Τι μάθημα ζωής θα πάρεις ανάλογα με τη μέρα που γεννήθηκες

Είναι τελικά μοιραία η ημερομηνία γέννησής μας;

Τι μάθημα ζωής θα πάρεις ανάλογα με τη μέρα που γεννήθηκες

Συνήθως, τα μαθήματα που έχουμε να πάρουμε σε αυτή τη ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένα με τομείς ή πτυχές του χαρακτήρα μας στους οποίους υστερούμε. Το παρακάτω κείμενο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποιο είναι το κύριο καρμικό μάθημα που έχεις να πάρεις σε αυτή τη ζωή, με βάση την ημερομηνία της γέννησής σου.

Έτσι, αν τα γενέθλια σου είναι μεταξύ:

21 Μαρτίου - 19 Απριλίου
Θα πρέπει να μάθεις πώς να μοιράζεσαι τα συναισθήματα και τις προθέσεις σου. Να είσαι ειλικρινής με τους ανθρώπους και να μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και, ακόμη και αν δεν έχεις κάποια, να ψάχνεις να βρεις. Κύριο πρόβλημά σου είναι ότι συχνά διαχειρίζεσαι τα θέματά σου με πρακτικές που μοιράζονται δυσανάλογα μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Να είσαι πιο θετικός/η και να μη φοβάσαι την ευτυχία.

20 Απριλίου - 20 Μαΐου
Καρμικό μάθημά σου, είναι να ακολουθείς τα δικά σου όνειρα και όχι αυτά των άλλων. Επηρεάζεσαι εύκολα από τις γνώμες των άλλων και στην προσπάθειά σου για να ικανοποιήσεις τους πάντες, ξεχνάς τον εαυτό σου. Θα πρέπει να κρατήσεις μια μικρή απόσταση, ακόμη και από τα πιο κοντινά σου πρόσωπα, προκειμένου να ωριμάσεις πλήρως.

21 Μαΐου - 20 Ιουνίου
Η μοίρα προσπαθεί να σου διδάξει την ισορροπία ανάμεσα στη λογική και τα συναισθήματα. Η συμβουλή μου είναι να στηριχθείς μόνο στην σκέψη σου όταν είσαι στη δουλειά και να ακούς την καρδιά σου, όταν είσαι στο σπίτι. Μόνο με την επίτευξη αυτής της ισορροπίας θα είσαι σε θέση να λάμψεις με πλήρη ισχύ.

21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου
Θα πρέπει να μάθεις να εκτιμάς κάθε μέρα. Έχεις πολύ μεγάλη εμμονή με το μέλλον, λες και το παρόν λείπει για σένα. Η τύχη είναι μαζί σου σαφώς και θα είσαι σε θέση να συνειδητοποιήσεις κάθε ένα από τα όνειρά σου, αλλά μην ξεχάσεις να απολαμβάνεις ό, τι έχεις ήδη επιτύχει.

Διάβασε επίσης: Ζώδια και Κάρμα: Πως ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

22 Ιουλίου - 21 Αυγούστου
Θα πρέπει να μάθεις να δέχεσαι τον κόσμο όπως είναι και να μην προσπαθείς να τον αλλάξεις, σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες. Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι ότι αναλαμβάνεις πάρα πολλά καθήκοντα και προσπαθείς να βοηθήσεις τον καθένα, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ένα σωρό πράγματα ταυτόχρονα. Δέξου τα πάντα γύρω σου όπως είναι, καθώς είναι ένας από τους τρόπους να ζήσεις πολύ περισσότερο ειρηνικά και ήρεμα.

22 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου

Η μοίρα προσπαθεί να σου διδάξει υπομονή. Θα επιτύχεις ό, τι έχεις βάλει στο μυαλό σου, μόνο σε περίπτωση που δεν είσαι επιθετικός/η και μάθεις να περιμένεις. Οι σωστοί άνθρωποι και τα σωστά αποτελέσματα θα έρθουν σε εσένα στον σωστό χρόνο.

22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Το καρμικό μάθημα σου είναι να μάθεις να βλέπεις την πραγματικότητα. Στην κοσμοθεωρία σου, ο καθένας είναι καλός, αλλά δεν είναι έτσι, και θα υποστείς αρκετές απογοητεύσεις μέχρι να το συνειδητοποιήσεις πλήρως. Μια πιο ρεαλιστική άποψη για τους ανθρώπους, σίγουρα θα σε βοηθήσει να είσαι πιο ευτυχισμένος/η.

Διάβασε επίσης: Ξέρετε σε ποιό ζώδιο ανήκει το άλλο σας μισό;

23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου
Θα πρέπει να μάθεις να αντιδράς έγκαιρα. Συχνά, το σωστό πρόσωπο ή μια ευκαιρία θα γλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλά σου, γιατί ή θα δράσεις πολύ γρήγορα ή θα παραμείνεις αδιάφορος/η. Η απόλυτη αδυναμία σου, είναι η συνεχής αίσθηση ότι σου λείπει κάτι. Θα συνεχίσεις να είσαι δυσαρεστημένος/η, μέχρι να μάθεις να είσαι επαρκής.

23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η μοίρα προσπαθεί να σου διδάξει να ακούς τη διαίσθησή σου πιο συχνά. Η εσωτερική φωνή σου είναι εκείνη που θα σε οδηγήσει προς την ευτυχία, την αρμονία και τις επιτυχίες που επιθυμείς. Άκου τη διαίσθησή σου, ειδικά αργά το βράδυ και θα βρεις το σωστό δρόμο προς τα όνειρά σου.

22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου
Το καρμικό μάθημά σου είναι να βγεις από τα συμβατικά πρότυπα και να σπας κατά καιρούς τους κανόνες. Το να μείνεις στάσιμος/η σε μια πορεία, θα σε βασανίζει μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι αυτός/η που καθορίζει την πορεία της ζωής σου.

Διάβασε επίσης: Ζώδια και Κάρμα: Τα μηνύματα και τα μαθήματα

20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η μοίρα σου διδάσκει ότι πρέπει να ξεχνάς προσβολές από το παρελθόν. Θα πρέπει να μάθεις να ξεπερνάς την οργή σου και ό, τι παλιά σε πλήγωσε. Αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να ευδοκιμήσεις.

19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Η μοίρα σου διδάσκει συνοχή. Αν ξεκινήσεις κάτι, θα πρέπει να επικεντρώσεις όλη την ενέργειά σου σε αυτό και να προσπαθήσεις να το τελειώσεις. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά σου είναι ότι θα ανταποκριθείς σε κάθε κλήση για βοήθεια, όμως πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις τα σημαντικά από τα ασήμαντα.

Διάβασε επίσης: Πρόβλεψε το μέλλον σου την ημέρα των γενεθλίων σου με μια τράπουλα

**Απόκτησε τώρα την Καρμική Ερμηνεία του Ωροσκοπίου σου εδώ**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved