6 αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να πετάξετε στα σκουπίδια!

Ξεφορτωθείτε τα παλιά και κάντε μια νέα αρχή με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης!

6 αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να πετάξετε στα σκουπίδια!

Κάθε Νέα Σελήνη είναι και μια καινούργια αρχή. Ένας κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας άλλος. Είναι ευκαιρία λοιπόν να εκμεταλλευτείτε την ενέργειά της και να απελευθερώσετε το χώρο σας από αντικείμενα που δημιουργούν αρνητικές ενέργειες. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας και να δημιουργήσετε ένα σπίτι που είναι ζεστό, άνετο και χαρούμενο, πετάξτε τα παρακάτω αντικείμενα στο καλάθι των αχρήστων και θα παρατηρήσετε άμεση βελτίωση.

Αποξηραμένα Λουλούδια

Τα αποξηραμένα λουλούδια -συμπεριλαμβανομένων και των ποτ πουρί- δημιουργούν κακό feng shui Αυτό συμβαίνει επειδή αντιπροσωπεύουν την στάσιμη ενέργεια. Όταν έχετε στο χώρο σας αποξηραμένα άνθη, ξαναγυρνάτε αρκετά συχνά στα παιδικά σας χρόνια ή σε πρώην εραστές και μελαγχολείτε. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε ότι δεν έχετε αρκετή ενέργεια ή να είστε κουρασμένοι ψυχολογικά ή σωματικά. Αγοράστε ένα φρέσκο μπουκέτο λουλούδια ή βάλτε μια γλάστρα με ένα ανθοφόρο φυτό στην μπροστινή είσοδο του σπιτιού σας που θα σας δίνει ζωντάνια σε καθημερινή βάση.

Μαραμένα Φυτά

Τα φυτά συμβολίζουν την ανάπτυξη αλλά όταν είναι υγιή. Αν τα φυτά σας αργοπεθαίνουν ή έχουν ήδη ξεραθεί θα σας δημιουργήσουν προβλήματα όπως το να δυσκολεύεστε να ξυπνήσετε, να μην έχετε καθόλου ενέργεια στην εργασία σας ή να μην έχετε καμία σεξουαλική διάθεση. Πετάξτε τα λοιπόν και αγοράστε καινούργια. Αν δεν έχετε το χρόνο ή την ικανότητα να τα φροντίζετε και να τα διατηρήσετε, αντικαταστήστε τα με μεταξωτά. Τοποθετήστε κάπου πίσω τους ένα κινούμενο ανεμιστηράκι, ώστε όταν τα χτυπά να φέρνει στο νου σας το θρόισμα των φύλλων στο αεράκι.

Χαλασμένα Μηχανήματα

Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το feng shui γνωρίζουν ότι οι ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές αντιπροσωπεύουν τη δύναμη και την εξουσία. Η βλάβη τους ή η υπολειτουργία τους σύντομα θα εμφανιστεί στη ζωή σας με τη μορφή ενός προβλήματος υγείας, μιας αποτυχημένης σχέσης ή μιας άσχημης κατάστασης στην εργασία σας. Είτε ανανεώστε τον εξοπλισμό σας είτε πηγαίνετέ τον στον πιο κοντινό κάδο ανακύκλωσης. Είναι καλύτερα να αφήσετε ένα κενό στο χώρο από το να υπάρχει μια ελαττωματική τηλεόραση, τοστιέρα ή στερεοφωνικό.

Ληγμένα Φάρμακα

Κρατώντας τα φάρμακα και τα καλλυντικά που έχουν λήξει δεν είναι μόνο επικίνδυνα για την υγεία σας, αν τα χρησιμοποιήσετε κατά λάθος, αλλά και κακά για το σπίτι σας. Τα αντικείμενα αυτά περιέχουν τοξική ενέργεια που σιγά-σιγά σας επηρεάζει και δε σας αφήνει να απελευθερωθείτε, να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε. Κάντε ένα έλεγχο τώρα στα ράφια, τα ντουλαπάκια ή το φαρμακείο σας και πετάξτε τα! Θα δείτε ότι θα έχετε όλο και λιγότερο άγχος και περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Διάβασε επίσης: Αναλυτικές Προβλέψεις για τη Νέα Σελήνη του μήνα

Χαλασμένα τρόφιμα

Τα τρόφιμα συμβολίζουν την ικανότητά σας να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Ως εκ τούτου, αν έχετε ένα ψυγείο γεμάτο με χαλασμένα τρόφιμα, τότε ίσως θέσετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Ελέγξτε το ψυγείο σας σε εβδομαδιαία βάση, τσεκάρετε τα ράφια του και τα συρτάρια του. Κάντε το ίδιο και με τα ντουλάπια των τροφίμων. Μην κρατάτε τίποτα που δεν είναι πλέον προς κατανάλωση. Σε λίγο καιρό θα σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας.

Φωτογραφίες πρώην αγαπημένων

Ακόμα και αν έχετε καλές σχέσεις με ένα παλιό αγαπημένο σας πρόσωπο, δεν είναι υγιές να έχετε σε περίοπτη θέση τις φωτογραφίες του. Οι φωτογραφίες περιέχουν έντονη ενέργεια κι έχουν ισχυρό αντίκτυπο στο υποσυνείδητό σας. Αν θέλετε να κάνετε χώρο στη ζωή σας για μια άλλη, με διάρκεια, υγιή και γεμάτη αγάπη σχέση, φυλάξτε τις φωτογραφίες του σε ένα κουτί ή βάλτε τις σε ένα άλμπουμ. Αυτό θα συμβολίζει την επιθυμία σας για μια νέα αρχή κι είναι ευκολότερο να προσελκύσετε καινούργια άτομα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved