Σάββατο, 23 Μάιος 2015 11:00

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια σοβαρά προβλήματα της σχέσης σου, αυτά που δεν μπορείς να αποδεχθείς και έβαζες πάντα «στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου» σου. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να είσαι πιο προσεκτικός/η γιατί εσύ δέχεσαι τις μεγαλύτερες πιέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, της καθημερινής προσφοράς και εργασίας, είναι φυσικό να είσαι εστιασμένος/η στη δουλειά. Ωστόσο, ο Ερμής είναι ανάδρομος και προκαλεί πολλές ανατροπές ενώ ο Άρης δημιουργεί τις συνθήκες για να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες. Το χειρότερο είναι ότι σχηματίζουν όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που μπορεί να καταλύει κάθε προσπάθειά σου. Κάνε υπομονή και μην κάνεις τώρα ένα ξεκίνημα ή μία πολύ σημαντική κίνηση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω συμβόλαια αυτή την εβδομάδα.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τον Αιγόκερω το 2015

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage