Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Καρκίνο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Υδροχόου με έναν Καρκίνο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Καρκίνο;

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που του χαρίζει ευαισθησία, τρυφερότητα, αλλά και ευθιξία. Αγαπά το σπίτι και την οικογένεια και του αρέσει να προσκολλάται σε ανθρώπους και καταστάσεις προκειμένου να καλύπτει την έντονη του επιθυμία για ασφάλεια και σιγουριά.

Ο αντιπροσωπευτικός Καρκίνος είναι μαζεμένος και συνεσταλμένος με πρόσωπα που δεν γνωρίζει καλά και ως εκ τούτου δύσκολα κάνει το πρώτο βήμα ακόμα και σε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Διαθέτει φαντασία και εκλεπτυσμένα αισθήματα που έλκουν χωρίς να το προκαλεί καθότι αντανακλούνται στο ευγενές και ήρεμο παρουσιαστικό του. Στοργικός και τρυφερός κατανοεί την ανεξάρτητη και εκκεντρική σας φύση χάρη στο ισχυρό του ένστικτο και τη δυνατή του διαίσθηση.

Εσείς οι Υδροχόοι, θα βρείτε την ασφάλεια χωρίς να τη ζητήσετε και θα καλύψετε την ελλιπή ή ανέκφραστη συναισθηματική σας πτυχή χωρίς καν να το καταλάβετε, αφού τα πάντα με έναν σύντροφο Καρκίνο κινούνται με εσωτερική επικοινωνία. Βέβαια, το αντίτιμο είναι η ανεξαρτησία και η ελευθερία σας καθότι, η προσκόλληση ή αφοσίωση στο πρόσωπο σας θεωρείται δεδομένη.

Αν διατίθεστε να συγκεράσετε παραδοσιακές με νεωτεριστικές αντιλήψεις και να παραχωρήσετε στον Καρκίνο ευθύνες που σχετίζονται με το σπίτι, ή την οικονομική διαχείριση τότε θα προκύψει μια σχέση με περίεργες, ασυνήθιστες ισορροπίες και μη προβλέψιμες καταστάσεις που θα εξισορροπήσει τις διαφορές και τις αλλιώτικες επιθυμίες σας.

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τα υπόλοιπα ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved