Τα 5 ζώδια που θα σε βάλουν στην friend zone με χαρακτηριστική άνεση

Αποκλείεται να μην έχεις πέσει πάνω σε κάποιο από αυτά!

Τα 5 ζώδια που θα σε βάλουν στην friend zone με χαρακτηριστική άνεση

Δεν αποκλείεται να σε πλησιάσουν πρώτα, να σου την πέσουν ή να υποκύψουν στο φλερτ σου και πάνω που αρχίζεις να ελπίζεις για κάτι παραπάνω, να σου πουν ότι δεν είναι σε φάση για να κάνουν σχέση ή να κάνουν ένα σύντομο δεσμό και μετά να σου ζητήσουν να μείνετε φίλοι! Ω ναι, υπάρχουν ζώδια που εύκολα κάνουν αυτή τη στροφή σε βάζουν στην friend zone, αφήνοντάς σε... παγωτό. Ποια είναι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει την τάση να «την κάνει» με ελαφρά πηδηματάκια μόλις αντιληφθεί ότι δένεται πολύ συναισθηματικά. Δεν είναι ότι δεν εμπιστεύεται τους άλλους, απλά δεν το έχει με τις σχέσεις. Από την άλλη, έχει και την ευκολία να «μπερδεύει» ερωτικές και φιλικές επαφές και θα το διαπιστώσεις και μόνος/η σου στην πορεία, αφού παραμένει φίλος/η με πολλούς/ες πρώην του.

ΖΥΓΟΣ

Στον Ζυγό αρέσει να φλερτάρει. Γι’ αυτόν είναι κομμάτι του κοινωνικού παιχνιδιού κι όχι τόσο του ερωτικού, οπότε εύκολα μπορεί να «παρεξηγηθεί» το κομπλιμέντο του ή το πονηρό του χαμόγελο και να πιστέψει κάποιο πρόσωπο ότι του την πέφτει. Γι’ αυτό και αν του μπουν «ιδέες» για κάτι παραπάνω, θα φροντίσει να τις «διώξει», πιθανότατα προτείνοντας του να παραμείνουν φίλοι.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων είναι χαρισματικός και γοητευτικός, κυρίως όμως του αρέσει να παίζει. Θα δώσει την εντύπωση ότι του αρέσει ένα πρόσωπο και θέλει κάτι περισσότερο από την πορεία του. Ωστόσο, όλα γίνονται για να κερδίσει την προσοχή και να πάρει την επιβεβαίωση. Όταν τον πλησιάσει και του δείξει ερωτικό ενδιαφέρον, τότε θα το βάλει στη friend zone με μεγάλη άνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν συμπέσουν οι δρόμοι σου με έναν Τοξότη, να είσαι προσεκτικός/η. Οι περισσότερες σχέσεις του δε διαρκούν πολύ, όμως δεν το κάνει κι επίτηδες. Τον πιάνει ο ενθουσιασμός του, περνάει πολύ όμορφα μαζί σου, αν μπει όμως σε μια ρουτίνα ή τα πράγματα αρχίσουν σοβαρεύουν, θα βαρεθεί. Οπότε, το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσει να χωρίσετε, αλλά να μείνετε φίλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως αναλαμβάνει μόνιμα αρκετές ευθύνες και συχνά δε θέλει να δεσμευτεί σε μια σχέση, ακριβώς γιατί δεν έχει το διαθέσιμο χρόνο να αφιερώσει ή τη δεδομένη στιγμή δε μπορεί να βάλει κάποιο πρόσωπο στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων του. Δεν είναι απίθανο λοιπόν, να πάρει ό,τι είναι να πάρει από κάποιο πρόσωπο και μετά να του δηλώσει ότι σε αυτή τη φάση θέλει να μείνουν φίλοι.

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα σου την «πέσει» το κάθε ζώδιο!

Οι 4 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Καρκίνο

Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον άντρα Καρκίνο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved