Σάββατο, 28 Μάρτιος 2015 12:00

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΕΡΩΤΑΣ: Η έκλειψη της Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον άξονα Κριού - Ζυγού, πυροδοτώντας το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, θα σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και ανατροπές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Φυσική συνέπεια είναι να είσαι νευρικός/η, να φοβάσαι περισσότερο και να νιώθεις πιο ανασφαλής. Από την άλλη, έχεις πολλά θέματα που τίθενται επί τάπητος προς επίλυση και θα είναι δύσκολο να εστιαστείς στους έρωτες και να βρεις τους τρόπους να αποτρέψεις τις εντάσεις. Πρόσεχε, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Σεληνιακή έκλειψη θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στον τομέα της καριέρας και στην οικογένεια καθώς θα βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα των συνεργασιών ή των οικογενειακών σχέσεων. Στη δουλειά δεν αποκλείονται οι αθέμιτες ανταγωνιστικές συμπεριφορές και, γενικότερα, οι εντάσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις μία πολύ συντηρητική στάση στη δουλειά, απόφυγε τις τριβές με τους ανωτέρους ή τους πελάτες σου και μην κάνεις καμία σημαντική αρχή.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Δεν αποκλείεται να έχω βλάβες στο σπίτι ή να αναγκαστώ να αναλάβω περισσότερες ευθύνες λόγω οικογενειακών βαρών.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τον Αιγόκερω το 2015

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage