Γιορτή του πατέρα: Σε ευχαριστώ μπαμπά, ό,τι ζώδιο κι αν είσαι

Αγαπημένε μου μπαμπά...

Γιορτή του πατέρα: Σε ευχαριστώ μπαμπά, ό,τι ζώδιο κι αν είσαι

Από τον Κριό μπαμπά μου, έμαθα πως, κάποιες φορές στη ζωή, πρέπει να μην κοιτάω πίσω, μα μπροστά. Να σηκώνομαι κάθε φορά που πέφτω κάτω, χωρίς φόβο, χωρίς δισταγμό.

krios11062016

Από τον πατέρα μου, τον Ταύρο, διδάχτηκα πως καμία δύναμη δεν έχει αξία, αν δε συνοδεύεται από υπομονή. Με αυτήν ανοίγεις πόρτες που έμοιαζαν αρχικά χιλιοσφραγισμένες και φτάνεις μέχρι τα αστέρια...

tavros11062016

Ο Δίδυμος μπαμπάς με έμαθε να επικοινωνώ σωστά με τους ανθρώπους γύρω μου και να τους καταλαβαίνω. Χωρίς αυτό το Θείο Δώρο, θα ήμουν μόνος, αποκλεισμένος και φοβισμένος διότι κανένα ερέθισμα από το περιβάλλον μου δεν θα είχε νόημα.

didimos11062016

Ο Καρκίνος με έθρεψε με την στοργή και την αγάπη, που τόσο έχω ανάγκη. Τώρα μπορώ να μεταδώσω όλα αυτά τα συναισθήματα και στα δικά μου τα παιδιά, στους ανθρώπους που αγαπώ και μπορώ να δημιουργήσω ένα περιβάλλον ασφαλές για να ζήσουν.

karkinos11062016

Δεν κοιτώ ποτέ τις άκρες των παπουτσιών μου γιατί ο Λέοντας πατέρας μου επιμένει πως τον κόσμο τον αντικρίζουμε ίσο προς ίσο, με το κεφάλι ψηλά, αξιοπρέπεια, υγιή υπερηφάνεια και την καρδιά γεμάτη. Έτσι, δεν έχω μάθει τι σημαίνει μικροπρέπεια ή μικροψυχία.

leon11062016

"Ποτέ δεν ξεκινάμε μια δουλειά που δεν μπορούμε να τελειώσουμε", με προειδοποίησε ο Παρθένος μπαμπάς μου και μου έμαθε πώς να σχεδιάζω καθαρά και μεθοδικά τα βήματά μου στη ζωή, πώς να βάζω τις σκέψεις μου σε μια τάξη και πώς να οργανώνομαι σωστά.

parthenos11062016

"Μην αδικήσεις κανέναν, μην γίνεσαι επικριτικός, κράτα ίσες αποστάσεις από όλα τα πράγματα και ψάξε να βρεις την ομορφιά που κρύβεται μέσα στο καθε τι γύρω σου", μου είπε ο Ζυγός μπαμπάς μου και τον άκουσα.

zigos1162016

Τώρα πια ξέρω πως η εμπιστοσύνη κερδίζεται και δε χαρίζεται. Αυτό μου έμαθε ο Σκορπιός πατέρας μου και μου έδειξε πως, μετά από κάθε ήττα, να επανέρχομαι στη ζωή, αλλαγμένος, και δριμύτερος!

skorpios11062016

Είμαι ευτυχισμένος, νιώθω ελεύθερος, μπορώ να κάνω τα πάντα, τίποτα δεν είναι άφταστο. Αυτό το μάθημα το πήρα από τον Τοξότη μπαμπά μου και πια δε χαλάω την καρδιά μου για τίποτα και δεν κατσουφιάζω ποτέ!

toxotis11062016

Κατακτώ κάθε μου βήμα, μεθοδικά, με κόπο, αλλά δε με πειράζει. Το ξέρω ότι υπάρχει κάποιο τίμημα για κάθε επιτυχία και το έχω αποδεχτεί. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και δεν τρέχω μακριά τους. Αυτό ήταν το μάθημα που μου χάρισε ο Αιγόκερως πατέρας μου.

aigokeros11062016

Μπορώ να αλλάξω: μπορώ να αλλάξω γνώμη, ιδέες, τον ίδιο μου τον εαυτό. Τίποτα δεν υπάρχει που να με σταματήσει από το να εξερευνήσω το Σύμπαν ολάκερο και να φέρω τα πάνω κάτω. Σ’ ευχαριστώ Υδροχόε μπαμπά, μου δίδαξες πώς να μην γίνω ένα ακόμα πρόσωπο στο πλήθος...

idroxoos11062016

Τέλος, έμαθα τι σημαίνει αγνή, καθαρή αγάπη. Ξέρω να την αναγνωρίζω, να τη δέχομαι και να την προσφέρω, χωρίς να περιμένω ανταλλάγματα, χωρίς να την επιβαρύνω με δόλο. Σε ευχαριστώ πατέρα μου Ιχθύ!

ixthis11062016

Διάβασε επίσης:

Ποια ταινία σε περιγράφει καλύτερα σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Σελήνη στα ζώδια: Αυτή είναι η αιτία που θα σε κάνει να δακρύσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved