AstroΤσαούσα 28/02-05/03: Ή θα πιέζεσαι ή θα σοκάρεσαι

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 28/02-05/03: Ή θα πιέζεσαι ή θα σοκάρεσαι

Βαριά βαριά κι ασήκωτη ξεκινάει η εβδομάδα με τρεις συνόδους απανωτές την πρώτη κιόλας μέρα. Στις 28 λοιπόν Ερμής και Ήλιος, συναντιούνται στον Υδροχόο, καπάκι ο Ερμής κλείνει σύνοδο τον Κρόνο και τέλος ο Ήλιος με τον Κρόνο. Με τόσο Κρόνο η πίεση θα είναι αφόρητη, ειδικά για τους Μεταβλητούς του 1ου δεκαημέρου, η κριτική ατελείωτη και γενικότερα σκύβεις κεφάλι και αποδέχεσαι την μοίρα σου. Βέβαια θα χορτάσεις δυσκολία, αλλά στο μέλλον θα ανταμειφθείς για την επιμονή και την υπομονή σου. Στρώσου λοιπόν στην δουλειά και κυρίως μην λες πολλά λόγια! Η λέξη κλειδί είναι πρόγραμμα. Πιο ευχάριστο κάπως θα είναι το κλίμα στις 29 με το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στον Ταύρο. Όλο και κάποιο καλό νέο θα υπάρξει ή μία τυχερούτσικη συνάντηση. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για την πρώτη μέρα του Μάρτη που είναι το εξάγωνο Ήλιου –Δία. Μην γελιέσαι όμως, στις 3 του μήνα η Αφροδίτη κλείνει τετράγωνο με τον Ουρανό και εκτός από πολλά λεφτά που θα χαθούν καραδοκούν και χωρισμοί, κυρίως αν ανήκεις στα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου, εκεί προς τα τέλη. Εκτός κι αν είσαι ήδη στα χάλια σου οπότε θα βρεθούν στο δρόμο σου αναπάντεχα χρήματα ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Αναπάντεχες ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις αναμένονται και με το εξάγωνο Ερμή- Ουρανού στις 4/3.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, τίγκα στα κόμπλεξ και τις φοβίες θα είναι οι σκέψεις σου αυτές τις μέρες και τίποτα δεν θα βλέπεις με αισιοδοξία. Δεν είναι κακό να είσαι ρεαλιστής/ρια, αλλά μην το κάνεις λύσσα και βρίσκεις παντού εμπόδια, γιατί εντέλει μόνος/η σου θα καταλήξεις να σου βάζεις τρικλοποδιές. Κάνε εκεί λιγάκι αυτοκριτική και βάλε μπροστά τα σχέδια σου, έστω με μικρά βημάτακια για αρχή. Επίσης καλό είναι να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα με τα του παρελθόντος. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο θα χαλάσετε τις καρδιές σας με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο για λεφτά. Ή μπορεί να σου φάει ένα ποσό ή να μην τα βρείτε σε μία δουλειά που στήνετε μαζί. Από την άλλη μπορεί να σου εκφράσει τα συναισθήματα του και να σε αφήσει παγωτό. Η αντίδραση σου θα είναι μάλλον απότομη και θα του ξεκαθαρίσεις πως δεν…. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου πιθανότατα να φας μία απογοήτευση που θα έχει να κάνει με τα μελλοντικά σου σχέδια. Μα κι εσύ δεν πατάς λιγάκι στην γη, παλάτια ονειρεύεσαι…

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ήρθε η ώρα να καταλάβεις, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, ποιοι είναι οι φίλοι σου οι πραγματικοί και ποιοι να είχαμε να λέγαμε. Με αφορμή κάποια γεγονότα και περιστατικά θα κάνεις πέρα την σκαρταδούρα, ενώ θα εκτιμήσεις άτομα που σου έχουν φερθεί σπαθί και θα έρθεις πιο κοντά τους. Επιλεκτικός/η θα είσαι και με καινούρια πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσεις και δεν θα κάνεις κανέναν/καμία κολλητό/η με το «καλημέρα σας». Να ξέρεις πάντως πως κι εσύ, αν έχεις κάνει κάποια λάθη χοντρά, θα την φας την κριτική σου από δικά σου πρόσωπα. Εσύ του 2ου δεκαημέρου θα έχεις χοντρά θέματα στην δουλειά και δεν αποκλείεται αν δεν τα βρεις με τους συνεργάτες σου να τους κουνήσεις ξαφνικά κι αναπάντεχα το μαντίλι. Ειδικά εάν σου σκάσει κάποια ευκαιριάρα, δεν πρόκειται να κάτσεις να το μπαμπαλίζεις θα την κάνεις για αλλού. Αν έχεις κάποια κατά κάποιο τρόπο επίσημη σχέση, μπορεί να την δεις κι αυτή να διαλύεται. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, άσε τα οικονομικά πάρε δώσε με φίλους κατά μέρος και μην αρχίσεις να δανείζεις ή να δανείζεσαι. Θα παιχτεί παρεξήγηση οπωσδήποτε και θα δεις συμπεριφορές που ούτε φανταζόσουν από ορισμένα άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Στο χώρο της δουλειάς θα αισθανθείς ασφυκτική πίεση, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, και αναγκαστικά θα κάνεις τα πικρά γλυκά και θα αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις, προκειμένου να εξασφαλιστείς. Μην ξεχνάς πως άμα δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις, επομένως αν θέλεις να δεις την καριέρα σου να ανεβαίνει, θα πρέπει να τα υποστείς όλα αυτά. Πιθανώς να αναγκαστείς να έρθεις σε επαφή με άτομα που δεν πολυχωνεύεις ή σου προκαλούν άγχος, ενώ δεν θα αποφύγεις και άβολες συναντήσεις και συζητήσεις με ανωτέρους. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου μπορεί να έχεις μία ξαφνική ευκαιρία που θα σε φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου σου. Από την άλλη θα πρέπει από πλευράς σου, να είσαι έτοιμος/η για αλλαγές και να μην σκαλώνεις σε ό,τι δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Πιθανώς με το ταίρι σου να φύγετε στα ξαφνικά ένα ταξίδι ή εάν ήδη το έχετε προγραμματίσει να γυρίσετε από αυτό χωρισμένοι, αν δηλαδή πάτε κιόλας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί σε μία εκδρομή να σε χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα ή να ερωτοχτυπηθείς με κάποιον που σας χωρίζει απόσταση. Εσύ του 3ου δεκαημέρου μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν συνεργάτη σου, γιατί μάλλον θα σου την φέρει κάποιος/α στην δουλειά άσχημα. Απογοητεύσεις και κοροϊδία να περιμένεις και στην ερωτική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Από κάτω θα σε πάρει, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, όσον αφορά τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου. Πολύ πιθανό να πρέπει να πιεστείς για να αποκτήσεις τα κατάλληλα εφόδια που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου, όμως με πριτς πριτς αυγά δεν βάφονται αγαπητέ/η! Από την άλλη ίσως να έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά εμπόδια κι εδώ θα πρέπει να δείξεις την μαγκιά σου και να δείξεις υπομονή και επιμονή. Σε πιο απλά πράγματα, όπως πχ ένα ταξίδι, μην μπεις στον κόπο να προετοιμαστείς καν, γιατί μάλλον δεν θα γίνει. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο πολύ πιθανό να έχεις κάποια ξαφνικά έξοδα και να δημιουργηθούν επιπλέον χρέη ή να δεις τα υπάρχοντα να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου. Αν είχες στα σκαριά μία οικονομική συμφωνία μάλλον θα στραβώσει στο παρά πέντε. Στην ερωτική σου ζωή, εάν είσαι ρεζερβέ, θα έχεις με το ταίρι σου ένα σωρό καβγάδες λόγω ζήλιας ή γιατί θα σε σκάσει με την τοξικότητα του και μπορεί να του πεις αντίο. Αν είσαι σόλο, μάλλον έρχεται ο επόμενος μεγάλος σου έρωτας! Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου θα δυσκολευτείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου και το μυαλό σου θα πετάει από εδώ κι από εκεί. Το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρξουν πολλά λάθη και παραλείψεις.

ΛΕΩΝ ♌

Θα καταλάβεις μια και καλή πως δεν μπορείς να αφήνεις τα χρέη σου στο έλεος τους, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, και να κάνεις σαν να μην υπάρχουν ή λες και θα εξαφανιστούν μόνα τους. Θα πρέπει μπεις σε έναν αυστηρό προγραμματισμό και να κόψεις τον λαιμό σου και τον σβέρκο σου για να τον ακολουθήσεις, διαφορετικά άστα κλάφτα! Οι ανασφάλειες σου θα φουντώσουν και σε σχέση με το άτομο που επιθυμείς και θα σε φάνει οι εμμονές και η ζήλια, ενώ μπορεί να γίνεις πολύ πιεστικός/η και να σκάσεις τον/την καλό/η σου. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ετοιμάσου για χωρισμό. Ξαφνικά κι αναπάντεχα θα σου έρθει η κεραμίδα και το ταίρι σου θα βγάλει ένα άλλο πρόσωπο, τελείως απόλυτο. Αν βέβαια η σχέση σου έχει γερές βάσεις, τότε μεν θα υπάρξουν αλλαγές, όχι όμως και διάλυση. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις. Ανακατατάξεις, εκπλήξεις και σοκαριστικές εξελίξεις σε περιμένουν και στις συνεργασίες σου. Κι όσο εύκολα μπορεί να χαλάσει κάποια, μπορεί και να βρεθεί μία καινούρια. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, τρως κουτόχορτο από το ταίρι σου, όμως προς το παρόν ζεις το παραμύθι σου. Επίσης πρόσεχε πως χαλάς τα χρήματά σου σε διασκεδάσεις, δώρα και λούσα γιατί ξεφεύγεις πολύ κι ας μην το καταλαβαίνεις. Θα το πάρεις χαμπάρι μόλις δεις τα χρωστούμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Στον τοίχο σε στήνουν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου και σε πυροβολούν, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, ή τουλάχιστον έτσι σε κάνουν να αισθάνεσαι, αφού διαρκώς έχουν παράπονα από εσένα και ό,τι κι αν κάνεις δεν τους ευχαριστεί. Η μόνιμη κριτική τους και τα αυστηρά σχόλια τους σε αποτελειώνουν (αμ όταν τα κάνεις εσύ αυτά, δεν το σκέφτεσαι). Με τον/την αγαπημένο/η σου μάλλον θα έχετε μία συζήτηση και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον, ενώ μπορεί και να χωρίσετε. Επίσης μία συνεργασία σου μπορεί να φτάσει στο τέλος, ωστόσο, αν τώρα κλείσεις κάποια θα έχει διάρκεια και αξιοπιστία. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην δουλειά, ίσως και στο οικονομικό κομμάτι, θα σε βγάλουν από τα νερά σου και προφανώς να σε αγχώσουν. Πιθανώς να πρέπει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να κερδίζεις περισσότερα ή να δεις κάποια από τα σχέδια σου αλλιώς, γιατί αν συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο προκοπή δεν θα βρεις. Πολύ πιθανό να σκάσει από το πουθενά ένα love story με κάποιον συνάδελφο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα είναι κάπως περίεργα τα πράγματα στο σπίτι με τους δικούς σου και μπορεί να πάρεις γραμμή πως γίνονται πραγματάκια διάφορα πίσω από την πλάτη σου. Σε σχέση με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου ίσως εντοπίσεις κάποιο ψέμα ή παρασκηνιακές κινήσεις σε μία πιο παλιά υπόθεση.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ας μην σε πω γαϊδούρι, έτσι όπως έχεις φορτωθεί με ένα κάρο δουλειές, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, ας σε πω πιο ευγενικά παιδί για όλες τις δουλειές. Και κάπως έτσι αισθάνεσαι αφού στον χώρο της δουλειάς δεν φτάνει που τρέχεις για όλους και για όλα, δεν μένει και κανένας ικανοποιημένος κι όλη την ώρα έχεις να ακούς και του καθενός τις παρατηρήσεις και τα παράπονα. Κάνε υπομονή και αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν την αξία σου και θα πάρεις την επιβράβευσή σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα γίνει ο κακός χαμός με το ταίρι σου και θα φτάσετε έως και τον χωρισμό, αφού θα σκάσουν σαν ηφαίστειο όλα σου τα παράπονα και τα απωθημένα. Η άλλη πλευρά θα πει κι αυτή τα δικά της και τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα, ίσως και με μία ασήμαντη αφορμή. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένας κεραυνοβόλος έρωτας γεμάτος πάθος και ανεξέλεγκτα συναισθήματα καταφτάνει. Προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και με τα χρήματα που χαλάς γιατί θα έχεις θέμα στο άμεσο μέλλον, ενώ και κάποια έξοδα δεν θα μπορείς να τα αποφύγεις, αν και αναπάντεχα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα ακούσεις πολλά στο χώρο της δουλειάς, αλλά καλό είναι να μην πολυδώσεις βάση γιατί τα περισσότερα θα είναι ψέματα και κουτσομπολιά. Αν δε τα διαδώσεις κιόλας, μάλλον έμπλεξες!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δεν περνάς καλά, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! Δεν βρίσκεις χαρά σε τίποτα κι έχεις χάσει το κέφι σου ακόμη και για τις πιο αγαπημένες σου δραστηριότητες. Πολύ πιθανό να είσαι πεσμένος/η επειδή τα παιδιά σου ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έχουν προβλήματα ή δημιουργούν σε εσένα. Βαρύ το κλίμα θα είναι και με το άλλο σου μισό, ενώ και τις συζητήσεις σας μόνο ευχάριστες δεν θα τις λες. Μουρμούρα, γκρίνια και μιζέρια. Αν είχες κάποιο φλερτάκι, μάλλον θα λήξει άδοξα και θα γεμίσεις με ανασφάλειες. Όσο για τα δημιουργικά σου σχέδια ή που θα πάνε άπατα ή που θα σκάσεις μέχρι να τα δεις να μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις μεγάλες εντάσεις και σφοδρούς καβγάδες με τους δικούς σου, πιθανώς για οικονομικά θέματα ή με αφορμή κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Σε περίπτωση που κυνηγούσες να κλείσεις μία συμφωνία για ένα ακίνητο, αυτή θα χαλάσει με απρόσμενο τρόπο. Από την άλλη η διάλυση απειλεί και μία συνεργασία σου, αλλά και την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί αναπάντεχα να συνειδητοποιήσεις πως γουστάρεις κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις από παλιά ή ανήκει στον κύκλο ενός μέλους της οικογένειάς σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα κάνεις χαζά έξοδα για διασκεδάσεις και δώρα, ενώ η αυτοπεποίθησή σου θα πέσει στα Τάρταρα, λόγω προβλημάτων στα αισθηματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Πηγή προβλημάτων, καβγάδων και γκρίνιας είναι τα διάφορα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, και πλέον νιώθεις πως πολλά πράγματα δε πιέζουν και δεν μπορείς πια να τα βγάλεις πέρα. Σε κάποιες συμπεριφορές θα πρέπει να μπουν όρια, ενώ οι λύσεις στα προβλήματά σας να είναι πρακτικές και οριστικές. Ετοιμάσου να πάρεις σκληρές αποφάσεις, γιατί διαφορετικά δουλίτσα δεν γίνεται. Προβλήματα και εμπόδια παίζει να έχεις και με την αγοραπωλησία ή την ενοικίαση ενός ακινήτου, όμως ό,τι συμφωνήσεις στο τέλος θα τηρηθεί στο ακέραιο. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα κάνεις πολλές συζητήσεις σε έντονο τόνο με συναδέλφους για αλλαγές στην δουλειά και η βάση για όλα θα είναι οι οικονομικές διαφορές. Από την άλλη μπορεί να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση που δεν περιμένεις με εξαιρετικά καλό κέρδος. Δεν αποκλείεται βέβαια να συναντήσεις το άλλο σου μισό σε κάποιο μέρος που κυκλοφορείς συχνά, όμως ποτέ δεν περίμενες ότι θα σου συμβεί κάτι τέτοιο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τους δικούς σου και να λύσεις και κανένα από τα προβλήματα του σπιτιού σου, όμως είναι μάταιο. Κάτι που ψιλοείσαι στον κόσμο σου, κάτι που σου κρύβουν διάφορα, σιγά μην καταφέρεις τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δεν θα είσαι και τόσο εκφραστικός/η με τους γύρω σου αυτές τις μέρες και με το σταγονόμετρο θα σου παίρνουν κουβέντες, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο που θέλεις είναι χαριεντίσματα και κουτσομπολιά με φίλους και γνωστούς. Προτιμάς να κάνεις σοβαρές συζητήσεις, που όλο και κάτι θα μάθεις από αυτές. Πιθανώς να έχεις θέματα με τα αδέρφια σου ή άλλους συγγενείς, ενώ μπορεί να σε ταλαιπωρήσει και μία βλάβη στο αμάξι σου. Εάν κάνεις σημαντικές συζητήσεις σε σχέση με κάποια συνεργασία θα πεις και θα ακούσεις πράγματα που δεν σου αρέσουν, όμως καλό θα είναι να εκτιμήσεις ότι θα υπάρχει ειλικρίνεια. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο τα μάτια σου δεκατέσσερα στα λεφτά σου. Πιθανώς να σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι ένα δημιουργικό σου σχέδιο, που όλο αλλαγές θα θέλει κι όλο θα είσαι με το χέρι στην τσέπη. Από την άλλη σε ταράζει ιδιαίτερα η αλλαγμένη στάση του/της καλού/ης σου και μάλλον θα παιχτεί καβγάς, ίσως και απομάκρυνση. Αν είσαι μόνος/η πιθανώς ένα φλερτ σου να λήξει αναπάντεχα και να ξενερώσεις φουλ, όμως το ίδιο εύκολα θα βρεις άλλον/η να σε αναστατώσει. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου πρόσεχε σε ποιον εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου, γιατί μάλλον θα σε κρεμάσει κάποιος στα μανταλάκια και θα το πάρεις πολύ βαριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το ταμείο είναι μείον, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου και επιτέλους πρέπει να το χωνέψεις και να κοιτάξεις σοβαρά να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Ίσως να δεις μείωση στο εισόδημα σου ή να σου έρθουν απανωτά κάποια έξοδα και να σε στραγγίξουν. Μην ελπίζεις σε κάποια αύξηση, ενώ εάν κυνηγάς να κλείσεις μία συμφωνία ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα να σου κάτσει. Όπως είναι φυσικό με όλα αυτά έχει πέσει και οι αυτοπεποίθηση σου και βουλιάζεις στην ανασφάλεια. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, βάλλεσαι από παντού! Τα σπας με τους δικούς σου, αφού πρώτα γίνει ο κακός χαμός στο σπίτι σου. Έπειτα σειρά έχει το ταίρι σου. Πολύ πιθανό, κι ακόμη πιθανότερο αν έχεις ήδη μαζέψει πολλά, να το στείλεις στον αγύριστο κι ακόμη παρά πέρα. Δεν θα στεναχωρηθείς όμως, ανακούφιση θα νιώσεις. Αν είσαι σόλο, έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας που σου αλλάζει την ζωή και πολύ σου αρέσει! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, πρόσεχε που δίνεις χρήματα και με κάποιον κάνεις δουλειές και συνεργασίες, γιατί από φίλο σου θα την βρεις. Αν πάλι εσύ κάνεις τη λαμογιά σου, θα αποκαλυφθείς εν καιρώ.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτά που λες, όμως πραγματικά δεν υποφέρεσαι ώρες ώρες. Δεν αφήνεις κανέναν σε χλωρό κλαρί και όλη την ώρα είσαι μες στην κριτική και την γκρίνια. Θα βάλεις βέβαια τα όρια σου εκεί που πρέπει και θα επιβάλλεις τις απόψεις και τους κανόνες σου και σε όποιον αρέσει. Όποιος τσινήσει θα φάει σουτ ξεγυρισμένο, καθώς θα κρίνεις πως δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Ασφαλώς κι αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος μίας σχέσης ή μίας συνεργασίας. Κάποιες φορές ωστόσο, θα είσαι αμείλικτος/η ακόμη και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις ένα σωρό φοβίες, κόμπλεξ κι ανασφάλειες που βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε κάνουν να λειτουργείς αψυχολόγητα και κυκλοθυμικά. Ακόμη κι αν προσπαθήσεις να λύσεις τις διαφορές σου με τους γύρω σου, μάλλον θα καταλήξεις σε καβγά, παρά θα βγάλεις άκρη. Δεν αποκλείεται να σε βασανίζει κι ένας ξαφνικός έρωτας που σου προέκυψε για κάποιον/α που δεν πρέπει και δεν μπορείς να τον/την προσεγγίσεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, έχεις θέματα στην δουλειά, όμως το μυαλό σου είναι πως θα βρεις τρόπο να την σκαπουλάρεις και πως θα γίνει να χώσεις άλλους.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved