Ζώδια και Αστέρια: O Σωτήρης Καλυβάτσης έχει «ένα θεματάκι με τα χρήματα…»

Ο Λέων, Σωτήρης Καλυβάτσης και τα... σκωτσέζικα ντους του Ουρανού – Δία στα οικονομικά του!

Ζώδια και Αστέρια: O Σωτήρης Καλυβάτσης έχει «ένα θεματάκι με τα χρήματα…»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ως γνήσιος Λέοντας ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Έτσι, σε συνέντευξη σε περιοδικό, μίλησε με ευθύτητα μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με τα χρήματα.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Ξέρω ότι με τα χρήματα δεν έχεις καλή σχέση. Δεν σε αγχώνει το οικονομικό, δεδομένου ότι ζούμε δύσκολες εποχές;»

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή τώρα στο μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Αστρολογίας και κέρδισε προσωπικές προβλέψεις και αστρολογικά βιβλία!

«Έχω ένα θεματάκι με τα χρήματα, ναι...» παραδέχτηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης αφού στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη έχει τον Ερμή (επικοινωνία) στον Λέοντα (περηφάνια) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Άρη (στα ίσα, αντρίκια, ντόμπρα) στον Τοξότη (εξωστρέφεια).

«Δεν είμαι από πλούσια οικογένεια, δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερα χρήματα. Στην πορεία της ζωής μου με πολλή προσωπική εργασία υπήρξαν χρήματα, μετά έπαψαν να υπάρχουν, όχι γιατί έκανα κάποιο λάθος, γιατί "όλοι μαζί" κάναμε κάποιο λάθος που ανεχόμασταν ίσως κάποιους ανθρώπους να μας κλέβουν μπροστά στα μούτρα μας ή βολευόμασταν σε αυτή τη φάση. Δεν ευθύνομαι για τον οικονομικό προσωπικό μου "μαρασμό". Το καλό με τα λεφτά είναι ότι όταν έχω, ξέρω τι θα τα κάνω.».

Η δήλωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τη γενέθλια προδιάθεση των μεγάλων οικονομικών σκαμπανεβασμάτων που υποδεικνύει στο ωροσκόπιό του η σύνοδος μεταξύ του Ουρανού (ξαφνικές αλλαγές, πάνω – κάτω) και του Δία (τύχη, ευημερία, οικονομικές απολαβές).

*Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι γεννημένος στις 23 Ιουλίου 1969

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved