Οι γυναίκες του ζωδιακού που δεν είναι γεννημένες «χαρωπές νοικοκυρούλες»

Θέλουν να δουλεύουν κι αφού παντρευτούν

Οι γυναίκες του ζωδιακού που δεν είναι γεννημένες «χαρωπές νοικοκυρούλες»

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού δε γίνεται να μένουν στο σπίτι και να το παίζουν χαρωπές νοικοκυρούλες. Δεν είναι ότι δεν τα πάνε καλά με τις δουλειές του σπιτιού, δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, να φτιάχνουν γλυκά ή είναι ακατάστατες, απλά, τους αρέσει να δουλεύουν για να νιώθουν ότι προσφέρουν τόσο στον εαυτό τους, όσο και στην οικογένειά τους. Γι' αυτό και θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται κι αφού παντρευτούν ή κάνουν παιδιά.

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιες μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι ένας άνθρωπος δραστήριος. Δεν μπορεί να κάθεται σε ένα μέρος. Θέλει να εργάζεται, να απασχολεί το μυαλό της, να κυκλοφορεί και να κοινωνικοποιείται και μέσω της δουλειάς της. Δεν θα την δεις ποτέ να μένει σε ένα μέρος για πολύ ώρα, θέλει να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα μέσα στη μέρα της. Όσο πιο πολλά έχει να κάνει, τόσο πιο χαρούμενη είναι. Η δουλειά της την «γεμίζει» και την κάνει να νιώθει χρήσιμη, ανταγωνιστική, ικανή και της δίνει ενέργεια. Η Κριαρίνα θέτει συνεχόμενα στόχους τους οποίους και θέλει να πετύχει και επιζητεί όλο και περισσότερα στην ζωή της. Δεν κάθεται ποτέ με τα χέρια σταυρωμένα.

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων δεν μπορεί να κάθεται για καιρό χωρίς να δουλεύει. Γιατί τότε νιώθει ότι είναι άχρηστη και πως δεν προσφέρει στον εαυτό της όσα θα μπορούσε να του δώσει. Η Λιονταρίνα θέτει πάντα τον πήχη ψηλά. Κάνει μεγάλα όνειρα και θα βάλει τα δυνατά της για να τα πετύχει. Αν κάθεται απλά και δεν εργάζεται, τότε δεν έχει καμία πιθανότητα να υλοποιήσει τα σχέδια και τους στόχους της. Το ξέρει πολύ καλά αυτό, γι' αυτό και την βλέπεις συνέχεια να εργάζεται, να ασχολείται με πράγματα, να τρέχει και γενικότερα να είναι δραστήρια. Έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό της γιατί ξέρει πόσο ικανή είναι και πόσα μπορεί να καταφέρει. Συγκρίνει τον εαυτό της με τους άλλους γύρω της και δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση να μείνει… πίσω από τον «ανταγωνισμό».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το «μυρμήγκι» του ζωδιακού. Δεν σταματά ποτέ να εργάζεται ή να ασχολείται με κάτι. Δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή για εκείνη. Υπάρχει μόνο η δουλειά και τίποτα άλλο. Είναι γενικά και τελειομανής στη ζωή της και ποτέ δεν ικανοποιείται με όσα κάνουν οι άλλοι γύρω της. Αν δεν βάλει εκείνη το δικό της χεράκι, τίποτα δεν είναι σωστό και το απορρίπτει άμεσα. Είναι αρκετά σκληρή και απαιτητική με τον ίδιο της τον εαυτό και δεν ηρεμεί εύκολα. Δεν εφησυχάζει και επιτρέπει στον εαυτό της λίγη μόνο ξεκούραση και χαλάρωση. Ίσα ίσα να αναπληρώσει τις δυνάμεις της και να ξεκινήσει ξανά τη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει για τον Αιγόκερω ότι είναι εργασιομανής. Αν έχεις κιόλας στη ζωή σου Αιγόκερους, θα το έχεις διαπιστώσει αυτό από πρώτο χέρι. Πρώτα και πάνω από όλα για εκείνους είναι η καριέρα τους και η δουλειά τους. Μια μέρα χωρίς εργασία, είναι μια χαμένη μέρα για τον Αιγόκερω. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να του αλλάξεις γνώμη. Δεν χαλαρώνει και δεν ηρεμεί ποτέ. Με ένα λάπτοπ και ένα κινητό στο χέρι θα είναι για να ανταλλάσσει mails και να έχει επαφή με το γραφείο. Στο μυαλό του Αιγόκερω υπάρχουν κουτάκια και μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνει. Αν δεν τα κάνει τότε χάνει τον έλεγχο και αυτό έχει μεγάλες επιπτώσεις στην ψυχολογία του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved