Ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων

Ο συμβολισμός των Διδύμων εκφράζει την υπερβολική δυαδικότητα η δύο σταυρούς.

Ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Είναι ζώδιο Μεταβλητό, Αέρινο, Θετικό

Ο συμβολισμός των Διδύμων εκφράζει την υπερβολική δυαδικότητα η δύο σταυρούς. Συμβολίζει την διπλή υπόσταση του Δίδυμου

Μέρος του σώματος: Η αντιστοιχία των Διδύμων στο σώμα είναι στις παλάμες, χέρια, πνεύμονες, νευρικό σύστημα

Πλανήτης: Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή

Φυσικός οίκος: 3ος

Ποιότητα- Στοιχείο: Είναι Μεταβλητό, Αέρινο, Θετικό

Αριθμός: 5

Ημερομηνίες: Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους στις 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου

Μέταλλο: Είναι ο Υδράργυρος, το μοναδικό μέταλλο σε υγρή μορφή.

Ημέρα: Τετάρτη

Ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων

Σαν χαρακτηριστικό δίνει έντονη τάση για γνώση, η οποία όμως δεν συνοδεύεται από υπομονή, προκειμένου να συγκεντρωθεί το άτομο σε ένα ιδιαίτερο τομέα η θέμα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι Δίδυμοι μαθαίνουν εύκολα. Εκείνο που απαιτείται είναι να προωθούν τους εαυτούς τους πρακτικά και να ξεκαθαρίζουν το τι θέλουν, επειδή έχουν την τάση να ικανοποιούνται μόνο με την λογική και την σκέψη.

Συνήθως τα ενδιαφέροντα τους είναι πλατιά, αλλά πρέπει να αναπτύξουν τόσο στην σκέψη όσο και στην ενεργητικότητα τους μια συνέχεια (συνοχή), προκειμένου να φτάσουν κάπου.

Είναι ικανοί να χειρίζονται δύο η περισσότερα χωριστά θέματα ταυτόχρονα, μπορούν να σκέπτονται πολλές ιδέες, ακόμα και να εργάζονται σε διαφορετικές εργασίες συγχρόνως.

**Δίδυμε σχεδιάσαμε για εσένα μια κούπα, ώστε να ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελο! Απόκτησε την εδώ!**

Το βασικό ρήμα των Διδύμων είναι το σκέπτομαι.

Επειδή το φυσικό τους είναι ο διαχωρισμός θα πρέπει να ενώσουν τις επιμέρους τάσεις τους για να μεγαλώσουν τις δυνάμεις τους.

Συνήθως χαρακτηρίζονται από μια ανησυχία σωματική και διανοητική με αποτέλεσμα να έχουν νευρικές διαθέσεις. Η ρουτίνα είναι κάτι που τους δημιουργεί κακή έννοια μονοτονίας και τους προκαλεί ανησυχία, κινήσεις δακτύλων, ποδιών.

Οι Δίδυμοι δεν αντέχουν τις τυποποιήσεις και τους περιορισμούς και ακόμη περισσότερο οτιδήποτε πιέζει την προσωπικότητά τους. Για αυτό δεν λειτουργούν καλά σε ατμόσφαιρες πειθαρχημένες.

Είναι πολύ καλοί ομιλητές, επιδέξιοι σε θέματα διπλωματίας, έχουν ποικιλία ενδιαφερόντων, ταλέντο να μαθαίνουν και να συγκρατούν τις γνώσεις τους.

Έχουν ικανότητα να βγάζουν συμπεράσματα και να τα συζητούν εκφράζοντας ιδέες απόψεις.

Η αναχαίτιση των φυσικών τους χαρακτηριστικών μπορεί να τους συμβεί αν το άτομο υποβληθεί σε καταστάσεις που δεν αλλάζουν και προκαλούν ανία.

Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι υπερβολικά έξυπνες. Με πολλές γνώσεις και πολυτάλαντες. Δείχνουν πάντα νεώτερες από την ηλικία τους. Συνήθως είναι λεπτές και τους αρέσει το απλό και άνετο στυλ.

Στον έρωτα οι Δίδυμοι είναι ψυχρά τρυφεροί, πολύ εκφραστικοί αλλά σπάνια νοιώθουν συνταρακτικά συναισθήματα. Συνήθως γράφουν γράμματα η μηνύματα ατελείωτα. Αρκετές φορές παθιάζονται με ένα άτομο και μπορεί να κολλήσουν για αρκετό καιρό με αυτό. Τις πιο πολλές φορές είναι άπιστοι και αρέσκονται υπερβολικά στο φλερτ. Παντρεύονται συχνά δυο φορές.

Το παιδί Δίδυμος είναι έξυπνο, ζωηρό, διασκεδαστικό στην ομιλία το, επηρεάζεται εύκολα και γρήγορα από νέες ιδέες, μαθαίνει εύκολα, αλλά είναι δύσκολο να προσηλωθεί κάπου εύκολα. Καλό είναι να μην πιέζεται να σταματήσει την άσκοπη κινητικότητά του ή να κάνει υπομονετικά μόνο ένα πράγμα κάθε φορά.

Βασική αρχή

Διανοητική κατεύθυνση, επιτηδειότητα σε κάτι, ευχέρεια και συμπεριφορά εύκαμπτη.

Αρρώστιες

Νευρικές παθήσεις, ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Ψυχολογικά προβλήματα, γενική ατονία όταν περιορίζονται υπερβολικά.

Εργασία

Χρήση χεριών, εργασίες που σχετίζονται με επαφή και μεταβίβαση. Διδασκαλία, επικοινωνία.

Επάγγελμα

Οδηγός, χειριστής κομπιούτερ, δακτυλογράφος, δημοσιογράφος, τηλεφωνητής, συγγραφέας, τηλεφωνητής, εμπορικός αντιπρόσωπος, πράκτορας ταξιδιών, δάσκαλος, μεταφραστής.

Χόμπι

Ξιφασκία, τρέξιμο, διάβασμα, γράψιμο, ταξίδια, διαλέξεις, επισκέψεις και φλυαρίες με φίλους.

Θέματα που υπάγονται στους Διδύμους με δείκτη τον Ερμή

Αδέλφια, μάθηση, επιστολές και όλα τα μέσα επικοινωνίας, εργασία σε περιοδικό, ανταποκρίσεις, αφήγηση ιστοριών, αγγελιοφόρος, δίδυμα και οτιδήποτε άλλο που απαντάται σε ζεύγη.

**Μάθε πως θα εξελιχθούν οι επόμενοι μήνες, απόκτησε τώρα μια προσωπική ανάλυση ωροσκοπίου**

Θετικά χαρακτηριστικά των Διδύμων

Δυαδικός, ευχάριστος, περίεργος, προσαρμοστικός, εκφραστικός, ετοιμόλογος, εφευρετικός, δεξιοτέχνης, έξυπνος.

Αρνητικά χαρακτηριστικά των Διδύμων

Ευμετάβλητος, αχάριστος, ελαφρόμυαλος, ανήσυχος, ραδιούργος, πολυλογάς, έλλειψη δυνατότητας ολοκλήρωσης έργου, έλλειψη συγκέντρωσης, διπρόσωπος.

Φυσική εμφάνιση

Ένας Δίδυμος έχει πάντα νεανική εμφάνιση που τονίζεται από ευγενή χαρακτηριστικά, ευκίνητος, μάτια σπινθηροβόλα, γρήγορες και ομοιόμορφες κινήσεις. Στο σώμα έχουν τρίχωμα αραιό.

Διάσημοι Δίδυμοι Έλληνες

Ανδρέας Μιαούλης, Ντέμης Ρούσος, Βίκυ Μοσχολιού, Ντίνος Ηλιόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Μαρίνος, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Ανδρέας Μικρούτσικος, Κώστας Κεντέρης.

Διάσημοι Δίδυμοι ξένοι

Μέριλιν Μονρόε, Τζόαν Κόλινς, Μπρουκ Σιλντς, Ιζαμπέλλα Ροσελίνι, Ναϊόμι Κάμπελ, Κάϊλι Μινόγκ, Καθλίν Τέρνερ, Αντζελίνα Τζόλι, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Νικόλ Κίντμαν, Τζον Κένεντι, Τσε Γκεβάρα, Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Κλιντ Ίστγουντ, Τζόνι Ντεπ, Πρινς, Μπόϊ Τζορτζ.

Διάβασε τώρα και τη Μηνιαία Πρόβλεψη για τους Διδύμους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved