AstroΤσαούσα 20/03-26/03: Θα είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 20/03-26/03: Θα είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη

Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20 Μαρτίου κι έτσι ξεκινά η Εαρινή Ισημερία κι επίσημα μπαίνουμε στην άνοιξη. Η εβδομάδα βέβαια έχει κι άλλα «καλά» … Στις 21 ο Ήλιος εξαγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και τα 1α δεκαήμερα αποκτούν αυτοέλεγχο και κινούνται πιο στοχευμένα. Στις 22 Αφροδίτη και Κρόνος κλείνουν την σύνοδο τους στα Ψάρια και στενεύουν τα πράγματα σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, κυρίως για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Στις 23 αριβάρει και ο Άρης στα Ψάρια για να τους ξεσηκώσει περισσότερο. Στις 24 η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο κι όσο να πεις κάπως βοηθάει τα 2α δεκαήμερα. Και για το τέλος, το καλύτερο. Στις 25 Μαρτίου έχουμε την πρώτη έκλειψη της χρονιάς! Σεληνιακή στον άξονα Κριού/Ζυγού και πιάνει τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Καρμικές και μοιραίες εξελίξεις θα αλλάξουν την ζωή τους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου ο Ήλιος παίζει μπάλα στο δικό σου γήπεδο αυτές τις μέρες! Ηappy birthday to you! Η βδομάδα πάντως δεν θα είναι απαραίτητα και τόσο χαρούμενη, αφού με την έκλειψη στις 25 απέναντί σου θα αλλάξουν πολλά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν είσαι μόνος/η και επαγγελματικά ψάχνεσαι, μάλλον θα σου καλοκάτσει, γιατί θα σου τύχουν καλές περιπτώσεις και στην ερωτική σου ζωή και σε θέματα δουλειάς. Αν είχες καραβολευτεί όμως τόσο καιρό και ψιλοχοντροέκανες και τα στραβά μάτια, γιατί που να ψάχνεσαι τώρα, μάλλον θα δεις κάποιους από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου να φεύγουν από αυτήν. Τα νευράκια και η κυκλοθυμία δεν θα λείψουν κι αυτό γιατί δεν θα μπορείς να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου σε πλακώνει η δυστυχία και η μιζέρια, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο. Όσο κι αν προσπαθείς να δεις θετικά τα πράγματα, οι ανασφάλειες, οι φοβίες και τα κόμπλεξ σου θα σε κατασπαράζουν. Κερασάκι στην τούρτα, ένας απαγορευμένος έρωτας που δεν τολμάς να ομολογήσεις ούτε στον εαυτό σου. Πάντως κάποια συμφωνία που ετοιμάζεις κάτω από το τραπέζι πάει καλά και μάλλον θα κολυμπήσεις στο χρήμα… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο κάποιες εντάσεις με τους φίλους σου θα σου χαλάσουν την διάθεση, ενώ μπορεί και αν μαλώσεις με το ταίρι σου ή να ξεκόψεις με κάποιον/α που φλερτάρεις. Ένα γεγονός στην δουλειά επίσης θα σε ξενερώσει φουλ και καμία διάθεση δεν θα έχεις να προσπαθήσεις για το οτιδήποτε.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αχού και δεν σου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου! Αγνώριστη θα κάνει την καθημερινότητα σου η έκλειψη στις 25 και να ξεχάσεις αυτά που ήξερες. Αλλαγές αναμένονται στην δουλειά, στην σχέση σου με τους συναδέλφους, ακόμη και στις καθημερινές σου συνήθειες. Πολύ πιθανό να πρέπει να κόψεις κάποιες ένοχες απολαύσεις, πχ γλυκά ή κάπνισμα, κι αυτό για να βελτιώσεις την υγεία σου. Στα επαγγελματικά σου πάντως μάλλον αρχίζεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο κι αυτό γιατί καβατζώνεσαι με κρυφούς συμμάχους. Με τους φίλους σου πάλι, όλο καβγάδες, φωνές και κακό προβλέπονται. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου μπορεί να σου γυαλίσει κάποιος/α από την παρέα ή που θα σου γνωρίσουν οι φίλοι σου, όμως μην κάνεις όρεξη. Το πιο πιθανό είναι να είναι ήδη ρεζερβέ ή να φας απόρριψη. Από την άλλη ίσως να μαραζώσεις, γιατί δεν θα έχεις λεφτά να ακολουθήσεις τους υπόλοιπους σε ό,τι κάνουν και μάλλον θα νιώσεις πως είσαι στην απ΄έξω. Πάντως όσο κι αν φαίνονται μαύρα κι άραχνα όλα θα την βρεις την άκρη σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου ετοιμάσου για μάχες εντός σπιτιού, αφού τα νεύρα όλων είναι τσίτα. Στα επαγγελματικά σου τα παίζεις πολύ ιστορία και βγαίνεις σε όλα μπροστά και μπορεί να έχεις θέματα με έναν συνεργάτη σου που νιώθει ότι τον μειώνεις. Στην ερωτική σου ζωή νομίζεις ό,τι είναι όλα ονειρικά πλασμένα, αφού ότι παραμύθι σου πουλάνε το κατεβάζεις αμάσητο. Σε περίπτωση που μάθεις κάποιες πικρές αλήθειες έχει να πέσει πολύ κλάμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, μάλλον ήρθε η ώρα να μπουν κάποια πραγματάκια στην θέση τους στην ερωτική σου ζωή. Αν είστε κομπλέ με το ταίρι σου και πράγματι δεν μπορείτε ο ένας χωρίς τον άλλον, η έκλειψη θα σας πάει προς το πιο επίσημο. Αν είστε για να είστε, καλύτερα λήξτε το να βρείτε και κάτι της προκοπής. Αν είσαι ελεύθερος/η σου έρχεται ένας μεγάλος έρωτας. Εξελίξεις θα έχεις και στα δημιουργικά σου σχέδια, με κάποια που δεν τσουλάνε να τα εγκαταλείπεις οριστικά και να σου έρχονται καινούριες εμπνεύσεις. Στο χώρο της δουλειάς οπωσδήποτε θα έχεις εντάσεις, αλλά δεν σε σκιάζει φοβέρα καμιά. Μάλιστα ψήνεσαι τρελά να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, τα επαγγελματικά σου δεν πάνε σε καμία περίπτωση όπως θα ήθελες κι ακόμη κι όταν σου παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες, στο τέλος τα εμπόδια είναι περισσότερα. Καλά για οικονομικά κέρδη, ούτε λόγος. Μην βάλεις κι από την τσέπη σου ξέρω γω. Αν πάντως θέλεις να πάρει λίγο τα πάνω της η δουλειά, κινήσου με πιο πλάγιους τρόπους. Πακετάκι τρως και εάν έχεις καψουρευτεί κάποιον/α από την δουλειά, γιατί ή που δεν θα σε παίρνει για πολλά πολλά και θα πρέπει μόνιμα να προσέχετε μην σας πάρουν χαμπάρι ή που ούτε να σε φτύσει και θα στενοχωρηθείς. Πολύ πίεση θα νιώσεις και εάν διατηρείς μία επίσημη σχέση, σε φάση που θα σκεφτείς μήπως τελικά δεν είναι για εσένα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, όπου τσαμπουκάς και καβγάς είσαι εσύ από πίσω. Το υφάκι σου και το στιλάκι σου ειδικά όταν μιλάς είναι φουλ προκλητικό, ενώ δεν δέχεσαι καμία αντίθετη γνώμη. Στο χώρο του σπιτιού πιθανώς να σε στενοχωρήσει ή να σε απογοητεύσει η συμπεριφορά κάποιου δικού σου, ενώ γενικότερα θα υπάρχει ασυνεννοησία και μάλλον θα γίνουν και πολλά πίσω από την πλάτη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, να μην στα πολυλογώ, σε χτυπά η έκλειψη και μάντεψε που! Σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου. Προτού ξεκινήσεις να κλαψουρίζεις, σου υπενθυμίζω πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Μάλλον ήρθε ο καιρός να κοπούν κάποιες τοξικές συμπεριφορές ή ακόμη και να ανοίξεις τα φτερά σου και να βρεις κι εσύ το δρόμο σου. Μπορεί βέβαια και να έχεις σημαντικά γεγονότα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σου. Το καλό είναι πως κινητοποιείσαι και γίνεσαι πιο τολμηρός/η στα σχέδια που κάνεις για τη δουλειά ή τις σπουδές σου και φαίνεται να μην φοβάσαι τίποτα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ έχεις πολλά στα σκαριά και θέλεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και την εξέλιξη σου, τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι πολλές. Κάποια βοήθεια ή καλές συμβουλές μπορείς πάντως να περιμένεις από τους φίλους σου. Αν κανονίζεις να πας κάποιο ταξιδάκι με το ταίρι σου, ή που δεν θα γίνει, ίσως και γιατί δεν θα έχεις χρήματα, ή θα το κάνεις μεν αλλά θα σου βγει ξινό. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται σε μία εκδρομή ή σε ένα σεμινάριο που θα παρακολουθήσεις να ερωτοχτυπηθείς. Πιθανότητες έχεις και για να μπεις σε μια σχέση εξ αποστάσεως και για να γνωρίσεις ιντερνετικά το άλλο σου μισό. Πάντως μην σνομπάρεις και τα προξενιά που μπορεί να σου κάνουν οι φίλοι σου, ίσως εκεί να είναι η τύχη σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα σου φύγουν πολλά λεφτά για να καλύψεις τα χρέη και να βουλώσεις τρύπες και κάπου θα σε πιάσουν οι ανησυχίες σου και οι ανασφάλειες σου για το πώς θα την βγάλεις μέχρι να ξαναπιάσεις λεφτά στα χέρια σου. Σε συζητήσεις που θα έχεις με τους γύρω σου, μην δίνεις βάση σε όσα λένε και μην δένεις κόμπο κάθε κουτσομπολιό που ακούς. Έχει μπει μπόλικη σάλτσα…

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, μάλλον με την έκλειψη θα αλλάξεις μυαλά και τρόπο που εκφράζεσαι και πολύ πιθανό να δεις μεγάλη διαφορά στις σχέσεις σου με τους γύρω. Σούρτα φέρτα θα έχεις πολλά και θα γνωρίσεις κόσμο και ντουνιά. Κάποια άτομα θα είναι αρκετά σημαντικά και όλο και κάπου θα σε εξυπηρετήσουν. Προσοχή πρέπει να δείξεις σε ό,τι έχεις να κάνει και με τα αδέρφια σου, γιατί κάποια γεγονότα μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω μεταξύ σας. Από έξοδα άλλο τίποτα, επομένως μην περιμένεις πολλά πολλά στα οικονομικά, εκτός κι αν θέλεις να πούμε για τα χρέη σου για κάποια ριψοκίνδυνη επένδυση ου μπορεί να σε βάλει πιο μέσα από ότι είσαι. Με το ταίρι στο θα έχεις πολλούς καβγάδες, κυρίως γιατί θα βγάζεις πάνω του τα απωθημένα και τις εμμονές σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα περνάτε καλά στο κρεβάτι. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, αντιθέτως θα μπεις στην «δίαιτα». Με το ταίρι σου περνάτε μία φάση που κοιτάτε ποιος θα έχει το πάνω χέρι και έχετε βγάλει στην φόρα όλα σας τα παράπονα, ενώ θα παιχτούν και πολλά σκηνικά χειριστικών συμπεριφορών. Αν είσαι ελεύθερος/η, μάλλον το κόλλημα σου με κάποιο φλερτ που δεν σου κάθεται ή με ένα πρώην ταίρι, δεν σε αφήνει να πας μπροστά. Καλά από λεφτά, άστο καλύτερα. Κομμένα τα πολλά πολλά, οι πολυτέλειες και τα ντιβιλίκια. Αν θέλεις να μπουν σε μία τάξη τα χρέη σου, θα πρέπει να στριμωχτείς. Πάντως από την δουλειά σου μπορεί να πάρεις λίγα λεφτάκια, αλλά μην φανταστείς, παρηγοριά στον άρρωστο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, χαρά στο κουράγιο σου έτσι που ξύνει τα νύχια του για καβγά το άλλο σου μισό. Η συμπεριφορά του είναι τόσο προκλητική που δεν αργεί να γίνει το μπαμ. Από λεφτά δεν πας και πολύ καλά, αλλά ακόμη δεν φαίνεται να το έχεις πάρει χαμπάρι και χαλάς ασύστολα. Μην άγχεσαι και θα πάρεις κι εσύ τα χαμπάρια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, η έκλειψη έρχεται για να σε κάνει να αλλάξεις το σκεπτικό που έχεις περί χρημάτων. Και πως θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με αλλαγές στο εισόδημα σου και σε προετοιμάζω από τώρα πως πιθανότατα να είναι προς τα κάτω. Αν βέβαια δεν έχεις στον ήλιο μοίρα, δεν σε χαλάει, μάλλον θα σε πάει καλά. Προσοχή μεγάλη θα πρέπει να δείξεις στις οικονομικές συμφωνίες που θα σου προταθούν τώρα γιατί να μπορεί να είναι από μεγάλες ευκαιρίες έως και τεράστιες πατάτες. Ξανασκέψου πάντως και τι άλλο χρειάζεσαι για να νιώθεις ασφαλής και δώσε περισσότερη βάση στους ανθρώπους. Με το ταίρι σου, μάλλον τρώγεστε σαν τα κοκόρια, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είσαι εσύ ο σπαστικός/η της υπόθεσης αυτή την φορά. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μάλλον θα σε πικράνει το άλλο σου μισό, αφού δεν δείχνει καθόλου τρυφερότητα απέναντί σου, αντιθέτως σε έχει μουρλάνει στις απαιτήσεις και στην ξίνια. Μπορεί κιόλας να σου πει και κανένα πετυχημένο περί χωρισμού. Κοίτα να ανανεώσεις λίγο την σχέση σου μπας και αλλάξει το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, πάρε τα βουνά μπας και βρεις κανέναν άνθρωπο της προκοπής, αν και μεταξύ μας δύσκολο. Ακόμη κι αν κάποιος/α σου κάνει το κλικ, θα υπάρχουν εμπόδια, επομένως πάλι μόνος/η καταλήγεις. Στις συνεργασίες σου τα ίδια χάλια, συν ότι σου κόβουν χρήματα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο η ψυχολογία σου έχει πολλά πάνω και ακόμη περισσότερα κάτω κι αυτό γιατί επηρεάζεσαι από διάφορες εντάσεις στον χώρο της δουλειάς ή γιατί έχεις αναλάβει να κάνεις υπερβολικά πολλά και δεν παραδέχεσαι κιόλας ότι έχεις κλατάρει. Πάντως μία απογοητευσούλα ακόμα να την περιμένεις από μία συνεργασία σου, όπως και από τον/την καλό/η σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ένα από τα πρόσωπα της εβδομάδας, του μήνα, μην σου πω και του, έτους είσαι Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, αφού οι εκλείψεις κάνουν πρεμιέρα στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο. Η Σεληνιακή στις 25 είναι καρφί πάνω σου και σου ζητάει να κάτσεις να σκεφτείς και να αποφασίσεις πως θέλεις να είναι η ζωή σου και να αφήσεις πίσω σου βαρίδια και τοξικά στοιχεία. Αν δεν το κάνεις οικειοθελώς, θα δουλέψει το σύμπαν για σένα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχεις έναν χωρισμό, αν η σχέση σου είναι ό,τι να ναι, αλλά και τη διάλυση μίας συνεργασίας, αν αυτή δεν βγαίνει πουθενά. Αντιθέτως, αν κάτι από τα παραπάνω αξίζει, γαϊδουροδένεις. Στο χώρο της δουλειάς θα έχεις πολλές εντάσεις και καβγάδες με συναδέλφους, όμως αυτό που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου σωματικά και ψυχολογικά, αφού μάλλον θέλεις να αποδείξεις πως είσαι superman/superwoman. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, η καθημερινότητα σου φαντάζει θλιβερή και μάλλον τίποτα δεν μπορεί να σου δώσει χαρά. Πιθανώς να έχεις δυσκολίες με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος/η να μην σου δίνει καμία σημασία κάποιος/α που δουλεύετε μαζί ή συναντάς σε χώρο που πηγαίνεις καθημερινά και για αυτό τον λόγο να έχεις πέσει σε μία ψθλοκατάθλιψη. Μπορεί πάλι για λόγους υγείας να έχεις ξεκινήσει κάποια δίαιτα ή να αναγκάζεσαι να κόψεις μία αγαπημένη σου συνήθεια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις καβγάδες με το ταίρι σου, τους φίλους σου, τα παιδιά σου, γενικά θα ζεις μέσα στην ένταση. Ίσως να φταίει που όλη την ώρα κάτι κάνουν και σε απογοητεύουν.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου μάλλον θα πρέπει να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα μέσα σου και να βάλεις σε τάξη τα ψυχολογικά σου. Αυτό σου λέει κιόλας η έκλειψη στις 25 που σε βάζει σε μία διαδικασία να αντιμετωπίσεις φόβους, λάθη και πάθη, ειδικά από το παρελθόν και να κλείσεις διάφορα κεφάλαια. Αποδέξου τα όσα έχουν γίνει, δες τι μαθήματα έχεις να πάρεις και κοίτα μόνο μπροστά. Πίσω μόνο για να πάρεις φόρα. Με το ταίρι σου θα έχετε αρκετές εντάσεις, όμως δεν αποκλείεται όλο αυτό να σας βγει και στο ερωτικό και να αποφύγετε τα χειρότερα. Αν είσαι σόλο, θα έχεις πολλές κρούσεις, όμως από ρομαντισμό και συναίσθημα μάλλον θα βγεις μείον. Φλέρταρε, πέρνα καλά και βλέπεις έπειτα. Δυναμικά μπορείς να κυνηγήσεις και τα δημιουργικά σου σχέδια. Με τα παιδιά σου επίσης είσαι σε μία κατάσταση όλο νεύρα και θυμό. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, η ερωτική σου ζωή είναι πηγή δακρύων και θλίψης. Με το ταίρι σου δεν πάνε καλά τα πράγματα και δεν καλύπτεσαι συναισθηματικά, αφού μάλλον σε έχει βάλει στον πάγο. Αν είσαι μόνος/η, νιώθεις πως δεν υπάρχει ελπίδα να βρεις κάτι της προκοπής και μαραζώνεις. Πάντως γενικότερα έχεις μία απαισιόδοξη διάθεση και δεν μπορείς να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τίποτα. Δυσκολίες και πιεστικές καταστάσεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις και με τα παιδιά σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου οι εντάσεις δεν θα λείψουν ούτε στην δουλειά, ούτε στο σπίτι και θα είσαι στα κάγκελα. Δεν μπορείς να λειτουργήσεις πουθενά καλά και το μόνο που σου μένει είναι να παίρνεις βαθιές ανάσες για να μην γίνει κανένα κακό. Οι απογοητεύσεις διαδέχονται η μία την άλλη και πλέον καταλήγεις να παραιτείσαι και να γίνεσαι απλά θεατής, αφού οι γύρω σου είναι στον κόσμο τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, το σύμπαν αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μάθεις τι σημαίνει αληθινή φιλία και θα έρθουν έτσι τα γεγονότα, ώστε να μπορέσεις να ξεχωρίσεις τους καλοπερασάκηδες που σου έχουν μαζευτεί από τους πραγματικά σωστούς. Εννοείται πως με τους πρώτους θα κόψεις παρτίδες. Από την άλλη μπορεί τώρα να κάνεις μία καινούρια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε βαθιά φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να δεις και κάποιο όνειρο σου να γίνεται πραγματικότητα, αλλά και κάποιο άλλο χίλια κομμάτια. Στο σπίτι σου τώρα, δεν είναι να πολυκυκλοφορείς γιατί δεν αργεί να ξεσπάσει καβγάς και να σε βρει το άδικο. Όλοι θα είστε μες στα νεύρα και την ένταση και μπορεί κιόλας να ξεφύγουν τα πράγματα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, πολύ πιθανό να έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά προβλήματα στο χώρο του σπιτιού και για αυτό να αγχωθείς και να νιώσεις ανασφάλεια. Αν ήθελες να κάνεις κάποια αγοραπωλησία ακινήτου, πιθανότατα θα συναντήσεις εμπόδια και μάλλον πάλι θα έχουν να κάνουν με λεφτά. Το χειρότερο είναι πως νιώθεις ότι οι δικοί σου δεν σε καταλαβαίνουν και αρχίζουν να σε πιάνουν οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες. Αν πάντως δεις τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία και ρεαλισμό, θα γίνουν όλα πιο εύκολα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, οι καβγάδες δίνουν και παίρνουν στην καθημερινότητά σου και είσαι ικανός/η να κάνεις μεγάλο χαμό, απλά και μόνο γιατί κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από την δική σου. Στην δουλειά θα παιχτεί ένα σκηνικό που θα σε απογοητεύσει, ενώ θα πρέπει να είσαι και ψυλλιασμένος/η μήπως κάποιος σου στήνει παγίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου η έκλειψη στις 25 στον Ζυγό θα σου φέρει γεγονότα, εξελίξεις και αλλαγές σε έναν τομέα- φωτιά για εσένα, αυτόν της δουλειάς. Τα καλά νέα είναι πως ό,τι κι αν συμβεί θα είναι για το καλό και την εξέλιξη σου, τα άσχημα πως όλο και κάτι θα πρέπει να χάσεις για να έρθουν τα καλύτερα. Πιθανώς να αποχωρήσεις από μία συνεργασία, εκτός και αν σου δώσουν καμιά προαγωγή κι έχεις να ετοιμάσεις το καινούριο σου γραφείο, ή να το πάρεις απόφαση να ξεκινήσεις μία καινούρια καριέρα και να αρχίσεις να ασχολείσαι με ένα εντελώς διαφορετικό αντικείμενο. Αν τώρα κλείσεις μία συνεργασία, σίγουρα έχει να σου δώσει και να σου μάθει πολλά. Κατά τα άλλα θα είσαι αρκετά στην τσίτα και το επιθετικό στιλάκι που θα έχεις, σου εγγυάται μπόλικους καβγάδες με φίλους γνωστούς και συγγενείς. Πρόσεχε και όταν οδηγείς. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του, δεν έχεις και τόση πολύ όρεξη για κοινωνικότητες και συζητήσεις κι αν μπορείς θα αποφύγεις ακόμη και να χαιρετήσεις κάποιον που θα δεις στον δρόμο. Έλα όμως που στριμώχνεσαι όλη την ώρα κι αναγκάζεσαι να το παίζεις χαλαρός/η και άνετος. Με το ταίρι σου παραείσαι ψυχρός/η και τυπικός/η και δυσκολεύεσαι να του πεις μία γλυκιά ή ρομαντική κουβέντα, για αυτό και θα σου κάνει παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου αρέσει, αλλά θα φας άκυρο ή με τα μούτρα που θα έχεις θα δώσεις λάθος μηνύματα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα σου φύγουν πολλά χρήματα από εδώ κι από εκεί και κάπως θα αρχίσεις να προβληματίζεσαι. Σε συναντήσεις που θα έχεις με φίλους και γνωστούς θα ακούσεις και θα πεις πολλά ψέματα, ίσως και άνευ λόγου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον και την προσωπική σου εξέλιξη, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, μπαίνουν στο μικροσκόπιο λόγω της έκλειψης και μάλλον κάποια θα πρέπει να τα εγκαταλείψεις για πάντα και να δώσεις βάρος σε άλλα, ίσως και καινούρια. Ετοιμάσου να κάνεις γνωριμίες με άτομα που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και την κοσμοθεωρία σου, ενώ μπορεί ένα ταξίδι να σου ανοίξει κατά κάποιο τρόπο τα μάτια και να καταλάβεις τι πραγματικά είναι αυτό που ζητάς. Τα οικονομικά σου δεν πάνε και πάρα πολύ καλά κι αυτό γιατί έχεις γκώσει από τα έξοδα, αν και κυρίως δίνεις χρήματα για να καλύψεις χρέη και οφειλές. Κλείνεις όμως μία τρύπα και ανοίγουν δύο, για αυτό και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με διάφορα ρίσκα που θα σκεφτείς ή θα σου προτείνουν να πάρεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο επίσης θα έχεις οικονομικά στριμώγματα κι ακόμη κι αν περιμένεις λεφτά που τα είχες σίγουρα, μάλλον θα αργήσεις να τα πάρεις και θα σε ζώσουν τα φίδια. Αν κάνεις απόπειρα να ζητήσεις μία αύξηση ή να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση θα πάνε όλα στραβά κι ανάποδα. Η μόνη σου ελπίδα για να πάρεις μία ανάσα, είναι να σε βοηθήσουν οι δικοί σου ή να εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία σου. Σε ψυχολογικό επίπεδο νιώθεις πως δεν υπάρχει κανένας για να στηριχτείς και σε τρώει η ανασφάλεια. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ξεσπάς όλα σου τα νεύρα στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και μόλις τελειώσεις με έναν καβγά καπάκι ξεκινάς τον επόμενο. Πρόσεχε πολύ και σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα, γιατί εύκολα μπορεί να σε εκμεταλλευτούν και να σου φάνε λεφτά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, η έκλειψη φέρνει τα οικονομικά σου σε πρώτο πλάνο και θα πρέπει να αρχίσεις να κάνεις μία διαφορετική διαχείριση, αλλιώς θα σε πνίξουν τα χρέη σου ή θα βγαίνεις μόνιμα οριακά και θα δεινοπαθείς. Από την άλλη βέβαια μπορεί να σου σκάσει μια κληρονομιά ή μία αποζημίωση και να σου αλλάξει την ζωή. Αν τώρα κάνεις μία καινούρια οικονομική συμφωνία, τα αποτελέσματά της θα σε επηρεάζουν για καιρό. Σε ψυχολογικό επίπεδο, μάλλον θα πρέπει να ξεκολλήσεις από εμμονές και απωθημένα, αν θέλεις να βρεις την πραγματική ευτυχία. Πάντως αυτές τις μέρες νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση και είσαι σε θέση να πάρεις πρωτοβουλίες και μεγάλα ρίσκα που αφορούν την ζωή σου. Ωστόσο, θα έχεις πολλά νεύρα κάποιες φορές και θα τα ξεσπάς σε αγαπημένα σου άτομα. Αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καλό για τις σχέσεις σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μάλλον θα τους έχεις όλους στο ένα πόδι με τις απαιτήσεις σου και την σκληρή σου κριτική. Δεν έχεις κανένα συναισθηματισμό, όταν βλέπεις πως ατ πράγματα δεν γίνονται με τον δικό σου τρόπο. Δεν θα διστάσεις να χωρίσεις με το ταίρι σου ή να λήξεις πατ κιουτ μία συνεργασία. Αν τώρα γνωρίσεις κάποιον/α που σου δείξει ότι τον/την ενδιαφέρεις θα τον περάσεις από ψιλό κόσκινο. Επίσης αν σου κάνουν πρόταση για δουλειά θα κάνεις ξεκάθαρα τα θέλω σου κι αν τους αρέσει. Εκπτώσεις δεν γίνονται! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου η κυκλοθυμία σου χτυπάει κόκκινο και μαζεύεις μέσα σου πολλά νεύρα που δυστυχώς δεν μπορείς να τα ξεσπάσεις. Πάντως η συμπεριφορά σου θα είναι αλλοπρόσαλλη και συχνά πυκνά θα απογοητεύεις το ταίρι ή τους συνεργάτες σου με τα καμώματά σου. Μην περιμένεις να σου δείξουν εμπιστοσύνη.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved