Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτό είναι το πιο δυναμικό σου στοιχείο

Γι' αυτόν τον λόγο ξεχωρίζεις

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτό είναι το πιο δυναμικό σου στοιχείο

Κάθε γυναίκα του ζωδιακού είναι μαχήτρια στην καθημερινότητά της και αξίζει το θαυμασμό μας γιατί εκτός από τη δουλειά, το σπίτι ή τα παιδιά της έχει να αντιμετωπίσει κι άλλα εμπόδια. Πιο κάτω θα διαβάσεις το πιο δυναμικό στοιχείο των γυναικών, που ανήκουν στα ζώδια του νερού, που τις κάνουν ξεχωριστές στα μάτια μας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η γυναίκα που ξέρει πώς να κάνει τουλάχιστον ένα ορεκτικό, ένα επιδόρπιο, ένα εκπληκτικό κοκτέιλ και ένα γεύμα που θα το θυμούνται καιρό. Πάντα είναι προετοιμασμένη για τις γιορτές και τα πάρτι, για τους φίλους που θα έρθουν απρόσκλητοι, χωρίς να διακόπτεται η προσοχή της από κανέναν και τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα που ξέρει να διακρίνει αυτό που είναι θεμελιώδες και να απορρίπτει κάθε τι περιττό. Η ξεχωριστή ικανότητά της να κάνει φόκους στην ουσία των πραγμάτων την καθιστά ικανή να κάνει την σωστή ερώτηση και να πάρει ακριβώς την απάντηση που θέλει.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια κυρία που έχει ένα πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη ζωή της και τη ζωή των γύρω της. Σβήνει την τηλεόραση όταν είναι στο τηλέφωνο και βάζει το τηλέφωνο μακριά όταν κάθεται απέναντι από κάποιον. Ρωτά τους γύρω της τι κάνουν και περιμένει την απάντηση. Όταν πρόκειται για την ίδια τη ζωή της, κάθεται με τον εαυτό της, για να δει πώς αισθάνεται για την κατεύθυνση που κινείται και για τις επιλογές που κάνει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved