Διεθνής Ημέρα Αστρολογίας: Κέρδισε μοναδικά δώρα στο γιορτινό διαγωνισμό του Astrology.gr!

Γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Αστρολογίας μαζί με τους αναγνώστες μας, κληρώνοντας 10+10 μοναδικά δώρα από το e-shop του Astrology.gr, σε 10 υπερ-τυχερούς νικητές.

Διεθνής Ημέρα Αστρολογίας: Κέρδισε μοναδικά δώρα στο γιορτινό διαγωνισμό του Astrology.gr!

Η 20η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η Διεθνής Ημέρα Αστρολογίας από την AFAN, την Παγκόσμια Ένωση των Αστρολόγων, προκειμένου να εορτασθεί ο ερχομός της άνοιξης, αλλά και να ενημερωθεί η διεθνής κοινή γνώμη για την αστρολογία. Αστρολογικά, την ημέρα εκείνη, ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο των Ιχθύων και ξεκινάει ένα νέο κύκλο στο ζωδιακό ξεκινώντας από το ζώδιο του Κριού. Αστρονομικά, όπως είναι γνωστό, στις 20 Μαρτίου έχουμε το φαινόμενο της Εαρινής Ισημερίας που ορίζει την έναρξη της άνοιξης.

Με αυτή την αφορμή, το Astrology.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν προσωπικές αστρολογικές αναλύσεις και μοναδικά βιβλία αστρολογικού ενδιαφέροντος, ειδικά επιλεγμένα από το e-shop του site.

DiagAstrology mesa

Κάθε ένας από τους 10 νικητές, που θα κληρωθούν στο τέλος του διαγωνισμού, θα αποκτήσει μία προσωπική Αστρολογική ανάλυση-πρόβλεψη για τους επόμενους 12 μήνες ΚΑΙ ένα μοναδικό αστρολογικό βιβλίο, από το e-shop του Astrology.gr!

Πιο συγκεκριμένα, καθένας από τους πέντε πρώτους νικητές, θα παραλάβει το βιβλίο «Τα Μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας» και μια Αστρολογική Πρόβλεψη ενός έτους, ενώ οι πέντε επόμενοι το βιβλίο «Ταρό για όλους» και μια Αστρολογική Πρόβλεψη ενός έτους.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 23/3, ώρα 14.000, και οι 10 νικητές θα ειδοποιηθούν για να παραλάβουν τα δώρα τους.

Γιόρτασε κι εσύ τη Διεθνή Ημέρα Αστρολογίας! Δήλωσε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 20/3, 23.59 μ.μ. και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις τα μοναδικά δώρα του Astrology.gr.

Η διαδικασία είναι απλή! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή δίνοντας τα στοιχεία σου μέσω της φόρμας που θα βρεις παρακάτω! Αυτόματα μπαίνεις στον διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα από τα μοναδικά δώρα μας!

Καλή επιτυχία!

Διάβασε στο Astrology.gr

Παγκόσμια ημέρα Αστρολογίας: Η ιστορία της Aστρολογίας από τα βάθη των αιώνων έως σήμερα

Παγκόσμια Ημέρα Αστρολογίας: I love astrology!

Παγκόσμια ημέρα Αστρολογίας: Ποιο είναι το κίνητρο του κάθε ζωδίου για να ασχοληθεί με την Αστρολογία;

Παγκόσμια Μέρα Αστρολογίας: Το «ευχαριστώ» στην αρχαία τέχνη της Αστρολογίας

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=71418&url=astrology.gr&cs=1|579|1200{/iframe}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved