Διάλεξε 1 από τα 3 σύμβολα και μάθε κάτι σημαντικό για την προηγούμενη ζωή σου!

Ανακάλυψε τον πραγματικό σκοπό της ζωής σου

Διάλεξε 1 από τα 3 σύμβολα και μάθε κάτι σημαντικό για την προηγούμενη ζωή σου!

Οι άνθρωποι «έρχονται» σε αυτή τη ζωή για ένα συγκεκριμένο σκοπό και πρέπει να «δουλέψουν» με διάφορα ζητήματα όπως, η εμπιστοσύνη, η αυτοεκτίμηση, η φτώχεια, η υγεία, οι πεποιθήσεις ή οι υγιείς σχέσεις, προκειμένου να τον πετύχουν. Ποιος είναι ο δικός σου και τι πρέπει να κάνεις; Τι έκανες την προηγούμενη ζωή σου και τι Κάρμα κουβαλάς; Θα τα μάθεις όλα, ανάλογα με το σύμβολο που θα διαλέξεις, Ήλιο, Σελήνη ή Αστέρια!

1. ΗΛΙΟΣ

Υποτιμάς τον εαυτό σου και αυτοσαμποτάρεσαι

Σε μια προηγούμενη ζωή, πίστευες στους άλλους όμως όμως προδόθηκες. Οι αποφάσεις σου ενδεχομένως να έβαλαν κάποια άτομα σε κίνδυνο οικονομικά ή σωματικά.

Εξ αιτίας των συγκεκριμένων λαθών σου, έπαψες να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και αυτό το κουβαλάς και στην τωρινή σου ζωή με αποτέλεσμα να έχεις αμφιβολίες και δισταγμούς, να φοβάσαι να ρισκάρεις και την τελευταία στιγμή να κάνεις πίσω ή να αυτοσαμποτάρεσαι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το «δουλέψεις», όπως το να παίρνεις τον χρόνο σου, αν είναι να αποφασίσεις κάτι σημαντικό, όπως επίσης και το να επικεντρωθείς στις επιτυχημένες και σοφές κινήσεις και ενέργειες που έκανες στο πρόσφατο παρελθόν.

Μια άλλη πρόταση είναι να μην ζητάς συμβουλές από διάφορα πρόσωπα. Η αναζήτηση τόσης βοήθειας και καθοδήγησης, πέρα από τον εαυτό σου και η πιθανή διχογνωμία ίσως σου προκαλέσει περισσότερη σύγχυση.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

2. ΣΕΛΗΝΗ

Φύγε από μια ανθυγιεινή σχέση και πήγαινε παρακάτω

Σε μια προηγούμενη ζωή, ήσουν για πολύ καιρό μόνος/η ή αισθάνθηκες εγκαταλελειμμένος/η. Αυτός είναι ο λόγος που σου αρέσει να βρίσκεσαι σε σχέση και θα κάνεις το οτιδήποτε για να τη διατηρήσεις.

Μπορεί μερικές φορές να βλέπεις μόνο την καλή πλευρά του άλλου ατόμου ή να το εξειδανικεύεις, γι' αυτό σου είναι δύσκολο να το αφήσεις, με αποτέλεσμα η σχέση να είναι ανισόρροπη και συχνά τοξική. Παλεύεις να την κρατήσεις περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο ή υγιές κι αυτό οφείλεται στο φόβο σου να μείνεις μόνος/η ή ότι δεν παίρνεις την επιβεβαίωση των άλλων.

Αν αντιλαμβάνεσαι τα προειδοποιητικά σημάδια γρήγορα και φεύγεις, θα γλυτώσεις από τον πόνο, τη θλίψη και την απογοήτευση. Κι αυτό ισχύει τόσο για τις ερωτικές, όσο και τις φιλικές ή συναδελφικές σου σχέσεις.

3. ΑΣΤΕΡΙΑ

Δυσπιστία και καχυποψία απέναντι στους άλλους

Σε μια προηγούμενη ζωή σου, υπήρξες θύμα εξαπάτησης πολλές φορές. Όλο αυτό σε έχει κάνει επιφυλακτικό/η και συχνά βρίσκεσαι σε απόγνωση, αφού δεν ξέρεις τι και ποιον/α να εμπιστευτείς, για να μη σε προδώσει.

Τώρα, θα προσελκύσεις και θα προσελκύσουν αρκετοί άνθρωποι, που θα δοκιμάσουν την πίστη και την εμπιστοσύνη σου. Το κλειδί είναι να ακούσεις το ένστικτό σου και να είσαι πιο παρατηρητικός/η, για να καταλάβεις αν κάποιος/α είναι αυτό που δείχνει. Τα σημάδια υπάρχουν πάντα, αλλά θα πρέπει να μάθεις να τα διακρίνεις και ο μόνος τρόπος είναι να περάσεις χρόνο κοντά σε ένα άτομο.

Μετά πχ από 3 μήνες, θα ξέρεις ακριβώς τι είναι και στη συνέχεια θα αποφασίσεις, αν είναι άξιο εμπιστοσύνης για εραστής/ερωμένη, για φίλος/φίλη ή για συνεργάτης.

Διάβασε επίσης:Διάλεξε 1 από τις 6 παραλίες και μάθε τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου

Ο μήνας που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα το ιδανικό σου ταίρι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved