Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014 10:00

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Έρωτας: Το βάρος αυτών των ημερών πέφτει στην καριέρα και, γενικότερα, στα πρακτικά θέματα, γεγονός που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για ερωτικές απολαύσεις. Ωστόσο, το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου αποτελεί έναν σταθεροποιητικό παράγοντα για τις σχέσεις σου και συντελεί στο να διατηρούνται οι ισορροπίες.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση γιατί μάλλον θα υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου ενώ δεν αποκλείονται τα ψέματα και οι υποκριτικές συμπεριφορές. Το θετικό είναι ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον οίκο της καριέρας σου γι αυτό από την Τετάρτη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να δρομολογήσεις καινούργιες δουλειές ή να κάνεις οποιαδήποτε σημαντική κίνηση για την καριέρα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα μπορεί να βρω κάποια λύση για τις οικονομικές μου υποθέσεις. Κάποια λύση που δεν αποκλείεται να μου δοθεί σαν μάννα εξ' ουρανού.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τον Αιγόκερω το 2014

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage