Το τέλειο φιλί κάτω από το γκι για κάθε ζώδιο...

...για να πάει... πρίμα ο Καινούργιος χρόνος

Το τέλειο φιλί κάτω από το γκι για κάθε ζώδιο...

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα μάτια μας συνήθως καρφώνονται στο ρολόι δυο –τρία λεπτά πριν δείξει μεσάνυχτα. Με το που θα πάνε οι δείκτες στο 12, όλοι αγκαλιάζονται και φιλιούνται. Φιλιά στο μάγουλο, στο μέτωπο ή στο στόμα, φιλιά αδερφικά, γονεϊκά, φιλικά ή ερωτικά. Εμείς θα σταθούμε στα τελευταία και ιδίως στο ιδανικό φιλί που θα ήθελες να πάρεις από τον καλό σου, ανάλογα με το ζώδιό σου. Αυτό που θα θυμάσαι για όλη την υπόλοιπη χρονιά και θα θέλεις να το απολαμβάνεις συχνά.

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις το πρώτο φιλί της καινούργιας χρονιάς να είναι μαγικό και αξέχαστο και όχι πρόχειρο ή πεταχτό. Θα πρέπει να είναι διαφορετικό. Ένα φιλί που ξεκινά από τα χείλια, προχωρά στο λαιμό και ίσως φτάσει στην άκρη της μύτης, δίνοντας στο τέλος μια χαριτωμένη πινελιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις ένα φιλί πολύ παθιασμένο, που θα σε κάνει να ακούσεις μουσική στα αφτιά σου. Βαθύ, που θα σου σφραγίσει τα χείλια, θα σου κόψει την ανάσα και με... λίγη γλώσσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις όλη η νύχτα να σου μείνει αξέχαστη το ίδιο και το πρώτο φιλί της χρονιά σου. Να σε πάρει αγκαλιά να σε ρίξε πίσω και να σε φιλήσει γλυκά, δαγκώνοντας τα χείλια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το φιλί σου δε θέλεις να είναι παθιασμένο, αλλά γλυκό και γεμάτο αγάπη. Ένα μείγμα βαθύτερου φιλιού και μικρών πεταχτών, ενώ σου κρατά το πρόσωπο με τα χέρια του και μετά να σε κρατήσει στην αγκαλιά του.

ΛΕΩΝ

Θέλεις με το φιλί του να σου δείξει και τα αισθήματά του, να σε κρατήσει σφιχτά και να ακούσεις τους κτύπους της καρδιάς του. Όσο περισσότερο σε τραβά κοντά του και κολλάει πάνω σου, τόσο περισσότερο σου αρέσει. Κυρίως όμως δε θέλεις πολύ γλώσσα..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσύ θέλεις το τέλειο φιλί από άποψη τεχνικής, όπου χρησιμοποιείται η γλώσσα, τα χέρια ή συγκεκριμένες κινήσεις για να το ενισχύσουν. Σιχαίνεσαι τα πολλά σάλια ή τα χουφτώματα. Απλό και χαδιάρικο.

ΖΥΓΟΣ

Το φιλί σου θέλεις να έχει σημασία, να δηλώνει κάτι. Αν δεν δείχνει έρωτα και γλύκα, σου κάνει περισσότερο για... χειραψία. Επειδή σου αρέσει να δοκιμάζεις όμως και καινούργια στιλ, δεν πρέπει απαραίτητα να είναι στο στόμα, αλλά στο μάγουλο ή στο μέτωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τέλειο φιλί για σένα είναι ένα παθιασμένο, γαλλικό φιλί και μάλιστα θέλεις να έχεις εσύ τον ρυθμό γιατί το κατέχεις γι΄αυτό θα αποπειραθείς να πάρεις τα ηνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου αρέσουν τα φιλιά που ξεκινούν από το πρόσωπο και το λαιμό και μετά καταλήγουν στα χείλια. Με τίποτα δε θέλεις να είναι πεταχτά και πρόχειρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φιλί σου θέλεις να είναι κλασικό, αλλά τέλειο, ούτε εντυπωσιακό, ούτε κινηματογραφικό. Να σε αγκαλιάσει από τη μέση, να πιέζει με τα χείλη του τα χείλια σου, τόσο όσο για να σε διεγείρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φιλί σου θέλεις να είναι φυσικό και αυθόρμητο. Να μην το σκεφτεί καθόλου, να σε αρπάξει ξαφνικά από το χέρι, να σε σφίξει στην αγκαλιά του και να σου δώσει ένα γλωσσόφιλο που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις το φιλί σου να είναι ρομαντικό και γλυκό, κατευθείαν στα χείλια, κρατώντας σε στην αγκαλιά του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved