Αυτές είναι οι τρείς μαστόρισσες του ζωδιακού

Πιάνουν τα χέρια τους

Αυτές είναι οι τρείς μαστόρισσες του ζωδιακού

Οι γυναίκες αυτές του ζωδιακού μπορούν να κάνουν διάφορες χειρωνακτικές δουλειές. Πιάνουν τα χέρια τους και δεν έχουν ανάγκη κανέναν άντρα για να τις βοηθήσει. Μπορούν να βάψουν, να μαστορέψουν, να χτίσουν ή και να συναρμολογήσουν ένα έπιπλο για παράδειγμα. Γενικά είναι δημιουργικές και αποτελεσματικές. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός θέλει να είναι ανεξάρτητη σε όλα. Θέλει να μπορεί να αυτοεξυπηρετείται και δεν καταδέχεται να ζητά βοήθεια από κανέναν. Θα την δεις με διάφορα εργαλεία στα χέρια να μαστορεύει ή να βάφει το σπίτι της ή να κάνει διάφορες κατασκευές. Ακόμα και όταν αγοράσει ένα έπιπλο, θα προτιμήσει να το συναρμολογήσει μόνη της. Δεν θα ζητήσει την βοήθεια ενός άντρα, γιατί πολύ απλά δεν τον χρειάζεται.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος μοιάζει πολύ με την Κριαρίνα στο κομμάτι αυτό. Θέλει να είναι ανεξάρτητη, δεν της αρέσει να ζητάει βοήθεια, αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν ικανοποιείται από την δουλειά που μπορεί να κάνει κάποιος άλλος για εκείνη. Θεωρεί πως μόνη της θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα, οπότε δεν θα διστάσει να πάρει το κατσαβίδι ή το σφυρί και να αρχίσει τις εργασίες. Και το θέμα είναι ότι όντως τα καταφέρνει πολύ καλά και είναι μαστόρισσα με το Μ κεφαλαίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι η τρίτη στην σχετική μας λίστα και η θέση αυτή της ανήκει επάξια. Είναι μια γυναίκα δυναμική και αυτόνομη. Δεν έχει ανάγκη κανέναν για να την βοηθήσει και οτιδήποτε και να χρειαστεί να μαστορέψει, θα το καταφέρει. Είναι ικανή, μαθαίνει γρήγορα και σίγουρα μέσα στο σπίτι ή στην αποθήκη της, έχει μια μικρή εργαλειοθήκη. Θα καταπιαστεί με όλα και το θέμα είναι ότι οι κατασκευές της αρέσουν ιδιαίτερα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved