Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη Μαρτίου 2015 στους Ιχθύες - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Τα νέα ξεκινήματα γίνονται κάτω από σφοδρή επιθυμία για αλλαγές, που στον καθένα καθορίζονται από τον οίκο που γίνεται η έκλειψη στον προσωπικό μας χάρτη

Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη Μαρτίου 2015 στους Ιχθύες - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου συνοδεύεται από την πρώτη Ηλιακή έκλειψη του χρόνου που είναι ολική και πραγματοποιείται στις 20/3 στις 11.36 το πρωί στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων.

Η έκλειψη αυτή γίνεται με την αρμονική συμμετοχή του Κρόνου, ενώ γύρω της εξελίσσονται η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα και η κόντρα του τριγώνου Δία – Ουρανού με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Σημαντικό στοιχείο στην επιρροή της είναι πως συντελείται λίγες ώρες πριν την Εαρινή Ισημερία, γεγονός που την ισχυροποιεί παραπάνω.

Επηρεάζονται άμεσα Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι γεννημένοι στις δύο τελευταίες μοίρες των ζωδίων τους και Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, γεννημένοι στις δύο πρώτες μέρες των ζωδίων τους.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αυτή η έκλειψη στο να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην οδηγούμε εκνευρισμένοι, να μην βιαζόμαστε και να μην χάνουμε τον έλεγχο σε όλες μας τις δραστηριότητες και τις συναναστροφές. Τα νέα ξεκινήματα γίνονται κάτω από σφοδρή επιθυμία για αλλαγές, που στον καθένα καθορίζονται από τον οίκο που γίνεται η έκλειψη στον προσωπικό μας χάρτη. Προσέχουμε να μην αφεθούμε σε πλάνες, να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά και να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι.
Η έκλειψη αυτή θέτει βάσεις για ανακατατάξεις που θα εξελίσσονται διαρκώς έως τον Σεπτέμβριο
και όπως κάθε έκλειψη φέρνει γεγονότα που καλούμαστε να αξιολογήσουμε.
Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε πρώτα τι θέλουμε και μετά να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο να το διεκδικήσουμε.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Το ατίθασο αγρίμι μέσα σου πρέπει να δαμαστεί και αν δεν το κάνεις εσύ, θα συμβεί μοιραία με άγνωστες συνέπειες. Η έκλειψη αυτή σε διατάζει να αφήσεις στο παρελθόν ό, τι δεν προχωράει και να κοιτάξεις μπροστά. Έχεις όλα τα εφόδια για να το κάνεις και κάθε δισταγμός θα είναι μια βαριά απώλεια. Τίποτα δεν έχεις να χάσεις παρά μόνο να κερδίσεις, κάνοντας αποφασιστικά και συνετά βήματα χρησιμοποιώντας και την αλάνθαστη διαίσθησή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σου εμφανίζονται μια σειρά από γεγονότα τα οποία καλείσαι να αξιολογήσεις και αφορούν περισσότερο τους φίλους και τους κοινωνικούς σου εταίρους. Η έκλειψη πιέζει να πάρεις αποφάσεις και να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου απέναντι στους έμπιστους και μη, που σε περιτριγυρίζουν. Παράλληλα μπορείς να βάλεις νέους στόχους που αφορούν μια κοινωνική δραστηριότητα και να ενταχθείς σε μια ομάδα ή έναν σκοπό που σκέφτεσαι εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αίσθηση που έχεις τις ημέρες γύρω από την έκλειψη είναι πως παλεύεις πολύ χωρίς να αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Είσαι αναστατωμένος/η και αγωνιάς για την εξέλιξη ενός θέματος. Από την άλλη υπάρχει πολύ παρασκήνιο και διαβουλεύσεις που γίνονται ερήμην σου. Λόγω των επικείμενων αλλαγών θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αντισταθείς σε οτιδήποτε πάει να ανακόψει αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει.

*Αν η πραγματική επαφή με το Σύμπαν σε φοβίζει και ταυτόχρονα σε γοητεύει, γίνε ένα μαζί του μαθαίνοντας τη συμπαντική καρμική σου αποστολή*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβεις σε αυτή την έκλειψη, είναι πως πρέπει να πάψεις να εξαρτάσαι από ανθρώπους και καταστάσεις που σε βολεύουν χωρίς να αγαπάς. Ξέφυγε από τη συνήθεια και ανεξαρτητοποιήσου, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις ικανοποιητικά. Αν έχεις νομικά θέματα οποιασδήποτε φύσης ασχολήσου με την έκβασή τους και γενικά δώσε σημασία σε ό, τι εκκρεμεί και ως τώρα βαριόσουν να ασχοληθείς.

ΛΕΩΝ

Πολλές εκπλήξεις και αναπάντεχα γεγονότα επιφυλάσσει αυτή η έκλειψη γι' αυτό θα πρέπει να προετοιμαστείς να τα διαχειριστείς. Η τάση σου να σκέφτεσαι τις συμπεριφορές ανθρώπων που θεωρείς πως δεν σου άρμοζαν, θα πρέπει πλέον να σταματήσει να υπάρχει, κλείνοντας οριστικά μέσα σου αυτό το κεφάλαιο. Δώσε την προσοχή σου σε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα και κινήσου με σκοπό να τα βάλεις σε μια σειρά.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή τώρα στο μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Αστρολογίας και κέρδισε προσωπικές προβλέψεις και αστρολογικά βιβλία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος/η θα πρέπει να συζητήσεις κάποια πράγματα γύρω από το γάμο ή τη συμβίωσή σου αλλά και με τους συνεργάτες σου θα πρέπει να τεθούν θέματα προς συζήτηση. Αν πάλι ένας έρωτας σε προβληματίζει πολύ, θα κρίνεις αν θα συνεχίσεις να σέρνεσαι στα δεσμά του ή αν θα κόψεις τις αλυσίδες από τα πόδια σου. Η έκλειψη αυτή σε ευαισθητοποιεί πολύ και δεν πρέπει να αφήσεις την ευκαιρία να λυτρωθείς από όσα σε προβληματίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σου να φροντίσεις την υγεία σου και το σώμα σου και γενικότερα να αποτοξινωθείς είναι εμφανής και επιβάλλεται να το κάνεις σε αυτή την έκλειψη. Παράλληλα εργασιακά θέματα θα πρέπει να διευθετηθούν καθώς και σχέσεις με συναδέλφους, ενώ γενικότερα είσαι σε πανέτοιμος/η να κυνηγήσεις την ευεξία και την καλή σου διάθεση. Στην ερωτική σου και κοινωνική σου ζωή αναμένονται μεγάλες ανακατατάξεις τις οποίες θα στοχεύσεις ανελέητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες προκλήσεις λαμβάνεις από αυτή την έκλειψη που σε γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να έρθεις πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σου. Χρειάζεσαι να αναζητήσεις καινούργια ερεθίσματα, να ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες, να διασκεδάσεις, να αναζωογονήσεις τις σχέσεις σου. Οι ανάγκες σου θέλεις να συμβαδίζουν με αυτές των αγαπημένων σου και αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις. Συγκαταβατικός/η και γλυκός/α καθώς είσαι, πας για μεγάλα επιτεύγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να απομονωθείς και να χαθείς στον δικό σου κόσμο, ενώ παράλληλα σκέφτεσαι πως το οικογενειακό σου περιβάλλον σου στερεί τις πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις. Ψάχνεις καταφύγιο, αντί να ψάχνεις τη δική σου εστία και αν συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου, τότε θα ενεργοποιηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση. Απέφυγε την παγίδα του συναισθηματισμού, που εναλλάσσεται με την κυκλοθυμία σου και μην προχωρήσεις σε συμβάσεις, παρά μόνο σε ξεκαθαρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ένταση που αισθάνεσαι θα πρέπει να γίνει δημιουργική επικοινωνία σε μια έκλειψη που είσαι αναστατωμένος/η χωρίς ουσιαστικά να ξέρεις το λόγο. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις κάνε ενέργειες τώρα, αν έχεις προβλήματα με το μεταφορικό σου μέσο επίσης ενέργησε τώρα. Στρώσε την καθημερινότητά σου και βρες την ισορροπία σου ώστε να μη στριμώχνεσαι μέσα σε αυτήν, αλλά να μπορείς να την απολαμβάνεις.
Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου γιατί κανείς δεν σου χρωστάει κατανόηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη αυτή σου δείχνει πάνω από όλα τις οικονομικές σου δυνατότητες, μέχρι πού μπορείς να ξοδέψεις και πού να σταματήσεις. Υπάρχει περίπτωση να εισπράξεις χρωστούμενα αν κινήσεις διαδικασίες αλλά και να ξεχρεώσεις ένα μέρος που οφείλεις εσύ. Η αισθηματική σου ζωή ευνοείται ποικιλοτρόπως και είναι σίγουρο πως εκεί μπορείς να επενδύσεις πολλά, γι' αυτό καλό θα ήταν ακόμα και μέσα από υπερβολή και καινοτομίες να προσπαθήσεις να γίνεις πλουσιότερος/η σε αυτόν τον τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σου δίνεται μια σημαντική ευκαιρία να ανανεωθείς, να αλλάξεις εμφάνιση και να τονίσεις τα πλεονεκτήματά σου γενικότερα. Βγαίνεις μπροστά επιδεικνύοντας τα ταλέντα σου, αποφασίζοντας να προβάλλεις τις ικανότητές σου δεχόμενος/η προσφορές. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να μπλέξεις σε ουτοπίες και σε παρασκηνιακές προτροπές. Έχεις όλα τα εφόδια να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να διακινδυνεύσεις να παραπλανηθείς από επιτήδειους.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved