Στο κρεβάτι με έναν Τοξότη

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ με έναν Τοξότη

Στο κρεβάτι με έναν Τοξότη

Με τον Τοξότη τα πράγματα είναι απλά, ξεκάθαρα και γρήγορα, γι’ αυτό θα επιδιώξει τη σεξουαλική επαφή από τις πρώτες συναντήσεις κι όχι μετά από δυο-τρεις μήνες ραντεβού, γιατί αν δεν περάσει στο... παρασύνθημα, θα χάσει τον αρχικό ενθουσιασμό του. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι είναι ζώδιο της φωτιάς, δηλαδή, φουντώνει ταχύτατα, επεκτείνεται, αλλά θα σβήσει, αν κάτι δεν τον... τροφοδοτήσει, στην προκειμένη το σεξ και σίγουρα δεν είναι της υπομονής. Από την άλλη, μην τον βλέπεις έτσι χαριτωμένο και χαμογελαστό! Ο Τοξότης στο κρεβάτι ξεχνά την αστεία του πλευρά, μεταλλάσσεται και βγάζει πολύ ένταση και πάθος.

Τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα Τοξότης διεγείρονται ερωτικά, όταν απέναντί τους έχουν έναν εραστή ή μια ερωμένη που είναι πρόσχαρος/η, γελαστός/η και με αρκετό χιούμορ. Τότε γίνεται διαχυτικός/η και μπορεί ξαφνικά ανάμεσα στα γέλια και τα πειράγματα να αγκαλιάσει το αντικείμενο του πόθου του και να του σκάσει ένα παθιασμένο φιλί. Αξίζει να αναφερθεί ότι εντοπίζει εύκολα το ψέμα, οπότε αν σε ρωτήσει, αν σου άρεσε θα πρέπει να είσαι ειλικρινής.

Όσον αφορά στη σεξουαλική του ζωή, ο Τοξότης είναι αυθόρμητος, θέλει τα πάντα να εξελίσσονται γρήγορα, έχει υπερβολική εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και θα δοκιμάσει διάφορα κόλπα για να σε παρασύρει στην κρεβατοκάμαρά του. Το μόνο που ίσως σε χαλάσει είναι ότι βλέπει το σεξ σαν διασκέδαση και δεν το παίρνει πάντα τόσο σοβαρά όσο κάνουν άλλα ζώδια.

Πώς να ερεθίσεις έναν Τοξότη

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να απολαμβάνεις το σεξ, όσο το απολαμβάνει κι ο Τοξότης, αλλιώς δεν έχει νόημα γι’ αυτόν και θα βαρεθεί σύντομα. Ίσως έχεις, επίσης, ακούσει ότι του αρέσει το σεξ στην ύπαιθρο. Η αλήθεια είναι ότι ισχύει κατά ένα μεγάλο βαθμό. Το σεξ οπουδήποτε έξω, από τη στιγμή που είναι άνθρωπος της περιπέτειας, είναι τέλειο, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν το απολαμβάνει και στο κρεβάτι, απλά διεγείρεται με οτιδήποτε καινούργιο, πχ στάση, χώρο κλπ. Αν σου έρθει, λοιπόν, οποιαδήποτε ιδέα, μη διστάσεις να την εφαρμόσεις πάνω του!

Ερωτογενείς Ζώνες Τοξότη

Αναρωτιέσαι πώς θα διεγείρεις τον Τοξότη εραστή ή ερωμένη σου; Βρες τις ερωτογενείς ζώνες του/ης: Οι γοφοί και οι μηροί είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος του. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου, τη γλώσσα και τα χείλια σου στην περιοχή από τα γόνατα μέχρι τους μηρούς και θα αγγίξει την κορυφή της έκστασης.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Υδροχόος, Καρκίνος, Ζυγός, Τοξότης, Κριός και Λέων

Αγαπημένη στάση στο σεξ: Όρθια, Doggy Style

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved