AstroΤσαούσα 13/03-19/03: Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 13/03-19/03: Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Η εβδομάδα που έρχεται μπορεί να έχει μόνο μία όψη και τίποτε άλλο, αλλά πραγματικά αρκεί για να μας αλλάξει τα φώτα. Ήλιος και Ποσειδώνας κλείνουν σύνοδο στους Ιχθύς και η όλη φάση είναι αυτό που λέμε ντελούλου. Υπάρχει υπερβολική και αδικαιολόγητη αισιοδοξία, αφέλεια, αφηρημάδα από την μία, ενώ από την άλλη οργιάζουν οι απογοητεύσεις, οι εξαπατήσεις και η εκμετάλλευση. Τίποτα και κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται και όσο κι αν το πράγμα φωνάζει από μακριά και τα red flags είναι αμέτρητα, αδυνατούμε να δούμε ξεκάθαρα κάποια πράγματα και να πάρουμε σωστές και ρεαλιστικές αποφάσεις. Ωστόσο, η αλήθεια είναι, ότι η όψη δίνει τρομερή έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα. Περισσότερο από όλου επηρεάζονται τα 3α δεκαήμερα και κυρίως οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες. Τα 1α δεκαήμερα τα πιάνουν ο Ερμής από τον Κριό και η Αφροδίτη στους Ιχθύς, χωρίς όμως να σχηματίζουν κάποια όψη πέραν από αυτές που θα έχουν με την Σελήνη, ενώ τα 2α είναι σε mood Κρόνου.

ΚΡΙΟΣ ♈

Από την μία βρίσκεις τις παντελώς χαμένες σου ισορροπίες, Κριάρι του 1ου δεκαημέρου κι από την άλλη γίνεσαι πιο εκφραστικός/η από ποτέ και μοιράζεσαι με όλους τα εσώψυχα σου. Οπωσδήποτε η εβδομάδα θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και μπορεί να σου φέρει νέα ή πληροφορίες από μία περασμένη σου αγάπη. Επίσης, θα έχει λεφτάκια ή ευκαιρίες για να βγάλεις περισσότερα, μελλοντικά. Το μόνο που θα σε χαλάσει είναι κάποιος τσακωμός στο σπίτι, αλλά μαθημένα τα βουνά στα χιόνια, σιγά το νέο, για εσένα που μαλώνεις και με τους τοίχους. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, περνάς τις κλειστές σου και πέρα από άτομα που τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν θέλεις να βλέπεις ψυχή. Αν αναγκαστείς να συναναστραφείς κόσμο, δεν θα κρατήσεις το στοματάκι σου σε ό,τι στραβό κι ανάποδο δεις, όμως η ωμή σου ειλικρίνεια δεν θα εκτιμηθεί. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, είσαι μες στην καλή χαρά και ρίχνεις και κάτι ύπνους ξεγυρισμένους, αφού τίποτα δεν φαίνεται να σε αγχώνει ή να σε ανησυχεί για το μέλλον. Θεωρείς, αν και λάθος σου, ότι όλα θα σου δοθούν απλόχερα και κάνεις ένα σωρό σχέδια. Σύντομα θα καταλάβεις πως πρέπει να προσγειωθείς. Προσοχή σε διαφόρων ειδών παρανομίες ή και σε άτομα που στο παίζουν φίλοι και είναι κρυφοί εχθροί.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, κάνεις ζωάρα με τα φιλαράκια σου και γνωρίζεις και ένα σωρό καινούριο κόσμο. Τους κατασυμπαθείς όλους και νιώθεις υπερτυχερός/η που μπαίνουν στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να παιχτεί κάποια ερωτική ιστορία με κάποιον/α που θα γνωρίσεις από κοινή παρέα ή να αρχίσεις να γλυκοκοιτάς έναν/μία φίλο/η σου. Παραδόξως, θα σε πιάνουν που και που και οι κλειστές σου, περισσότερο όμως για να σκεφτείς τα σχέδιά σου και να βγάλεις συμπεράσματα από τα μέχρι τώρα λάθη σου. Ίσως να σου εμπιστευτούν κι ένα μυστικό. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα αρχίσεις να στραβώνεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο που μάλλον έχει κάνει κομμάτια την εμπιστοσύνη σου με το φέρσιμό του. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να φάτε τα μουστάκια σας για λεφτά. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα κάνεις μία σημαντική γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που δεν θα είναι τυχαίο και μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά. Το σκληρό πρόσωπο της ζωής, σε ό,τι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις, θα γνωρίσεις αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Κάποιος /α από τα κολλητάρια σου μπορεί να σου πει ψέματα, να σε εκμεταλλευτεί, να σε χρησιμοποιήσει γενικότερα και να σε κάνει να νιώσεις σκουπίδι. Αν τώρα γνωρίσεις κάποιον/α και σου είναι μες στα χαμόγελα και τις τσιριμόνιες, κάποιον λάκκο έχει φάβα και καλά θα κάνεις να μην τον/την εμπιστευτείς, αλλά να τον κρατήσεις σε απόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Σε βλέπω να κάνεις δεύτερο σπίτι σου την δουλειά, Δίδυμε του 1ου, αφού και μάτσο οι ευκαιρίες που σου έρχονται για να πας ψηλά, να βγάλεις χρήμα με ουρά και να στρογγυλοκάτσεις σε κάποια καρέκλα, και έχεις και τις επιτυχίες σου κι όλο και κάτι γίνεται στο ερωτικό με έναν/μία συνεργάτη/ιδα σου. Αν ήδη έχεις το ταίρι σου, η σχέση σας γίνεται πιο επίσημη κι έχετε ο ένας τον άλλον κορώνα στο κεφάλι σας. Πολλά σούρτα φέρτα έχεις και με φίλους και παρέες και οπωσδήποτε θα γνωρίσεις καινούριο κόσμο, με κάποιους άλλους πάλι μπορεί να ψιλοπαρεξηγηθείτε. Εσύ του 2ου, δεινοπαθείς και μάλλον θα τα δεις όλα αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, καθώς εκτός από την τρελή πίεση που θα φας από όλους, θα έχεις και μπόλικα εμπόδια, καθυστερήσεις και δυσκολίες στον διάβα σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, κράτα μικρό καλάθι για κάποια συνεργασία που έχεις στα σκαριά ή που θα σου προτείνουν, γιατί σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και μόλις πάρεις γραμμή τι παίζει, θα ξενερώσεις την ζωή σου. Γενικότερα, απόφυγε πρωτοβουλίες και ριψοκίνδυνες κινήσεις ή αποφάσεις, γιατί δεν έχεις υπολογίσει καλά τα πράγματα και πάς φιρί φιρί για μεγάλο φιάσκο. Εννοείται πως δεν εμπιστεύεσαι κανέναν και στα σοβαρά αναλαμβάνεις μόνος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αν είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις πολλά νέα, ειδήσεις και πληροφορίες που θα αφορούν στην δουλειά σου και μάλλον οι επαφές και οι συζητήσεις σου με τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σου θα υπερπολλαπλασιαστούν. Πιθανότατα να σου κάνουν μία ενδιαφέρουσα καινούρια πρόταση ή να κλείσεις μία συμφωνία που κυνηγούσες. Ωστόσο, κι επειδή η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, θα βρεις τον τρόπο να κάνεις και πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε βγάζουν από την ρουτίνα σου και θα καλοπεράσεις, ίσως και να κάνεις κι ένα ταξίδι. Αν έχεις ταίρι, όλα αυτά τα κάνετε σετάκι. Αν δεν έχεις θα βρεις όπου πας, ίσως όμως να σας χωρίζει απόσταση. Δυνατά παίζουν και οι ιντερνετικές γνωριμίες! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, τραβάς τα ζόρια σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά σου σχέδια ή τις σπουδές σου και μπορεί ακόμη και κάποια δραστηριότητα ή σεμινάριο που ξεκίνησες με μεγάλη χαρά, να έχει καταντήσει βραχνάς. Για ταξίδια και εκδρομές, ούτε λόγος! Μπορεί να μην σου κάθονται καν ή να φύγεις και να περάσεις χάλια! Φουντώνουν τα άγχη και οι ανασφάλειες. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, μην μεγαλοπιάνεσαι και μην φαντάζεσαι και εγώ δεν ξέρω τι. Οι στόχοι σου είναι ανέφικτοι και αφελείς και εννοείται πως δεν θα καταφέρεις τίποτα, όσο κι αν υπεραισιοδοξείς. Αν θέλεις να κάνεις ταξιδάκια και εκδρομούλες, μάλλον αναβάλλονται και ξεμένεις εδώ. Απογοήτευση θα φας και αν έχεις κάποια ανοιχτή νομική υπόθεση.

ΛΕΩΝ ♌

Από πάθος και μοιραία συναισθήματα άλλο τίποτα, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου και ειδικά στο κρεβάτι σου καλοπερνάς και με το παραπάνω. Αν έχεις ταίρι, το καψουρεύεσαι περισσότερο, αλλά και σόλο να είσαι δεν αγχώνεσαι καθόλου. Πρόσεξε μόνο τις ζήλιες και τα λοιπά τοξικά και έχε το νου σου μην και επιστρέψει κανένας/καμία πρώην. Από λεφτά επίσης δεν ξεμένεις κι όλο και κάτι σου έρχεται, από μίνι μπόνους έως και κληρονομιά! Δραστήριος/α είσαι και σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική σου εξέλιξη και μια χαρά θα κάνεις τα μαθηματάκια σου και τα ταξιδάκια σου, ενώ θα οργανώσεις άψογα και τα βήματα σου για τους επόμενους στόχους σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις μαζέψει πολλά για κάποιο φιλικό σου πρόσωπο και μάλλον πλέον σε πνίγουν και έχει έρθει η ώρα να φάει σουτ. Από την άλλη μπορεί λόγω έλλειψης χρημάτων να σε πιάσουν τα κόμπλεξ σου απέναντι στην υπόλοιπη παρέα, ειδικά εάν δεν μπορείς να συμμετέχεις σε όσα κανονίζουν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, πρόσεχε πολύ τα χρέη και τις οφειλές σου και μην τα σκαλίζεις προς το παρόν γιατί θα κάνεις μεγάλη γκάφα και θα βρεθείς πιο χρεωμένος/η από ό,τι ήδη είσαι. Επίσης, μην πας και κλείσεις καμιά συμφωνία, γιατί θα σε εκμεταλλευτούν και θα σε κάνουν φύλλο και φτερό. Στα αισθηματικά σου, πρόσεχε την τυφλή εμπιστοσύνη που δείχνεις στο ταίρι σου γιατί ίσως να μην την αξίζει. Επιπλέον, μπορεί να σου κρύβει λεφτά. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα καψουρευτείς κάποιον και θα τα βλέπεις όλα όχι όπως είναι, αλλά όπως θα ήθελες να είναι, ενώ για κάποιον/α πρώην σου είσαι το εύκολο θύμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καρδούλες από τα μάτια βγάζεις εσύ του 1ου δεκαημέρου και γιατί όχι, αφού με το ταίρι σου περνάτε δεύτερο μήνα του μέλιτος και η αγάπη σας είναι πιο δυνατή από ποτέ. Άσε που σου φέρεται βασιλικά και σε έχει στα όπα όπα, όπως φυσικά κι εσύ. Αν είσαι σόλο, πιθανότατα να βρεθεί αυτός/η που περιμένεις και να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα. Εύνοια και ευκαιρίες πολύ καλές θα σου εμφανιστούν και στις συνεργασίες σου και μπορεί να μην κλείσεις κάποια καινούρια, αλλά οπωσδήποτε φτιάχνουν τα πράγματα σε μία υπάρχουσα. Τάξη θα βάλεις και στα χρέη και τις οφειλές σου και ίσως να πετύχεις έναν καλό διακανονισμό. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να έχεις γερά νεύρα αυτή την εβδομάδα, ειδικά στην δουλειά με τους συνεργάτες σου, γιατί όλοι θα έχουν το όνομά σου στο στόμα τους και διαρκώς κάτι θα σου ζητούν. Θα μπουχτήσεις από τις απαιτήσεις τους και δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις μία καλή κουβέντα ή ένα ευχαριστώ, αντιθέτως θα φας και κριτική. Αν περίμενες να κλείσεις κάποια συμφωνία, καλύτερα ξέχνα το, όλο εμπόδια θα βγαίνουν. Το ίδιο χάλια θα είναι και η κατάσταση στα ερωτικά σου, με το ταίρι σου να σου τρώει την ζωή και τα συκώτια. Αν είσαι μόνος/η, έτσι και θα παραμείνεις προς το παρόν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου να πέσει το δάκρυ κορόμηλο από τις απογοητεύσεις που σε περιμένουν και η αιτία θα είναι οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου. Το ταίρι σου κάτι σου κρύβει ή σου λέει ασύστολα ψέματα και γενικότερα σε έχει βρει και σε εκμεταλλεύεται και καθόλου δεν εκτιμά ό,τι κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα σε συναρπάσει μία καινούρια γνωριμία, όμως πρόσεξε γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θα νομίζεις ότι πήρες άλογο και θα σου βγει γαϊδούρι. Καμία εμπιστοσύνη δεν πρέπει να δείξεις ούτε στις συνεργασίες σου, γιατί πολύ απλά, στην πλάτη σου επάνω κοιτάνε να πετύχουν, ενώ είναι μεγάλη μούφα κάποια καινούρια που θα σου προτείνουν.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το όνειρό σου για μία όμορφη και αρμονική καθημερινότητα μάλλον γίνεται πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, καθώς πράγματι οι μέρες κυλούν ευχάριστα, οι δουλειές σου πάνε ρολόι και οι σχέσεις σου με όλους είναι φίνες. Μπορεί κιόλας να σου κάτσει και κάποια θετική αλλαγή στην δουλειά ή ακόμη και να πάρεις λεφτά. Επίσης, δεν αποκλείεται να ξεφυτρώσει κι ένας καινούριος έρωτας με κάποιον/α συνάδελφο ή με ένα άτομο που θα γνωρίσεις σε ένα μέρος που κυκλοφορείς τακτικότατα. Εξελίξεις θα έχεις και στα οικογενειακά σου και θα κάνεις πολλές συζητήσεις με τους δικούς σου, όμως ευτυχώς θα υπάρχει καλή επικοινωνία γενικότερα. Αν είχες κατά νου κάποια αγοραπωλησία ή ενοικίαση ακινήτου, προχωράει κι αυτό το θέμα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, νιώθεις πως μάλλον έχεις πια κλατάρει από όλα αυτά που έχεις να κάνεις καθημερινά και μάλλον οδεύεις προς κατάθλιψη, αφού κανείς δεν φαίνεται να σε λυπάται, αντιθέτως σε φορτώνουν με ακόμη περισσότερα. Θα πρέπει να προσέξεις και την υγεία σου, περιορίζοντας τις καταχρήσεις και τις ατασθαλίες. Το μόνο που μπορεί να σου πετύχει, είναι το ξεκίνημα μίας δίαιτας. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, είσαι αλλού για αλλού στην δουλειά με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη ακόμη και στα πιο απλά, να ξεχνάς πράγματα, κάποιες φορές και σημαντικά, και γενικότερα όπου κινείσαι να δημιουργείς χαμό. Θα αισθάνεσαι μόνιμα κουρασμένος/η και το μυαλό σου θα πετά. Παράλληλα, μπορεί να πέσεις και θύμα κάποιας παγίδας που θα σου στήσει ένας συνάδελφος για να σε εκθέσει, αν κι όπως είσαι εσύ τώρα θα είναι σαν να κλέβει εκκλησία. Όσο μπορείς συγκεντρώσου, μέχρι να περάσει η μπόρα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ερωτικότατη η εβδομάδα που έρχεται για σένα του 1ου δεκαημέρου κι αν πεις πως δεν ισχύει, τότε ή δεν κάνεις εσύ καλά κάτι ή είσαι αχάριστος/η. Με το ταίρι σου είστε στα καλύτερά σας, καλοπερνάτε εντός και εκτός σπιτιού και μάλλον το έχετε τερματίσει με την καψούρα. Κάποια καβγαδάκια λόγω ζήλιας, μάλλον θα σας «ανάψουν» περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η, τους/τις έχεις όλες στα πόδια σου και διαλέγεις τον/την καλύτερο/η για τα γούστα σου. Πρόσεξε μόνο γιατί ένα κολληματάκι θα το φας και θα κάνεις τα γνωστά δικά σου. Η καθημερινότητά σου έχει το τρεξιματάκι της, αλλά περισσότερο θα κάνεις γνωριμίες στο χώρο της δουλειάς και συζητήσεις άκρως βοηθητικές. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, κακοπερνάς κι αυτό φαίνεται. Πιθανότατα να έχεις θέματα με το άλλο σου μισό, που μόνο χαρά δεν σου προσφέρει πια, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, πέφτεις σε περιπτωσάρες που σε κάνουν να θέλεις την μοναξιά σου. Δυσκολίες θα σου κουβαλήσουν και τα παιδάκια σου ή άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ κι από λεφτά είσαι μείον… Αν έχεις γεννηθείς μέσα στο 3ο δεκαήμερο και χρειάζεσαι για κάποιο λόγο έμπνευση, το σύμπαν στην δίνει απλόχερα. Τα δημιουργικά σχέδια πάνε τρένο. Όμως στα ερωτικά σου εύκολα μπορεί να πιαστείς κορόιδο από τον/την καλό/η σου ή να δεις μία συμπεριφορά του, που θα σε κάνει να θέλεις να βάλεις τα κλάματα. Το παράδοξο είναι που θα πέσεις κι από τα σύννεφα, εσύ που κάτι τέτοια τα μυρίζεσαι. Σε μία καινούρια γνωριμία μάντρωσε τον ενθουσιασμό σου, γιατί μάλλον «άνθρακες ο θησαυρός». Ούτε αυτή την φορά θα βρεις τον/την πρίγκιπα/ισσα του παραμυθιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με τα του σπιτιού σου θα ασχοληθείς, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, όμως ούτε καβγάδες προμηνύονται, ούτε απαραίτητα θα είναι και δυσάρεστα. Σε ήρεμους τόνους θα τα βάλετε κάτω με τους δικούς σου κι όλα θα λυθούν στο πιτς φιτίλι. Άσε που μπορεί να σας έρθουν και κάποια χρήματα, επομένως θα μιλάτε με άλλη άνεση. Αν ήθελες να επενδύσεις σε κάποιο ακίνητο, να νοικιάσεις έναν χώρο, να ανακαινίσεις τον δικό σου κλπ κλπ, θα σου έρθουν καλές ευκαιρίες και θα βγεις κερδισμένος/η. Τέλος, κάποιος/α μπορεί να σου γνωρίσει μία καλή περίπτωση και να γίνει σχέση. Γενικότερα γνωριμίες και φλερτ θα κάνεις μπόλικα, αν είσαι ελεύθερος/η και όλο και κάπου θα κάτσει η μπίλια. Αν είσαι καπαρωμένος/η, η επικοινωνία σου με το ταίρι σου φτιάχνουν και μπορείτε να σταυρώσετε δύο κουβέντες ήσυχα και καλά και να διορθώσετε προβλήματα. Ιδέες και εμπνεύσεις θα έχεις και σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια και θα τα εξελίξεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, οι δυσκολίες στο χώρο του σπιτιού και τα προβλήματα με τους υπόλοιπους της οικογένειας δεν έχουν τελειωμό και θα φτάσεις στα όριά σου. Το μόνο ίσως καλό είναι πως αν το θέλεις, μπορείς να βάλεις κάποια όρια. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, το σπίτι σου είναι μία παιδική χαρά που ο καθένας κάνει τα δικά του και καμία κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Δεν αποκλείεται βέβαια, να σου κρύβουν διάφορα, να σου λένε ψέματα ή ακόμη και να προσπαθήσουν με δολοπλοκίες να σε εκμεταλλευτούν. Επομένως άσε την εμπιστοσύνη κατά μέρος. Αν ετοιμαζόσουν να κλείσεις μία συμφωνία για ένα ακίνητο, τα μάτια σου δεκατέσσερα γιατί μάλλον θα εξαπατηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Κατά έναν απίστευτο τρόπο θα στάζει μέλι το στόμα σου, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, κι επειδή δεν έχεις συνηθίσει τους γύρω σου στις γλύκες και τις γαλιφιές, θα τους παραξενέψεις. Οι γύρω σου και περισσότερο τα αδέρφια ή ο/η σύντροφός σου θα καταευχαριστηθούν με αυτή σου την αλλαγή. Αν είσαι ελεύθερος/η, όπου πας αγαπάς και αγαπιέσαι και θα γίνει χαμός από φλερτ και καινούριες γνωριμίες. Λεφτάκια θα χαλάσεις για ψώνια, αγορές γενικότερα, ίσως και για να αποκτήσεις ένα όχημα. Στο χώρο του σπιτιού, θα υπάρξουν διάφορα ζητήματα προς συζήτηση και επίλυση με τους δικούς σου και συχνά πυκνά θα τα λέτε μέχρι να δείτε τι θα κάνετε. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν το ψήνεις για καινούριες γνωριμίες και ούτε και θέλεις πολλά πολλά με κανέναν. Την ξινίλα σου θα την δείξεις σε όποιον/α γνωστό/η δεις κι έτσι θα παραμένεις στα τυπικά. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν με τα αδέρφια σου και θα έχεις και με αυτά να πονοκεφαλιάζεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, συμπεριφέρεσαι και κυκλοφορείς σαν μία χαρούμενη πεταλούδα. Γνωρίζεις νέα άτομα, μαθαίνεις κουτσομπολιά και νέα και γενικότερα είσαι μες στην τρελή χαρά, όμως θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η με όσα εμπιστεύεσαι σε τρίτους και με αυτά που μεταφέρεις. Μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Πιθανώς να γίνει κάποια χοντρή παρεξήγηση με συγγενικό σου πρόσωπο ή με τον/την αδερφό/η σου. Τέλος, μην δίνεις πουθενά και σε κανέναν μεγάλες υποσχέσεις, ούτε και να δέχεσαι, γιατί δεν θα κρατηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μία ανάσα στα οικονομικά σου θα είναι αυτή η εβδομάδα, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να βγάλεις κάποια παραπάνω λεφτά ή να κλείσεις μια καινούρια συμφωνία με καλό κέρδος. Παράλληλα θα κάνεις πολλές καινούριες γνωριμίες και θα έρθουν στα αυτιά χρήσιμες πληροφορίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, μπορείς να στρώσεις κάποιες καταστάσεις. Περισσότερες επαφές θα έχεις και με τα αδέρφια σου, ενώ μπορεί να αποκτήσεις καινούριο τεχνολογικό εξοπλισμό ή ένα όχημα. Η επικοινωνία σου με τους γύρω είναι ομαλή κι αυτό βολεύει ιδιαίτερα το ταίρι σου, αφού επιτέλους μπορείτε να τα πείτε σαν άνθρωποι. Αν είσαι σόλο, δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, λεφτά δεν υπάρχουν ή είναι μετρημένα και πλέον σου γίνεται πλήρως κατανοητό ότι από κάπου πρέπει να κόψεις. Αν δοκιμάσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, μάλλον θα σε ισοπεδώσουν τα διάφορα εμπόδια που θα συναντήσεις. Όπως καταλαβαίνεις, αυτόματα θα ξυπνήσουν όλες σου οι ανασφάλειες και θα σε πάρει από κάτω. Εσύ του 3ου δεκαημέρου φλερτάρεις επικίνδυνα με την αφραγκία. Χαλάς τα χρήματά σου σε ένα σωρό χαζομάρες, ενώ εύκολα, ακόμη κι ένας άγνωστος, μπορεί να σου τα φάει. Αν πρόκειται να κλείσεις μία συμφωνία, ζήτα τα πάντα γραπτώς και μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του γιατί θα βρεθείς ριγμένος/η και μπλεγμένος/η. Μην παραμυθιάζεσαι από υποσχέσεις για εύκολα και γρήγορα κέρδη γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν όσα σου λένε. Προσπάθησε να έχεις καβάτζες για να μπορείς να αντιμετωπίσεις όσα θα προκύψουν στην πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Λάμπεις σαν πυγολαμπίδα, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, τραβάς τα βλέμματα όλων πάνω σου και γοητεύεις όποιον/α σταθεί δίπλα σου. Η ερωτική σου ζωή ανθίζει και με το ταίρι σου βλέπεις ότι πάνε καλύτερα τα πράγματα, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, θα πλακώσουν οι θαυμαστές/ριες και δεν θα ξέρεις ποιον/α να πρωτοδιαλέξεις. Έτσι κουβαρντάδικο θα είναι το σύμπαν μαζί σου και στα οικονομικά σου και θα σου στείλει απευθείας λεφτάκια ή ευκαιρίες για να βγάλεις. Μπορείς άνετα να κλείσεις μία καινούρια οικονομική συμφωνία ή να διεκδικήσεις μία καλή αύξηση. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, δυσκολεύεσαι πολύ και σε πολλά και βλέπεις πως για τα πάντα θα πρέπει να κοπιάσεις. Πάνε οι καλές μέρες που όλα τα έκανε η καλή σου τύχη ή οι άλλοι για εσένα. Γίνεσαι πιο υπεύθυνος/η, ενώ και με τους γύρω σου αρχίζουν να μπαίνουν κάποια όρια σαφέστα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξέχνα τις μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις για αυτό το διάστημα, γιατί η κρίση σου δεν είναι και τόσο καθαρή και θα κάνεις επικές γκάφες που δεν θα μπορείς να διορθώσεις με τίποτα έπειτα. Από την άλλη, αν εσύ θέλεις να παραπλανήσεις κάποιον/α για δικό σου συμφέρον και όφελος, κάντο ελεύθερα. Είναι τόσο πιστευτό το παραμύθι σου, που ακόμη και οι πιο κοντινοί σου θα το φάνε. Βέβαια, μόλις αποκαλυφθείς θα τους κάνεις να νιώσουν τεράστια απογοήτευση.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved