Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Καρκίνου

Πώς λειτουργεί ο Καρκίνος σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας;

Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Καρκίνου

Οι Καρκίνοι είναι μια από τις ιδιάζουσες περιπτώσεις του ζωδιακού μιας και μέχρι να σαρανταρίσουν και να κλάψουν την χαμένη τους νιότη, έχουν μια δυσκολία με τους συνομηλίκους τους, ιδιαίτερα αν δεν προέρχονται από μεγάλο σόι... Για τους άντρες, η μαμά είναι αξεπέραστη και τα ίδια συμβαίνουν πάνω-κάτω με τις κόρες και τους μπαμπάδες. Άρα τα «πουρά» προηγούνται με διαφορά και μάλιστα χωρίς να μπαίνουν εμπόδιο οι κοιλιές και τα προγούλια. Καλή καρδιά και επτά-οκτώ ακίνητα να υπάρχουν κι όλα γίνονται...

Διάβασε επίσης: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Καρκίνου

Έλα όμως που η προστασία και τα γούτσου-γούτσου είναι άτιμα πράγματα... Εκεί που τα ψάχνεις -για να πάρεις- σου ‘ρχεται η σφυριά να δώσεις. Και ξαφνικά, πρώτα οι Καρκίνες σαν αεροπλάνο σε κενό αέρος πέφτουν κατακόρυφα στην ηλικία επιλογής, αλλάζοντας τους ρόλους: «Έλα στην μαμά μωρό μου!». Αλλά και οι άνδρες, όταν καταφέρουν να ξεφύγουν από τα νύχια της «μαμάς» το ρίχνουν στο σορολόπ και ξεβιδώνονται στο «Daddy cool». Για να ρίξουν το πιπίνι που θα αντιστέκεται «μα τι θα πει το σπίτι μου» κλπ, εκεί θα δείτε ερμηνείες υψηλού επιπέδου. Θα πουν, κάνε την επανάσταση σου και απογαλακτίσου άσχετα που εάν ψάξεις την ζωή του Καρκίνου η πιο μεγάλη επανάσταση που έχει κάνει σε αντίστοιχη ηλικία είναι η κοπάνα στην Γ’ Λυκείου.

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι από τα άτομα που «δένονται» με ό,τι καλό ή κακό μπορεί να σημαίνει αυτό. Και βέβαια, όσον αφορά την σεξουαλική έξαψη του ζωδίου, φράσεις όπως το «τι σου κάνω μάνα μου» έχουν ουσιαστικό αντίκρισμα.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Καρκίνοι;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved