Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016
Αιγόκερως

Αιγόκερως

Από 21/12 εώς 20/01

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

 Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου και να τεντώνει το σκοινί μέχρι εκεί που μπορεί και να σπάσει. Γιατί συγχρόνως σε προδιαθέτει για ένα είδος επανάστασης σε επίπεδο πρωτοβουλιών και αλλαγών, που όμως χαρακτηρίζεται από ατομικότητα και ηγετικές φιλοδοξίες. Θα πρέπει να μην το παρακάνεις, κυρίως αν είσαι γεννημένος /η το τρίτο δεκαήμερο, γιατί πάνω στην βιασύνη σου μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς εύκολα να μαζέψεις. Πιθανόν να μετακινηθείς γρήγορα από ένα σπίτι σε ένα άλλο. Χωρίς να το καταλάβεις θα ανοίξεις πόρτα προς το μέλλον αλλά χρειάζεται να κρατάς ένα μέτρο και αυτό θα το κάνεις μόνο με την υπέρ-λογική σου συνείδηση. Το ότι έχεις ανάγκη από επικοινωνία και ιδιαίτερες σχέσεις φωνάζει από παντού και θα κάνεις τις προσπάθειες σου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις επαφές με άτομα που κατά τη γνώμη σου έχουν μια κοινωνική αξία και κυρίως έχουν κάτι πιο βαθύ να σου μεταφέρουν ή να βοηθήσουν σε ένα σημαντικό στόχο σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι εξελίξεις τρέχουν και εσύ θα πρέπει να ψάξεις βαθιά στα εσώτερα του εαυτού σου για να αναγνωρίσεις τι χρειάζεσαι και τι όχι.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τον Αιγόκερω το 2016

Διάβασε επίσης

Τι ή ποιός εκνευρίζει το κάθε ζώδιο;

Ποιος του σπάει τα νεύρα; Ποια συμπεριφορά αρνείται να αποδεχτεί;

Γιατί δεν πρέπει να τα βάλεις με ένα ζώδιο

Λόγοι που θα σε κάνουν να το ξανασκεφτείς, πριν το επιχειρήσεις...

Τα 12 ζώδια ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο

Τι κάνουν, τι λένε σε όλη τη διαδρομή;

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο αν το πιάσεις να κλαίει (κρυφά)

Ποιο θα σε... στείλει από εκεί που ήρθες και ποιο θα γίνει drama queen;

Αυτή είναι η ιδανική κρέμα σώματος για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Μπορεί ο καιρός να γίνεται ολοένα και πιο δροσερός, όμως θυμάσαι τι είπαμε πως δεν θα σταματήσεις να κάνεις τον χειμώνα; Να περιποιείσαι την…
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης