Σάββατο, 26 Ιούλιος 2014 11:00

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, το σπίτι των σχέσεών σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και πριμοδοτεί εσένα που θέλεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες της σχέσης σου, να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, να χαράξεις ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σου. Εννοείται ότι επιτρέπονται οι προτάσεις γάμου καθώς επίσης και η ανανέωση των όρκων.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, τον Δία να δεσπόζει στο ίδιο περιβάλλον, της λίμπιντό σου, και όλα αυτά σε συνδυασμό με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είσαι συγκεντρωμένος/η στη δουλειά σου, ακόμη κι αν είσαι υποχρεωμένος/η να παραμείνεις επί των επάλξεων. Να θυμάσαι ότι με τον Δία και τον Ερμή (από την Παρασκευή) στον Λέοντα να σχηματίζουν τετράγωνα με τον Άρη, θα πρέπει να προσέχεις τις οικονομικές σου δοσοληψίες, ιδιαίτερα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, κλπ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι συζητήσεις που θα κάνω τώρα για τις δουλειές μου δεν αποκλείεται να αποδώσουν, ακόμη κι αν γίνουν κάτω από συνθήκες παρέας ή διακοπών.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τον Αιγόκερω το 2014

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage