Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Υδροχόο;

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Τοξότη με έναν Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Υδροχόο;

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτη του είναι ο Ουρανός που του προσδίδει πρωτοτυπία, εφευρετικότητα και ανεξαρτησία. Ασυμβίβαστος από τη φύση του, χρειάζεται αφθονία ελευθερίας και απουσία προκαταλήψεων και περιορισμών. Η εκκεντρικότητα του τον ωθεί σε περίεργες και αντί-συμβατικές ερωτικές επιλογές.

Η σχέση μεταξύ Τοξότη και Υδροχόου είναι πραγματικά εξαιρετική αφ' ενός γιατί υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ σας και αφ' ετέρο,υ γιατί στοιχεία του ενός εξιτάρουν και διεγείρουν τον άλλον. Η γνώση, η κοινωνική ζωή και η ελευθερία ταυτόχρονα σας διέπουν και σας ενώνουν. Από την άλλη, η απρογραμμάτιστη δική σας συμπεριφορά και η απρόβλεπτη δική του ικανοποιούν εκτεταμένα και απροσδόκητα τις προσωπικές σας επιθυμίες.

Μια απίστευτα ικανοποιητική πλευρά της σχέσης, είναι αυτή του σεξ, καθώς η περιέργεια και η ελευθερία που σας χαρακτηρίζει αμφότερους, σας οδηγεί σε ένα απελευθερωμένο σεξουαλικό πανδαιμόνιο που πραγματώνει τις ρομαντικές φαντασιώσεις και χορταίνει το αχαλίνωτο ερωτικό ένστικτο.

Με λίγα λόγια, ο ανοιχτός χαρακτήρας σας αναμειγνύεται με την Υδροχοίσια επινοητική φύση και μαζί συνθέτουν μια προνομιακή και πρωτότυπη ερωτική σύζευξη που συνεχώς εξάπτει και ζωηρεύει τη φαντασία, με τις άπειρες και αστείρευτες δυνατότητες και προοπτικές της.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved