Εκλογές Κύπρος: Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος σύμφωνα με τις αστρολογικές εκτιμήσεις;

Νίκος Αναστασιάδης ή Σταύρος Μαλάς;

Εκλογές Κύπρος: Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος σύμφωνα με τις αστρολογικές εκτιμήσεις;

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Προεδρικών εκλογών στην Κύπρο ανέδειξαν τους δύο «μονομάχους» της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι Ζυγός (γεν. 27/9/1946 ) ενώ ο Σταύρος Μαλάς ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων (γεν 10/6/1967) και μένει να δούμε, αν και ποιος ευνοείται περισσότερο αστρολογικά.

Και κατ’ αρχάς, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν ενδείξεις (πλανητικές όψεις) στα προοδευτικά τους και με δεδομένη την άγνωστη ώρα γέννησης αμφοτέρων, κάθε αστρολογική εκτίμηση για την έκβαση του αποτελέσματος στην μεταξύ τους αντιπαράθεση, καθίσταται επισφαλής.

Μάθιου Νίμιτς: Ο «ύποπτος» ρόλος του στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις στις διελεύσεις και παρ’ ότι δεν αρκούν για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, δεν παύουν να διαμορφώνουν «κλίμα».

Πιο συγκεκριμένα, ο απερχόμενος Πρόεδρος δέχεται την επιρροή του διελαύνοντα Κρόνου στον Αιγόκερω που τετραγωνίζει την γενέθλια σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, παραπέμποντας σε μια αποτυχία-διάψευση, με το αποτέλεσμα να είναι οριακό σε βάρος του.

Την ίδια στιγμή, ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ «πριμοδοτείται» από τον διελαύνοντα Ουρανό, που τετραγωνίζει την γενέθλια Δήμητρά του στον Καρκίνο. Πρόκειται για μια όψη που αλλάζει τα δεδομένα στην πολιτική καριέρα του και από την στιγμή που δεν είναι Πρόεδρος, μπορεί να γίνει.

Με βάση λοιπόν αυτά –και μόνον αυτά- τα δεδομένα, φαίνεται πως το Προεδρικό μέγαρο θα αποκτήσει νέο ένοικο.

Είναι το 2018 έτος εκλογών για την Ελλάδα;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved