AstroQuiz: Ο master chef της συμφοράς και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Διάβασε την ιστορία και μάθε γιατί η γυναίκα του (δικαίως) ζήτησε διαζύγιο!

AstroQuiz: Ο master chef της συμφοράς και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Η Στεφανία Ψηλομύτη κοίταξε υποτιμητικά τον Μήτσο Κριάρη, που ετοιμαζόταν για να βγει στο γυαλί. Ο φέρελπις μάγειρας και Youtuber, που σήμερα θα έφτιαχνε την βασιλόπιτα του Μουτσουγρούνη -έτσι την βάφτισε-, θα έβγαινε ως συνήθως σαν λέτσος, κόντρα στα στερεότυπα, έτσι για «να την πει» στους λελέδες του life style.

Φορούσε μάλιστα μια ποδιά, εμφανώς λεκιασμένη, η μούρη του ήταν πασαλειμμένη με αλεύρια, ενώ γύρω του γινόταν ο χαμός από κουτάλες και άπλυτα πιάτα. Η εκπομπή άρχισε και πάραυτα ο Μητσάρας έριξε κι ένα ξεγυρισμένο ρέψιμο στα πλαίσια του «Μαγειρικού Ρεαλισμού», που είχε λανσάρει.

Επιπλέον, μέσα στο σκηνικό μπουσουλούσαν ο Κωστάκης κι η Μαιρούλα, τα δύο παιδιά της γειτόνισσας που είχαν επιστρατευτεί μυξιασμένα και ήδη μπουκωμένα, δείχνοντας στον τηλεθεατή πόσο ωραίο ήταν αυτό το «μαμ».

-Ω μον ντιέ! Τι σκηνοθετική άποψη είναι αυτή; Το τερμάτισες με τις γουρουνιές! Απορώ πως σε παντρεύτηκα, εγώ η κόρη των ονομαστών Αρχοντάκηδων…

Εκείνος άρπαξε ένα αβγό και την σημάδεψε στον σταυρό.

-Άρπα την άσχετη, που δεν κατέχεις γρι από τέχνη!

Αστεράκια άρχισαν να γυρίζουν γύρω από την άτυχη σύζυγο και δεν ήταν χριστουγεννιάτικα. Μα η έννοια της δεν ήταν αυτή.

Ανασηκώθηκε έβγαλε από την τσάντα της το καθρεφτάκι της και αυτό που αντίκρισε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

-Ωιμέ… Καταραμένε αγροίκε, μου πιτσίλισες το μαλλί και τώρα με τι μούτρα θα εμφανιστώ στο γκαλά της Ψωναρίδου; Τέρμα και τελείωσε, χωρίζουμε!

Τι ζώδιο είναι η Στεφανία;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved