ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

22 Σεπτεμβρίου 2014   

Γενικά: Έρχεσαι στα δικά σου τα νερά και αναγνωρίζεις ότι μπορείς να βρεις την προσωπική σου ρότα. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και με ένα βίαιο τρόπο. Ο λόγος είναι ότι δεν έχεις συνηθίσει την περιπέτεια ή και να φύγεις έξω από τα κουτάκια που έχεις δημιουργήσει μέσα στο μυαλό σου. Τα θέλεις όλα τακτοποιημένα και όταν δεν συμβαίνει αυτό χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια. Το πρόβλημα με ένα αμάξι μπορεί να σου βγει ξαφνικά.
Ερωτικά: Η θετική σου στάση θα βοηθήσει τις εκρηκτικές αντιδράσεις του Τοξότη και σίγουρα θα τα βρείτε συζητώντας περισσότερο και αναλύοντας αυτά που μπορεί να σας χωρίζουν. Πάντως το καλό είναι ότι εξοικειώνεσαι πλέον με σκέψεις που δεν στηρίζονται απαραίτητα στη λογική, επειδή χρειάζεσαι και το βίωμα για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενθουσιάζεσαι με ένα πολύ διαφορετικό σχέδιο που έχεις να εκτελέσεις. Συγχρόνως βέβαια δεν είναι εύκολο να το τελειώσεις, γιατί θα χρειαστεί από την πλευρά σου να δηλώσεις ότι είσαι έτοιμος για δράση, πολύ πιο έντονη από αυτή που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.

 

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage