Οι σκάρτοι άντρες του ζωδιακού

Για να λέμε και την αλήθεια, όλοι εν δυνάμει είναι... σκάρτοι

Οι σκάρτοι άντρες του ζωδιακού

Μερικοί άντρες μπορεί να είναι σκάρτοι από γεννησιμιού τους. Άλλοι φαίνεται ότι έγιναν στην πάροδο του χρόνου, υστέρα από τα σκληρά χτυπήματα της ζωής (!). Μην ξεγελιέσαι! Όλοι οι άνθρωποι μπορούν, εν δυνάμει, να είναι σκάρτοι, ανάλογα με το ζώδιό τους. Διάβασε και θα καταλάβεις πως...

Κριός

Τα Ελληνικά είναι η... δεύτερη γλώσσα του, γιατί το... ξεφύσημα είναι η πρώτη του. Το μόνο που μπορείς τελικά να ακούσεις είναι ένα «γρύλισμα» για τον εαυτό του, την καριέρα του, τις αθλητικές επιδόσεις του και ότι οι φεμινίστριες θα ήταν λιγότερο νευρικές, αν είχαν στο πλάι τους έναν τόσο καλό σεξουαλικό σύντροφο, σαν τον ίδιο (να τις βάλει κάτω...). Αν φαντάζεσαι ότι θα σου βάζει Vivaldi το βράδυ, θα σου φτιάχνει καταπλητικό σουφλέ και στη συνέχεια θα σε παίρνει αγκαλιά για να σου διαβάσει ποίηση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι... ονειρεύεσαι και ότι δεν είναι Κριός.

Ταύρος

Ως υπ' αριθμόν 1 «τέρας» ελέγχου του ζωδιακού, ο Ταύρος ξέρει τι είναι καλό για σένα, ακόμα κι αν, φως φανάρι, ΔΕΝ είναι. Παραδόξως, όταν είναι «εκτός λειτουργίας» και δεν καταστρέφει τη ζωή σου με ζήλιες και κτητικότητες, διεκδικεί τον τίτλο «Ο τεμπέλης της χρονιάς». Η οκνηρία είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν αποτελεί καλό οιωνό για τη σεξουαλική σου ζωή μαζί του, ασχέτως με το πώς την περιγράφει ο ίδιος. Αν είσαι με ένα Ταύρο, πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη ραγδαία επιδείνωση της ψυχικής σου υγείας (από το έξαλλη... σε μανιακή) για να αναγκαστεί να σταματήσει να κάνει τα ίδια και να αποδειχθεί χρήσιμος για μια φορά, έστω για να σου βρει έναν καλό... ψυχίατρο.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος έχει πολλούς δαίμονες - ένα πλήθος προσωπικοτήτων που ζουν μέσα του, καθένας από τους οποίους μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο «Το κάθαρμα». Επειδή ζει εν μέσω αυτής της «κρίσης», θα πρέπει να αλλάζει συνεχώς τις ιδέες και τις απόψεις του. Το τι λέει σήμερα δε σημαίνει ότι θα ισχύει και για το αύριο, άρα μην περιμένεις κάτι. Θα μπορούσες να το αντιμετωπίσεις με κατανόηση, εφ' όσον έχει να ασχοληθεί με τις αντικρουόμενες προσωπικότητές του. Ή θα μπορούσες να τον δεις, απλά, σαν ένα διπρόσωπο κάθαρμα.

Καρκίνος

Κάθε αγόρι πρέπει να δείχνει ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν η μάνα του χτενίζει τα μαλλιά του και το σταυροκοπά να μην το ματιάσουν. Όταν αυτός είναι πχ 38 χρονών, δεν μιλάμε για παιδάκι, αλλά για έναν ολόκληρο άντρα ή μήπως όχι; Σωστά! Μιλάμε για τον Καρκίνο. Δεν έχει πραγματικά σημασία, αν ταιριάζεις με τον Καρκίνο και αν τα βγάλεις πέρα μαζί του κι ας είναι σκάρτος. Αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό. Το να τα βγάλεις πέρα με τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο είναι... Άθλος. Στο κάτω-κάτω, αυτή είναι η υπεύθυνη για την «κατασκευή» μιας σοβαρής και ώριμης εικόνας ενός ανθρώπου, που σίγουρα ο γιόκας της δεν έχει...

Λέων

Η είσοδός του Λέοντα θα ακολουθείται ενίοτε από μια τυμπανοκρουσία. Αν τη χάσεις, μην αγχώνεσαι, θα τον δεις, ακριβώς κάτω από ένα προβολέα. Δεν μπορεί να μην παρατηρήσεις, επίσης, το βελάκι πάνω από το κεφάλι του που δείχνει το μήνυμα: «Γυναίκες του κόσμου, είμαι το δώρο του Θεού στη γη». Συμβουλή: Κάνε σεξ μαζί του στο τρίτο ραντεβού. Άλλωστε, θα πρέπει να απασχοληθείς με κάτι για να μην ακούσεις όλη την ιστορία της ζωής του και τα "σπουδαία" του κατορθώματα.

Παρθένος

Προσπάθησες ποτέ να μπεις στο μυαλό ενός... κατά συρροή δολοφόνου για να τον καταλάβεις; Μόνο η Ιντερπόλ το έχει κάνει και μάντεψε, ήταν για Παρθένο. Αν είσαι ήδη ερωτευμένη με έναν Παρθένο και αρνείσαι να πιστέψεις ότι είναι αλήθεια, πάρε οποιοδήποτε αστυνομικό μυθιστόρημα που αναφέρεται σε ψυχρό εκτελεστή και στη συνέχεια αναρωτήσου, αν σου θυμίζει κάποιον... που ξέρεις ή πρόκειται για συμπτώσεις. Αν σου φαίνεται αμυδρά ότι του φέρνει, ισχύει. Άσε που τις λέξεις του, όταν κομματιάζει το θύμα του, παγερά, αδιάφορα και αναίσθητα, θα τις έχεις ξανακούσει, στάνταρ!.

Ζυγός

Όμορφο αγόρι ο Ζυγός, προσεγμένα ντυμένο, με καλοχτενισμένα μαλλιά και ένα μυστηριώδες βλέμμα στο πρόσωπό του. Τίποτα δηλαδή περισσότερο από ό,τι ο... Ken της Barbie με... γεννητικά όργανα, που εξακολουθεί να είναι ελκυστικός για τις γυναίκες... κάτω των 8 ετών. Αν είσαι μεγαλύτερη σε ηλικία, θα διαπιστώσεις ότι είναι «πλαστικός» και «άδειος», με μια προτίμηση σε γυναίκες με εξωπραγματικές αναλογίες. Επειδή είναι εντελώς ρηχός, του λείπει το βάθος που απαιτείται για να λάβει μια απόφαση ή μια δέσμευση.

Σκορπιός

Κάθε σχέση οποιουδήποτε είδους με έναν Σκορπιό-κάθαρμα είναι εγγυημένο ότι θα καταστρέψει τη συναισθηματική σου υγεία, την αυτοπεποίθησή σου ή, τουλάχιστον, την απόλαυση της ζωής. Αυτός είναι ικανός να κρατήσει μνησικακία μέχρι την ημέρα που θα πεθάνεις. Ας πούμε ότι... φλερτάρεις ακίνδυνα με έναν συνάδελφό σου στο γραφείο σου. Δε θα περάσει από το μυαλό σου ότι ο Σκορπιός έχει αναστατωθεί, μέχρι που, μια ωραία μέρα, τρία χρόνια αργότερα, ο ίδιος θα σας το ανταποδίδει στο κρεβάτι, με την καλύτερή σου φίλη, λίγες ώρες πριν σε παντρευτεί.

Τοξότης

Ο Τοξότης κάνει τα πάντα ανάποδα. Μιλά, πριν να σκεφτεί, προχωρά, προτού κοιτάξει και σε αγαπά, μόνο αφού τον έχεις «αδειάσει». Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι λένε ότι ο Τοξότης είναι ένα τυχερό κάθαρμα και έχουν και δίκιο! Γιατί; Το γεγονός ότι δεν τον έχεις ακόμη δολοφονήσει είναι θαύμα. Ευλογημένος με τις νοητικές ικανότητες ενός... βροντόσαυρου και το είδος της σεξουαλικής όρεξης, που ακόμη και ο Καλιγούλας θα έκρινε υπερβολικό, ο Τοξότης είναι συμβατός με πολύ λίγες γυναίκες, απλά, γιατί οι περισσότερες προτιμούν έναν άνδρα που να σκέφτεται... με το μυαλό του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως παίρνει τα ΠΑΝΤΑ σοβαρά. Είναι εργατικός και φιλόδοξος. Θέλει να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια. Δεν έχει πρόβλημα με την ιδέα της δέσμευσης. Άφησε που είναι κι από τους πιο πιστούς (δεν είναι και στάνταρ 100%, για άνθρωπο μιλάμε). Αλλά, υπάρχει μια παγίδα (σιγά που δε θα υπήρχε!). Πριν από το ρομαντικό σας ραντεβού αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα, θα έχει ελέγξει την πιστωτική σου, τον μισθό σου, την προίκα σου και την ικανότητά σου να είσαι μια σωστή σύζυγος. Και όχι, αυτός δεν αστειεύεται. Ποτέ δεν αστειεύεται με τα χρήματα...

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το πιο εκλογικευμένο κάθαρμα που θα συναντήσεις ποτέ. Γι' αυτόν κάθε άποψη πρέπει να ακούγεται, ακόμα και διαφορετική, κάθε πεποίθηση είναι ενδιαφέρουσα και δεν κολλάει σε κλισέ. Μέχρι εδώ όλα καλά και θα μπορούσαμε να τον κρίνουμε ως ηθικά ανώτερο και δεοντολογικά ορθότερο από τους υπόλοιπους άντρες του ζωδιακού. Μην ξεγελιέσαι! Διαφορετικός είναι, όχι καλύτερος. Δείξε του ότι τον βρίσκεις ελκυστικό και θα αγνοήσει εντελώς την ύπαρξή σου. Αγνόησέ τον και αυτός θα κολλήσει πάνω σου. Όσο είναι ενθουσιασμένος, όλα καλά, όταν ξεθυμάνει το ενδιαφέρον του, θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Είναι ο πιο άκαρδος όλων.

Ιχθύς

Όντας το τελευταίο ζώδιο, οι Ιχθύες συχνά αναφέρονται ως η «χωματερή» του ζωδιακού. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ένα μικρό κομμάτι από κάθε ζώδιο στο DNA τους, κάτι που τα καθιστά... Σκάρτα x 12 φορές. Επίσης, ο συγκεκριμένος άντρας δε θέλει να ανακαλύψεις τη φρικτή αυτή αλήθεια, γι' αυτό είναι μάστερ της προσποίησης και ψεύδεται ασύστολα. Προφανώς, όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο πιο γρήγορα θα εντοπίσεις το τεράστιο χάσμα που τον χωρίζει ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία και θα τον ξεφορτωθείς. Ωστόσο, επειδή είναι χειριστικός, εύκολα μπορεί να σε τουμπάρει, οπότε καλού κακού (κι αν αντέχεις), έχε πάντα μαζί σου έναν ανιχνευτή ψεύδους.

Πφφφφ άντρες!!!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2ckmm5j9e

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2ckmm5j9e
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved