Ποια εικόνα από τις 3 σε φοβίζει περισσότερο και τι αποκαλύπτει για σένα;

Κάτι λέει για το υποσυνείδητό σου!

Ποια εικόνα από τις 3 σε φοβίζει περισσότερο και τι αποκαλύπτει για σένα;

Το ανθρώπινο μυαλό είναι ένα περίπλοκο πράγμα. Όταν βλέπουμε κάτι, αυτόματα γίνεται μια υποσυνείδητη σύνδεση και προκαλείται μια αίσθηση φόβου, ενόχλησης, ευχαρίστησης, γαλήνης ή χαράς, που ανάλογα δηλώνει και κάποιο κυρίαρχο χαρακτηριστικό μας που υπερτερεί έναντι των άλλων. Κοίταξε την κεντρική φωτογραφία. Ποια από τις 3 εικόνες σε έκανε να αισθανθείς φόβο ή ενόχληση; Κάτι λέει για το υποσυνείδητό σου!

1.

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό σου είναι η νοημοσύνη. Σου αρέσει να διαβάζεις και να αυξάνεις τις γνώσεις σου. Δε χορταίνεις να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Το μυαλό σου απορροφά το κάθε τι σαν σφουγγάρι. Πιστεύεις ότι όσα περισσότερα γνωρίζεις τόσο αποκτάς μια αξιόπιστη, σταθερή βάση για να κάνεις τις κατάλληλες για σένα επιλογές, όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Ωστόσο, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις τι πρέπει να κάνεις, επειδή στον εγκέφαλό σου έχουν συσσωρευτεί πολλές πληροφορίες και μπλέκεσαι. Εδώ θα σε βοηθήσει το ένστικτό σου. Εμπιστεύσου το κι ακολούθησέ το.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

2.

Αν επέλεξες τη 2η εικόνα, σημαίνει ότι είσαι πολύ δυναμικός/η. Η προσωπικότητά σου αλλάζει, επειδή πάντα προσπαθείς για κάτι καινούργιο και δε μένεις στα ίδια. Τίποτα και κανείς δε μπορεί να σε εμποδίσει να πραγματοποιήσεις ό,τι βάλεις στο νου σου και ποτέ δεν θα πεις «όχι» σε μια νέα περιπέτεια. Τα ταξίδια και τα χόμπι είναι οι κύριες δραστηριότητες, στις οποίες επενδύεις το χρόνο σου, αναζητώντας συνεχώς να παίρνεις διαφορετικές εμπειρίες. Αυτή η επιθυμία να προχωράς μπροστά είναι το κλειδί της επιτυχία σου!

3.

Αν διάλεξες την 3η εικόνα, σημαίνει ότι πάντα έχεις έναν σκοπό. Δεν είσαι ο τύπος ανθρώπου που πας να πετύχεις έναν στόχο. Συνεχώς στοχεύεις σε πολλά και προσπαθείς να τα πετύχεις όλα ταυτόχρονα. Είσαι πολύ οργανωμένος και η διαχείριση του χρόνου είναι σίγουρα ένα από τα ταλέντα σου, που βοηθά να κάνεις αυτά που θέλεις, κάτι που αποτελεί αιτία για να σε ζηλεύουν ή να εκπλήσσονται τα άτομα που είναι δίπλα σου. Σίγουρα πάντως κάποιοι/ες σε φθονούν, όταν βλέπουν πόσα έχεις καταφέρει χάρη στις εκπληκτικές σου ικανότητες.

Διάβασε επίσης: Διάλεξε 1 από τα 7 μάτια της φωτογραφίας και δες τι κρύβει!

Διάλεξε 1 από τα 6 σύμβολα και ανακάλυψε τι πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου!

Διάλεξε 1 από τις 6 παραλίες και μάθε τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved