Αυτό είναι το πιο γλυκό πράγμα που μπορείς να του πεις, ανάλογα με το ζώδιό του!

Αν δε σου βγαίνει να πεις, απλά, «σε αγαπώ», σε διευκολύνουμε!

Αυτό είναι το πιο γλυκό πράγμα που μπορείς να του πεις, ανάλογα με το ζώδιό του!

Η κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τρόπο να δείχνει στον άντρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά πόσο τον σκέφτεται και τον εκτιμά. Άλλες θα «ανοίξουν» αμέσως την καρδιά τους, ενώ κάποιες θα τα πουν πιο… μετρημένα. Το ζήτημα είναι πως όλες θα βρουν πώς θα εκφράσουν τον ερωτά τους στο αγόρι των ονείρων τους και το ζώδιο, στο οποίο ανήκει ο καλός τους, παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Αν θέλεις να ξέρεις, λοιπόν, πιο είναι το πιο γλυκό πράγμα που επιθυμεί να ακούσει από τα χείλη σου, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις!

ΚΡΙΟΣ: «Είσαι η απόδειξη πως μπορώ να καταφέρω ό,τι βάλω στο μυαλό μου»

Είναι ένα άτομο δυναμικό και αποφασιστικό. Εργάζεται σκληρά αλλά συχνά ξεχνά να κάνει ένα διάλλειμα για να απολαύσει τους καρπούς των προσπάθειών του. Ο καλύτερος, λοιπόν, τρόπος για να κολακέψεις έναν Κριό και να τον κάνεις να νιώσει όμορφα είναι να του πεις κάτι που θα του δείξει πόσο τον εκτιμάς που θα τονώσει -ακόμη περισσότερο- την αυτοπεποίθησή του.

ΤΑΥΡΟΣ: «Κάθε φορά που σε σκέφτομαι μου έρχονται στο μυαλό άλλα εκατό πράγματα που αγαπώ σε σένα»

Ο τρυφερός και ρομαντικός Ταύρος θέλει να ακούσει από τα χείλη σου κάτι που θα τον κάνει να νιώσει ασφάλεια μαζί σου. Μίλησέ του αληθινά, μέσα από την καρδιά σου. Μόνο έτσι θα νιώσει πως ο άνθρωπος που έχει απέναντί του είναι πιστός και κυρίως ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο πλευρό του.

ΔΙΔΥΜΟΣ: «Κάνεις τη ζωή μου συναρπαστική. Θέλω να δημιουργώ συνεχώς νέες αναμνήσεις μαζί σου»

Οι Δίδυμοι είναι άτομα ιδιαίτερα εκφραστικά και για εκείνα η αγάπη είναι από μόνη της κάτι το συναρπαστικό. Για να κάνεις τον Δίδυμο της ζωής σου, λοιπόν, να νιώσει πόσο τον εκτιμάς, πες του κάτι που θα του δείξει πόσο υπέροχα περνάς μαζί του. Μπορεί να μην στο δείχνει, όμως, κατά βάθος είναι ανασφαλής και το να γνωρίζει ότι θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μαζί του και να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις με εκείνον θα τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα στη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Θέλω να κάνω τις άσχημες μέρες σου όμορφες και τις όμορφες ακόμη καλύτερες»

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και… ανασφαλείς. Χρειάζονται, λοιπόν, να ακούν συχνά από το άτομο με το οποίο μοιράζονται τη ζωή τους κάτι που θα τους κάνει να νιώθουν ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, ό,τι και αν συμβεί.

ΛΕΩΝ: «Νιώθω ο εαυτός μου, όταν είμαι μαζί σου»

Ο Λέων θέλει να περνά τον ελεύθερό του χρόνο δίπλα σε άτομα που αγαπά και τα οποία ομορφαίνουν τη ζωή του. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και μια ακόμη μεγαλύτερη καρδιά για τους δικούς του ανθρώπους. Τι θέλει να ακούσει από εσένα; Ότι περνάς υπέροχα, όταν είσαι μαζί του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Η καρδιά σου είναι τόσο όμορφη, όσο το μυαλό σου»

Ο εργασιομανής Παρθένος θέλει να ακούσει από τα χείλη σου τα λόγια που θα τον κάνουν να αισθανθεί ότι εκτιμάς την καλή του την καρδιά, αλλά και το «κοφτερό» μυαλό του. Θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή του και θα του δείξεις πως έχει δίπλα του έναν άνθρωπο, ο οποίος αναγνωρίζει την αξία του, σε κάθε τομέα.

ΖΥΓΟΣ: «Είσαι ακριβώς όπως πρέπει να είσαι, δηλαδή, τέλειος»

Ο Ζυγός θέλει να διατηρεί πάντα τις ισορροπίες και να ικανοποιεί συνεχώς τους γύρω του, ξεχνώντας -δυστυχώς- συχνά να φροντίσει τον ίδιο του τον εαυτό με τον οποίο είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα σκληρός! Θέλει, λοιπόν, να ακούει συχνά από εσένα λόγια που τον κάνουν να νιώθει καλά με τον εαυτό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: «Με κάνεις να θέλω να ζήσω με πάθος, όπως ακριβώς και εσύ»

Για τον μυστικοπαθή και γεμάτο πάθος Σκορπιό, τα κατάλληλα λόγια έχουν σημασία, προκειμένου να «ανοίξει» την καρδιά του στο σύντροφό του. Μίλησε του για το πόσο όμορφα περνάς μαζί του, για το πάθος που έχει φέρει στη ζωή σου και θα τον κάνεις να θέλει να μοιραστεί μαζί σου τα… μυστικά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: «Κάθε μέρα μαζί σου είναι πιο όμορφη από την προηγουμένη»

Τι θέλει να ακούσει ένας Τοξότης από εσένα; Κάτι που θα τον γεμίσει με αισιοδοξία και χαρά. Μη διστάσεις να του ανοίξεις την καρδιά σου και να του εκφράσεις ό,τι νιώθεις για εκείνον. Θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου και κυρίως θα ενθουσιαστεί ακόμη περισσότερο μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Με κάνεις να χαμογελώ, ακόμη και όταν δεν είμαι μαζί σου»

Ο Αιγόκερως έχει συχνά μια ιδιαίτερα απαισιόδοξη πλευρά. Είναι, λοιπόν, σημαντικό για εκείνον να γνωρίζει ότι τον σκέφτεσαι κάθε στιγμή, ακόμη και όταν δεν είναι δίπλα σου. Ακόμη και μια μικρή κίνηση αγάπης μπορεί να «ανεβάσει» τη διάθεση ενός Αιγόκερω στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Με κάνεις βαθιά ευτυχισμένο»

Αποδοχή. Αυτό θέλει ένας Υδροχόος από τον σύντροφο της ζωής του. Δεν είναι εύκολο για εκείνον να «ανοίξει» την καρδιά του στους γύρω του, ωστόσο, όταν κάποιος του δείξει ότι τον αγαπά βαθιά, τότε θα του δοθεί ολοκληρωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ: «Αν δεν μπορείς να δεις ακόμη τη φωτεινή πλευρά της ζωής, εγώ θα περιμένω μαζί σου στο σκοτάδι μέχρι να νιώσεις έτοιμος»

Για τον ρομαντικό και υπερευαίσθητο Ιχθύ, το πιο σημαντικό στοιχείο όσον αφορά σε μια σχέση είναι το να γνωρίζει ότι ο άνθρωπός του θα είναι πάντα εκεί για εκείνον, στα εύκολα αλλά και τα δύσκολα. Τα συχνά συναισθηματικά του σκαμπανεβάσματα ενδέχεται να σε κουράσουν, όμως, αν τον θέλεις, πρέπει να επιμείνεις και να του πεις ότι θα μείνεις δίπλα του και θα του σταθείς, ό,τι και αν συμβεί.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο χειριστικά ζώδια στις σχέσεις

Αυτοί είναι οι 4 άντρες του ζωδιακού που θα σε έχουν σαν βασίλισσα

Τα ζώδια αναρωτιούνται «Γιατί είμαι ακόμα μπακούρι, οεο;;;» κι εμείς απαντάμε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved