί να τα μετανιώσεις γιατί θα εκτεθείς. Μπορεί για παράδειγμα, να αρχίσεις να φλερτάρεις ή να παιχτεί και κάτι ακόμη πιο χοντρό με έναν/μία φίλη σου χωρίς να το πολυσκεφτείς και μετά να ξεκόψετε. Επίσης μπορεί να κάνεις πολλές άλλες επιπολαιότητες πάνω στο κέφι της στιγμής που θα προσβάλλουν ή θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους γύρω σου. Πιθανώς μόλις μπουν τα μυαλά σου στην θέση τους, να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου και να μην μιλάς σε άνθρωπο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου κι ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μάλλον όπου να ναι καταφθάνει ένας μεγάλος έρωτας που θα σε ξεσηκώσει όσο δεν πάει. Ας είν’ καλά οι καινούριες σου γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση θα δεις το άλλο σου μισό, έτσι όπως δεν το έχεις ξαναδεί και θα φουντώσουν τα αισθήματα σου, ενώ θα του πεις και του εξομολογηθείς κάποια πράγματα για πρώτη φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου τα ζόρια σου θα είναι μεγάλα στα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να δεις κάποια θέματα πολύ αλλιώς, διαφορετικά θα σε φάει η μαρμάγκα. Τα οικονομικά σου επίσης είναι πηγή άγχους αφού τα έξοδα είναι πιο πολλά από τα έσοδα. Επίσης μπορεί να σου φύγουν αρκετά για χάρη ενός φίλους με τον οποίο θα βουτηχτείτε κι από πάνω. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις αρκετό άγχος με την δουλειά σου, όμως επειδή στο σπίτι όλα πάνε ρολόι δεν το αφήνεις να σε καταβάλλει, ίσως και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ό,τι και να γίνει έχεις στηρίγματα. Αυτή η σκέψη δεν σε βοηθά και πολύ, αφού αντί να κυνηγήσεις να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και να βρεις λύσεις, εσύ καταλήγεις να χαζεύεις. Με τους φίλους σου θα έχετε μάλλον έναν τσακωμό ή παρεξήγηση για οικονομικούς λόγους ή λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Πάντως αν σου κάνουν λαδιά, έτσι δεν τους αφήνεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους είτε γιατί θα βοηθήσουν και θα βάλλουν το χέρι στην τσέπη οι δικοί σου για να σε καλύψουν, είτε γιατί θα αρχίσεις να εισπράττεις από κάποιο ακίνητο. Καλοδεχούμενα και τα δύο! Στα ερωτικά σου όλο και κάτι κινείται από το πουθενά και η αυτοπεποίθηση σου τονώνεται.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου έχεις αρχίσει να παίρνεις πολύ τα πάνω σου και δεν κρατιέσαι να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις που θεωρείς ότι θα σου αλλάξουν την ζωή. Στα επαγγελματικά σου όμως αυτή συμπεριφορά δεν σου βγαίνει και τόσο σε καλό, αφού θα αναλωθείς σε καβγάδες και εντάσεις με τους υπόλοιπους που εσύ προκαλείς. Με αυτά και με εκείνα αρχίζεις να αναθεωρείς και κάποια από τα σχέδια σου, γιατί φαίνεται πως δεν βγαίνουν. Αν φας σκάλωμα με κάποιο, πας καρφί για αποτυχία. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, σκας γάιδαρο πραγματικά αυτές τις μέρες και περισσότερο από όλους την πληρώνουν οι συνεργάτες σου. Λίγο το άγχος σου για την δουλειά, λίγο οι απαιτήσεις σου, τους έχεις όλους στο ένα πόδι και πραγματικά δεν θες να ξέρεις τι λένε πίσω από την πλάτη σου. Επίσης πρόσεχε πολύ αυτά που θα πεις από εδώ κι από εκεί γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις το τόσο τόοοσο και στο τέλος θα εκτεθείς. Ειδικά αν πρόκειται για κουτσομπολιά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, σε περιμένουν πολλές καινούριες και ξαφνικές γνωριμίες, αρκετές από τις οποίες θα έχουν ερωτικό ενδιαφέρον. Εσύ μπορεί να το βλέπεις παιχνίδι, αλλά κάποιος/α θα σου κλέψει την καρδιά πριν καλά καλά να το καταλάβεις. Αν είσαι ήδη σε σχέση, η επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό γίνεται πιο ερωτική από ποτέ και βρίσκεις χίλιους δύο τρόπους για να εκφράσεις όσα νιώθεις.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved