Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 17/12 έως 23/12

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 17/12 έως 23/12

Δεν έχει και πολλά αστρολογικά γεγονότα η εβδομάδα αυτή, είναι όμως σημαντικά και θα επηρεάσουν αρκετά τις ζωές κάποιων ζωδίων. Στις 18, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω ξανακάνει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, φέρνοντας και πάλι τυχερά περιστατικά και ευνοϊκές συνθήκες για επίλυση θεμάτων και εκκρεμοτήτων. Στις 21, έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο, που θα αναστατώσει με τις απρόσμενες εξελίξεις και τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Την ίδια μέρα έχουμε και το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που ξαναβάζει στο τραπέζι σχέδια και πλάνα που πήγαν άπατα το προηγούμενο διάστημα, καθώς θα βρεθούν τώρα λύσεις. Στις 22, ο Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω και λίγο αργότερα θα κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, ευνοώντας συζητήσεις, συναντήσεις και ζητήματα επαγγελματικά που είχαν μείνει μετέωρα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Αιγόκεροι, Ταύροι και Ιχθύες του α' δεκαημέρου, σαφώς είστε από την πλευρά των... νικητών αυτή την εβδομάδα, αφού έχετε τύχη, ευκαιρίες, πλεονεκτήματα, αλλά και τη δυνατότητα να... σπρώξετε θέματά σας και να έχετε θετικά αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για γραφειοκρατικά είτε για επαγγελματικά ή ερωτικά, θα γίνει αυτό που επιθυμείτε, ενώ μπορείτε να δρομολογήσετε σχέδιά σας που είχατε παγώσει. Αν το προηγούμενο διάστημα είχαν κολλήσει, για άλλους λόγους, τώρα θα ξαναμπούν σε ροή. Είναι πιθανές και επιστροφές (αλλά όχι καταστροφές) πρώην, επανενώσεις με φίλους που είχατε ψυχρανθεί ή συναντήσεις που είχαν καιρό να γίνουν, λόγω συνθηκών.

ΑΤΥΧΑ

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, αλλά και Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί γεννημένοι τέλος του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα δε σας πάει καθόλου, για διαφορετικούς λόγους. Απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, όλων των ειδών, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μια κρίση δική σας ή των άλλων απέναντί σας, είναι πολύ πιθανό να φέρουν τσακωμό, ακόμα και ρήξη στους τέσσερις πρώτους, ενώ στους υπόλοιπους μια δυσάρεστη έκπληξη στα ερωτικά ή τα οικονομικά τους θα λειτουργήσει σαν... ψυχρολουσία. Αν τυχόν τρώγεστε να ρισκάρετε, μην το κάνετε, αν όμως έχετε μπουχτίσει και έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, τότε αιφνιδιάστε εσείς, μπας και ληφθεί το μήνυμά σας.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved