Πώς μπορείς να έχεις τον τέλειο οργασμό με βάση το ζώδιό σου

Μια «hot» ερωτική λίστα για το κάθε ζώδιο!

Πώς μπορείς να έχεις τον τέλειο οργασμό με βάση το ζώδιό σου

Υπάρχει το τέλειο στον έρωτα και αν ναι, πώς μπορεί να το βρει κάποιος; Αλήθεια, είναι εφικτό να αισθανθεί κανείς την απόλυτη ερωτική απόλαυση χωρίς μεγάλη προσπάθεια; Η απάντηση στα δύο παραπάνω ερωτήματα είναι «ναι» και «κρύβεται» στο ζώδιο στο οποίο ανήκετε. Μπορεί να μην το γνωρίζατε, αλλά ο τέλειος οργασμός είναι -και- θέμα ζωδίων και για να σας βοηθήσουμε να δείτε… «αστεράκια» στο κρεβάτι. Εμείς ετοιμάσαμε μια «hot» ερωτική λίστα για το κάθε ζώδιο!

Κριός: Αν θέλετε να βιώσετε τον απόλυτο οργασμό, πρέπει να αφεθείτε! Μην κρατάτε μέσα σας όσα σας «βαραίνουν». Ναι, είστε εγωιστές αλλά με το να αποκαλύψετε στον σύντροφό σας τις πιο «σκοτεινές» σας ανησυχίες, θα ετοιμάσετε το έδαφος για την τέλεια ερωτική ένωση. Ψιθυρίστε στο αυτί του όσα θα θέλατε να ζήσετε μαζί του, μιλήστε του για τις κρυφές σας φαντασιώσεις, κοιτάξτε βαθιά στα μάτια του και αφήστε τον να δει την ένταση που «κρύβετε» μέσα σας και το πάθος το οποίο σας σπρώχνει κοντά του. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!

Ταύρος: Σε κάποιες περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά και στην περίπτωση του σεξ όσο λιγότερο μιλάτε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να βιώσετε τον απόλυτο οργασμό. Δείξτε στον σύντροφό σας την ευαίσθητη πλευρά σας, μοιραστείτε μαζί του την αγάπη που κρύβετε μέσα σας, αφήστε τον να χαθεί στην αγκαλιά σας. Αυτός είναι ο δρόμος που αξίζει να ακολουθήσετε για να κάνετε τη σεξουαλική σας ζωή περισσότερο «εκρηκτική» και ουσιαστική.

Δίδυμος: Ήρθε η ώρα να «σκάψετε» βαθιά μέσα σας για να βρείτε και εν συνεχεία, να βγάλετε -επιτέλους- στην επιφάνεια τα πρωτόγονα ένστικτά σας. Φροντίστε απλά να το κάνετε βήμα-βήμα. Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να παίρνετε περισσότερα ρίσκα στο σεξ και μέσα από τις δοκιμές, να φτάσετε στην κορύφωση που πάντα ονειρευόσασταν.

Καρκίνος: Έφτασε ο καιρός να βγείτε από το καβούκι σας! Αν θέλετε να ζήσετε τον απόλυτο οργασμό, πρέπει να χάσετε τον έλεγχο, να διώξετε τις ντροπές, να γελάσετε με τη ψυχή σας και να αφήσετε τα συναισθήματά σας να γίνουν η «γέφυρα» που θα σας βοηθήσει να ενωθείτε με τον άνθρωπό σας.

Λέων: Αν θέλετε να απολαύσετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας, πρέπει να αφήσετε τον ευαίσθητο χαρακτήρα σας να βγει στην επιφάνεια. Ναι, είστε σκληροί, ισχυροί και σε πολλές περιπτώσεις εγωιστές, ωστόσο, μέσα σας κρύβετε μια τρυφερή και ευγενική πλευρά την οποία και πρέπει να δείξετε στο σύντροφό σας, αν θέλετε να έρθετε κοντά του.

Παρθένος: Τα πράγματα για σας δεν είναι εύκολα, διότι για να έχετε τον οργασμό των ονείρων σας, πρέπει να δεχθείτε ότι θα αφήσετε τον έλεγχο να χαθεί. Από την εμφάνιση μέχρι το σπίτι και από τη σχέση σας μέχρι το… κρεβάτι. Κανένα κοντρόλ και καμία τελειότητα. Αφεθείτε επιτέλους ελεύθεροι και βγάλτε προς τα έξω την άτακτη και... ακατάστατη πλευρά σας.

Ζυγός: Ανήκετε στο ζώδιο της ισορροπίας και στη δική σας περίπτωση το «μυστικό» για τον τέλειο οργασμό είναι το να χάσετε το… μέτρημα. Ναι, η ισορροπία είναι καλή, αλλά σε ορισμένους τομείς κάνει τα πράγματα λίγο... άνοστα. Βγείτε, λοιπόν, εκτός!

Σκορπιός: Πρέπει να βρείτε την αισθησιακή πλευρά της σεξουαλικότητάς σας αν θέλετε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα στο κρεβάτι. Διώξτε το άγχος και πάρτε τον χρόνο σας μέχρι να φτάσετε στην ερωτική κορύφωση. Μάθετε να κινήστε αργά και μην βιάζεστε να ολοκληρώσετε τη σεξουαλική πράξη. Δείτε το σώμα του συντρόφου σας σαν έναν καμβά που περιμένει εσάς για να αποκτήσει ζωή και νόημα ύπαρξης. Ο αισθησιασμός στο αποκορύφωμά του!

Τοξότης: Η περιπέτεια «κυλάει» στο αίμα σας και το πρόβλημα με εσάς είναι ότι δυσκολεύεστε να εστιάσετε σε ένα και μόνο πράγμα και να μείνετε συγκεντρωμένοι για αρκετή ώρα. Αν, λοιπόν, καταφέρετε να μείνετε προσηλωμένοι στο σύντροφό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, τότε θα μπορέσετε να πέτυχετε τον απόλυτο οργασμό. Κοιτάξτε τον στα μάτια όσο σας γεμίζει με χάδια και φιλιά, κρατήστε όσο περισσότερο μπορείτε την οπτική επαφή μαζί του αλλά κάντε το συγκεντρωμένα. Μην πείτε «όχι» σε αυτή την ερωτική περιπέτεια!

Αιγόκερως: Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις, ακόμη κι εκείνες που θεωρείτε «βλακώδεις» και υπερβολικές. Μην φοβηθείτε ότι ο σύντροφός σας θα σας κρίνει. Μπορεί η σεξουαλική επιθυμία, που επί τόσα χρόνια κρατάτε κρυφή, να είναι και το δικό του ερωτικό όνειρο.

Υδροχόος: Για να βιώσετε τον οργασμό των ονείρων σας πρέπει απλά να σταματήσετε να σκέφτεστε. Αφήστε τα ζωώδη ένστικτά σας να αναλάβουν δράση και… κυλιστείτε στα πατώματα. Όσο περισσότερο επιτρέψετε στον εαυτό σας να αφεθεί, τόσο πιο όμορφα θα περάσετε.

Ιχθύες: Αφήστε τα μάτια να «μιλήσουν» για εσάς. Η φλόγα που καίει μέσα σας θα κάνει και τον πιο «κρύο» εραστή να «λιώσει». Αυτή η φωτιά θα ζεστάνει τις καρδιές σας και θα «ανάψει» την ερωτική σας ζωή, φέρνοντάς σας ένα βήμα πιο κοντά στον τέλειο οργασμό. Εκφραστείτε χωρίς κόμπλεξ και δισταγμούς, βρείτε την κίνηση εκείνη που εκφράζει τη σεξουαλική σας ένταση και φτάστε -επιτέλους- στο αποκορύφωμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved