Σάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 09:45

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε κάνει πιο εκρηκτικό/η από το συνηθισμένο σου, έτοιμο/η να μπεις στον ανταγωνισμό και τον πόλεμο. Πρόσεξε γιατί αυτή την περίοδο θα είναι πιο εύκολο να επέλθει η παρεξήγηση απ' ότι η συντροφικότητα και η διάθεση συνεργασίας. Προς το παρόν, αξιοποίησε την ευνοϊκή για το ζώδιό σου συνύπαρξη της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Σκορπιό και περιόρισε τα ξεσπάσματά σου για να μην προκληθούν σοβαροί τριγμοί στη σχέση σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν είσαι υπομονετικός/η και δεν πιέζεις τις καταστάσεις, θα συντηρήσεις όσα έχεις χτίσει μέχρι αυτή τη στιγμή, αρκεί να σου αξίζουν και να τα έχεις κερδίσει αξιοκρατικά. Επίσης, κερδισμένος/η θα είσαι αν συνεργάζεσαι με τους άλλους και δεν θα αποκόβεσαι από το περιβάλλον σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα ευνοούνται οι συλλογικές σου δραστηριότητες και δεν αποκλείεται να κομίσεις πολλά οφέλη αν είσαι ενταγμένος/η σε ομάδες εργασίας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι φίλοι θα είναι η μεγάλη μου βοήθεια αυτή την περίοδο.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τον Αιγόκερω το 2014

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage