Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 10/12 έως 16/12

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 10/12 έως 16/12

Με τις καλύτερες προδιαγραφές ξεκινά η εβδομάδα, τουλάχιστον για τα ζώδια του Σταθερού, αλλά και του Παρορμητικού σταυρού, καθώς στις 10, έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο, που φέρνει προοπτικές ανάπτυξης και ευκαιρίες, σε οικονομικά και ερωτικά θέματα, ενώ στις 11, η Αφροδίτη κάνει θετική όψη με τον Ερμή στον Αιγόκερω κι εκτός από μεγάλη δημοφιλία, χαρίζει και επικοινωνιακή άνεση. Από εκεί και πέρα, όμως, τελείωνουν τα "ωραία". Και τι εννοούμε με αυτό; Πρώτον, στις 12, ο Ερμής βρίσκεται σε στάση και στις 14 γυρνά ανάδρομος... με όλα τα κουλά και τα κουφά που μπορεί να προκληθούν. Δεύτερον, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη που δε θα είναι από τις καλύτερες, καθώς έχει αρκετές δόσεις Ποσειδώνα και λίγο Άρη που ρίχνει ένα πέπλο και τρίτον, στις 16, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που είναι γεμάτο διαψεύσεις, εξαπατήσεις και αστοχίες.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του α' δεκαημέρου, η τύχη συνεχίζει να είναι στο πλευρό σας και αυτή την εβδομάδα, αν και προς το τέλος εσείς οι τρεις τελευταίοι θα αρχίσετε να ασχολείστε με θέματα παρελθοντικά και με το κλείσιμο εκκρεμοτήτων, που μάλλον είχατε παραμελήσει ή αγνοούσατε επιδεικτικά. Μέχρι τότε όμως, από άποψη χρημάτων και αισθηματικών θα κεντάτε. Αν μάλιστα καταφέρετε να μετριάσετε τις... ορέξεις σας και να μην βλέπετε μόνο το δικό σας συμφέρον, αλλά το κοινό καλό, τότε θα λύσετε και αρκετά από τα ζητήματα σχέσεων, οικογενειακά και επαγγελματικά.

ΑΤΥΧΑ

Εσείς, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του γ' δεκαημέρου, θα συνεχίσετε να ταλαιπωρήστε και αυτή την εβδομάδα, καθώς όχι μόνο θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορα ευτράπελα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, αλλά και την επιφυλακτικότητα και τους ενδοιασμούς σας, που σε αρκετές περιπτώσεις, αντί να σας οδηγήσουν στον σωστό, θα σας πάνε σε λάθος δρόμο, καθώς άλλα ή άλλους υποψιάζεστε κι απ' αλλού θα την πατήσετε. Λάθη, εξαπατήσεις, ψέματα και παραπλανήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ αν ήσασταν εσείς οι "αμαρτωλοί" και κάνατε τις κουτσουκέλες σας, να ξέρετε ότι θα ξεσκεπαστείτε.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved