Ντόναλντ Τραμπ, ένα «παιδί» του Ουρανού

Ένα πλανητικό αουτσάιντερ συνεργάστηκε άψογα με τον «άρχοντα» των αουτσάιντερς

Ντόναλντ Τραμπ, ένα «παιδί» του Ουρανού

Τους ξύπνησες όλους, γιατί;

Ένας Δίδυμος με ωροσκόπο Λέοντα νίκησε κόντρα στο σύστημα και την προπαγάνδα του. Μόνος εναντίον όλων, όπως προστάζει και ο Άρης του στον Λέοντα αλλά με τα θύματα της παγκοσμιοποίησης στο πλευρό του. Και τώρα οι «συστημικοί» ηγέτες των κρατών του δυτικού κόσμου στέκουν αμήχανοι. «Τι είναι τούτο που μας βρήκε πάλι;»

Μια πρώτη κρυάδα βέβαια την είχαν ήδη πάρει με το Brexit και είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια ουσιώδης αστρολογική αναλογία ανάμεσα στην 23η Ιουνίου και την 8η Νοεμβρίου του 2016: Η σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού στον Κριό.

Η Δήμητρα είναι ένας πλανήτης-νάνος (dwarf planet) «αουτσάιντερ» στο αστρολογικό γίγνεσθαι με την έννοια ότι οι «συστημικοί» αστρολόγοι δεν της δίνουν και τόση σημασία, αποδίδοντάς της «δευτερεύουσες» και άσχετες με την αληθινή φύση της ιδιότητες, που έχουν να κάνουν με την διατροφή, την γεωργία κλπ.
Όμως, στην πραγματικότητα ο ρόλος της είναι (και) πολιτικός, κάτι που είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς εξετάζοντας την ενεργό συμμετοχή της σε κοινωνικοπολιτικά δρώμενα αλλά και στα ωροσκόπια των πολιτικών.

Ένα πλανητικό αουτσάιντερ λοιπόν συνεργάστηκε άψογα με τον «άρχοντα» των αουτσάιντερς στην ζωή, τον Ουρανό, φέρνοντας τα πάνω-κάτω και στις δύο περιπτώσεις. Η «βασιλεία» τους βέβαια δεν θα είναι αιώνια και μετά τον Ιανουάριο του 2017 που η επιρροή της συνόδου τους θα αρχίσει να αδυνατίζει, είναι δύσκολο αν όχι αδύνατον να προκύψουν ανάλογα φαινόμενα σε εκλογικές αναμετρήσεις.

Φυσικά, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε να μην είναι ένα «παιδί» του Ουρανού και της Δήμητρας. Στο ωροσκόπιό του ο «δυσερμήνευτος» με βάση τους «πάγιους» κανόνες και απρόβλεπτος ως προς τις επιλογές του Ουρανός συνοδεύει τον Ήλιο του στους Διδύμους και την Σελήνη του στον Τοξότη. Και στο όλο σχήμα συμμετέχουν με τον τρόπο τους, η Δήμητρα στον Υδροχόο και ο Δίας στον Ζυγό.

Φυσικά, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας... συστημικός αντισυστημικός και η ανάμιξη του στην πολιτική θα αναδείξει σύντομα αυτήν την αντίφαση. Όταν μάλιστα περάσει λίγος χρόνος, τότε ο ίδιος ο Ουρανός που τον έφερε στον Λευκό Οίκο θα αρχίσει να δείχνει την... άλλη του πλευρά, αναιρώντας τον ίδιο του τον εαυτό. Κι αν βρεθεί τρόπος ώστε η παγκοσμιοποίηση να λειτουργήσει με νέους όρους και να γίνει πιο ευέλικτη, τότε θα γίνει ο εισηγητής της, αν δεν είναι ήδη.

Η παγκοσμιοποίηση απέθανε, ζήτω η παγκοσμιοποίηση!

Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μια κατηγορία από μόνος του, είναι ένας «απολιτίκ» πολιτικός, ούτε «δεξιός», ούτε «αριστερός», ούτε «εθνικιστής», ούτε και «διεθνιστής». Εκείνο που «μετράει» πρώτο για τον ίδιο είναι η ικανότητα του ζωδίου του να βρίσκει πρακτικές λύσεις και «πατέντες» σε διάφορα ζητήματα, προσπερνώντας ταμπού, προκαταλήψεις και «πάγιες» πεποιθήσεις. Αυτή είναι η «ρότα» που ακολούθησε ως επιχειρηματίας κι έτσι θα κινηθεί από την θέση του Προέδρου των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο του Μάγου με την πρόβλεψη του αποτελέσματος των εκλογών στις ΗΠΑ:

Τι είδε ο Μάγος: Οι Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Διαβάστε επίσης:

Μπορεί η Ελλάδα να αλλάξει «σφαίρα επιρροής»; Τι δείχνει το ωροσκόπιό της;

Τι είδε ο Μάγος: Ο πόλεμος των αγωγών

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved