Σάββατο, 19 Ιούλιος 2014 10:20

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Έρωτας: Ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν παρεξηγήσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις και εντάσεις γι' αυτό να προσέχεις τη συμπεριφορά σου. Από την άλλη, η Αφροδίτη που επίσης βρίσκεται στον Καρκίνο, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί μία ατμόσφαιρα έντονου ρομαντισμού, φορτισμένη συναισθηματικά, που συντελεί στο να συντηρηθούν οι ισορροπίες αν, βεβαίως, κι εσύ δείξεις την καλή πλευρά του εαυτού σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Δία, από την Τετάρτη περνάει και ο Ήλιος στον Λέοντα και σχηματίζουν σύνοδο, αστρολογικό γεγονός που υποστηρίζει τις προσπάθειές σου να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά. Να θυμάσαι ότι πρέπει να αποφύγεις τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές με συναδέλφους, συνεταίρους, πελάτες γιατί μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην ακούω τους κόλακες, ιδιαίτερα αν μου υπόσχονται εύκολα κέρδη. Είναι πιθανό να κάνω ένα μοιραίο λάθος λόγω του ενθουσιασμού μου.

Διάβασε επίσης τις σημαντικότερες ημερομηνίες για τον Αιγόκερω το 2014

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage