Σάββατο, 21 Μάιος 2016 10:00

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορεί να βομβαρδιστείς ξαφνικά από νέες πληροφορίες που πιθανόν να μην είναι εύκολο να τις αντέξεις γιατί θα πελαγώσεις και δεν θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις ή τι πρέπει να κρατήσεις και να πετάξεις. Η σχέση σου πάντως με τα άτομα που είναι γύρω σου θα αλλάξει τελείως και θα γίνει πιο ανοιχτή εκ των πραγμάτων, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα είναι εύκολο για σένα. Γιατί κατά κάποιο τρόπο αναγκάζεσαι και μπορεί μαζί με την επικοινωνία να εκτίθεσαι συγχρόνως. Οπότε όλα θα πρέπει να γίνουν με μια ισορροπία και χωρίς υπερβολικές εντάσεις. Τα πάντα είναι στο χέρι σου αυτή την στιγμή και αυτό που σε βοηθάει είναι ότι μπορείς εύκολα και προσαρμόζεις το πρακτικό κομμάτι της ζωής με τις προσωπικές σου ιδέες. Ένα ταξίδι, όχι απαραίτητα στο εξωτερικό, θα σου δώσει μια καινούργια οπτική γωνία γιατί θα το συνδυάσεις με νέα επαγγελματικά ανοίγματα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην επηρεάζεσαι από λόγια και αποφάσεις άλλων. Διερεύνησε πρώτα καλά κάθε νέα πληροφορία πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τον Αιγόκερω το 2016

open

Close

Astrology © 2016 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.