Οι διάσημοι Καρκίνοι που έχουμε αγαπήσει!

Τα αγαπημένα μας Καρκινάκια αυτόν τον μήνα έχουν την τιμητική τους

Οι διάσημοι Καρκίνοι που έχουμε αγαπήσει!

Υπερευαίσθητοι, γκρινιάρηδες, κυκλοθυμικοί. Ναι, οι Καρκίνοι έχουν πολλά χαρακτηριστικά που μπορούν να δημιουργήσουν εκνευρισμό στα υπόλοιπα ζώδια. Δεν παύουμε, όμως να τους λατρεύουμε διότι πάνω από όλα είναι τρυφερές ψυχές και πολύ καλοί και πιστοί φίλοι. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που πολλά Καρκινάκια στρέφονται στον καλλιτεχνικό χώρο για να εκφράσουν τις ευαισθησίες τους και όπως η ιστορία έχει δείξει, το κάνουν με μεγάλη επιτυχία.

Επειδή ο Ιούλιος είναι ο μήνας τους, αξίζει να δούμε μερικούς διάσημους Καρκίνους που έχουν καταφέρει να μας «μαγέψουν» με το ταλέντο και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.

Tom Hanks

Έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο και χάρη στο ταλέντο αλλά και την τρυφερή του ψυχή, έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στο Χόλυγουντ. Ο λόγος για τον Tom Hanks ο οποίος γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1956 στο Κόνκορντ της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

tomhanks

Ariana Grande

Μπορεί να είναι μικρή (για την ακρίβεια γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1993) αλλά φαίνεται ότι η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Ariana Grande, έχει καταφέρει να λύσει αρκετά από τα συναισθηματικά ζητήματα που απασχολούν τους Καρκίνους και πλέον, έχει βγάλει στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα της. Η επιμονή και η υπομονή της την έχουν βοηθήσει να φτάσει ψηλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα και παρά τα κακεντρεχή σχόλια που συχνά ακούει και διαβάζει για εκείνη, έχει τη δύναμη να προχωρά.

Ariana Grande

Selena Gomez

Ένα ακόμη λαμπρό «αστέρι» της ποπ μουσικής σκηνής ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο λόγος για την Selena Gomez, η οποία ήρθε στον κόσμο στις 22 Ιουλίου του 1992. Τα τραγούδια της αποκαλύπτουν ότι είναι μια ψυχή ρομαντική που ζει και αναπνέει για την αγάπη. «Love You Like a Love Song», Selena!

Selena Marie Gomez

Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα; Επισκέψου το AstroShop του astrology.gr και απόκτησε την δική σου!

Sofia Vergara

Ναι, η Sofia Vergara είναι, επίσης, Καρκίνος. Μπορεί ο δυναμικός της χαρακτήρας να σε είχε... παραπλανήσει, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η Κολομβιανή ηθοποιός γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1972 οπότε είναι ένα γνήσιο Καρκινάκι. Έχει απίστευτο χιούμορ και ξέρει πώς να κάνει τους άλλους να γελούν. Ίσως αυτή η αστεία πλευρά της να είναι ένας τρόπος για να κρύβει τις ευαισθησίες της.

sophia vergara

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Σε αντίθεση με τη Sofia Vergara, η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν έκρυβε την ευαίσθητη και ρομαντική της πλευρά. Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1934 και παρά τις δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή της, κατάφερε να γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην Ελλάδα. Όπως κάθε γνήσιος Καρκίνος, έτσι και η Αλίκη, έβαζε πάνω από όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και ήθελε να τα φροντίζει και να τα προστατεύει. Ένας πραγματικά ζεστός άνθρωπος.

aliki

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Καρκίνους

Tom Cruise

Ο δεύτερος άντρας σταρ της «παρέας» που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ο Tom Cruise. Ο ηθοποιός του «Top Gun» γεννήθηκε στις ΗΠΑ στις 3 Ιουλίου 1962 και μπορεί στις ταινίες του να φαίνεται σκληρός, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια ευαίσθητη και πονεμένη ψυχή. Σαν κλασικός άντρας Καρκίνος είναι, όμως, και πολύ γκρινιάρης. Τουλάχιστον, αυτό ακούγεται στα «πηγαδάκια» του Χόλυγουντ!

Tom Cruise
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved