Παγκόσμια Ημέρα Αστρολογίας: I love astrology!

Η Αστρολογία δεν είναι ο πασατέμπος των πολλών. Αντίθετα, είναι το πεδίο μελέτης για τους λίγους...

Παγκόσμια Ημέρα Αστρολογίας: I love astrology!

Τι κοινό έχουν η πρώτη ημέρα του Κριού, η εαρινή ισημερία και η Παγκόσμια ημέρα της Αστρολογίας?

Όλα συμβαίνουν πάνω κάτω, την ίδια ημέρα, στις 20 Μαρτίου.

Γιορτάζει λοιπόν σήμερα η Αστρολογία που τόσα έχει δεινοπαθήσει (και εξακολουθεί), στα στόματα τόσων και τόσων αυτοαποκαλούμενων αστρολόγων. Η Αστρολογία, μια πλειστάκις ταλαιπωρημένη και κακοποιημένη μελέτη των ουράνιων σωμάτων και των επιδράσεων τους, έχει πια τη δική της ημέρα στο καλεντάρι των Παγκόσμιων Ημερών εορτασμού.

Μαζί της φυσικά, γιορτάζουν τα 12 ζώδια, οι 10 βασικοί πλανήτες, κι ένας σκασμός από απλανείς αστέρες.

Εάν τα ζώδια αποκτούσαν ιδεατή μορφή και μπορούσαν να μιλήσουν, θα υπεράσπιζαν μόνα τους τον εαυτό τους από τις κακοφορμισμένες ερμηνείες πολλών «ειδικών». Τα κοσμητικά επίθετα που με ευκολία ξεστομίζονται και κολλάνε σα τσίχλα στα μαλλιά, ενοχλούν τελικά τους τελικούς αποδέκτες, που γίνονται χωρίς να το θέλουν, θύματα προκαταλήψεων.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή τώρα στο μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Αστρολογίας και κέρδισε προσωπικές προβλέψεις και αστρολογικά βιβλία!

''Είσαι Σκορπιός? Είσαι μοχθηρός κι εκδικητικός, και δεν με νοιάζει αν δεν σε γνωρίζω καθόλου κι αν μας σύστησαν κοινοί γνωστοί πριν από 5 λεπτά. Εγώ με Σκορπιούς, δεν ταιριάζω. Τέλος!''

''Είσαι Δίδυμος? Θα περάσουμε σούπερ, γιατί ξέρεις πως να διασκεδάζεις και είσαι και πανέξυπνος! Πάρε 10 πόντους bonus, έτσι γιατί είσαι εσύ!''

Πόσες φορές δεν το έχουμε βιώσει και δεν το έχουμε σκεφτεί αυτό? Με μια ματιά, 3 λέξεις που ακούσαμε και 5 εγκεφαλικές συνάψεις επί τω έργω, αποφασίζουμε ότι για όλα τα χαρακτηριστικά, προτερήματα κι ελαττώματα τρίτων προσώπων, πρέπει να φταίει ένας πλανήτης, ένα ζώδιο, μια όψη.

ΗΜΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ 2

Μήπως τελικά, δεν είμαστε ώριμοι για τη πληροφορία που μεταφέρουν τα ζώδια και οι πλανήτες, οι όψεις και οι εκλείψεις? Καλύτερα να αφήναμε τη μελέτη όλων αυτών σε όσους δείχνουν μεράκι, αγάπη και έλξη για την αστρολογία, σε όσους έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν, να μάθουν και είναι σε θέση, να ερμηνεύουν ορθά όσα συμβαίνουν πάνω από τα κεφάλια μας. Ας μελετήσουν αυτοί τα από αρχαιοτάτους χρόνους συγγράμματα, τα βιβλία που έχουν γραφτεί σε όλα τα σημεία της γης, από μελετητές όλων των φυλών, θρησκειών και τάξεων.

Η Αστρολογία δεν είναι ο πασατέμπος των πολλών. Αντίθετα, είναι το πεδίο μελέτης για τους λίγους...

.............................

Διαβαστε επίσης

Ερμής της φυγής… Ιχθύες η αιτία…

Πως να μεταμορφώσεις έναν Ιχθύ σε Καρχαρία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved