Τα ζώδια που περνούν καλύτερα στο σπίτι τους, παρά έξω

Είναι πραγματικοί «σπιτόγατοι»

Τα ζώδια που περνούν καλύτερα στο σπίτι τους, παρά έξω

Αυτά τα ζώδια λατρεύουν να μένουν στο σπίτι τους. Δεν είναι άτομα που γενικά... πολυκυκλοφορούν. Το σπίτι τους είναι το "βασίλειό" τους. Τα άτομα αυτά θεωρούν καλοπέραση το να μαγειρεύεις, να αράζεις στον καναπέ σου, να βλέπεις ταινίες και σειρές, να κοιμάσαι όποτε σου έρθει και κυρίως να μην έρχεσαι σε επαφή με κόσμο. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν έχει μόνο την φήμη του αραχτού! Είναι σπιτόγατος και με το παραπάνω. Μπορείς να τον κάνεις εικόνα να ξαπλώνει στον καναπέ του και να βλέπει ταινίες και σειρές τρώγοντας ποπ κορν; Αυτός είναι ο Ταύρος. Ακόμα και η διαδρομή μέχρι την κουζίνα του φαίνεται... "βόλτα" στην εξοχή μιας και είναι και καλοφαγάς, αλλά και... κοιλιόδουλος. Για τον Ταύρο, το να αράζει στο σπίτι του, είναι σαν να ζει το όνειρό του. Ζωάρα κάνει και γουστάρει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο κομμάτι αυτό είναι ίδιος με τον Ταύρο -μη σου πούμε και μεγαλύτερος σπιτόγατος. Κάνει ακριβώς όσα αναφέραμε λίγο πιο πάνω και ακόμα περισσότερα. Για τον Καρκίνο, το να μπορεί να μείνει στο σπίτι, είναι μια ευκαιρία να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, να φροντίσει τα παιδιά του, το ταίρι του και να μαγειρέψει, πολύ... Κατσαρόλες, ταψιά και τηγάνια έχουν την τιμητική τους. Θα φάει, θα πιει, θα κοιμηθεί, θα χαλαρώσει στο σαλόνι του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι σημαίνει να περνάς χρόνο στο σπίτι σου; Είσαι μόνος, δεν βλέπεις κανέναν, έχεις την ησυχία σου και παρακολουθείς τα πάντα από απόσταση. ΖΩΑΡΑ για έναν Σκορπιό. Αυτό που θα κάνει σαν extra να ξέρεις, είναι απλά να καλέσει τους φίλους του -ναι αυτούς τους λίγους που εμπιστεύεται και θεωρεί κολλητούς- και να περάσουν χρόνο μαζί. Να φάνε, να πιουν, να αράξουν, να παίξουν κανένα επιτραπέζιο ή video game... Χαλαρές και ωραίες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν ήταν ποτέ το... party animal καμιάς παρέας. Αυτό το ξέρουν όλοι. Λατρεύει να μένει στο σπίτι του και να περνάει χρόνο εκεί, γιατί εκτός από το να ξεκουράζεται, θα βρει και λίγο χρόνο να αφιερώσει στην δουλειά του. Πάνω από όλα άλλωστε βάζει την επαγγελματική του ζωή. Να ξέρεις ότι του αρέσει να απομονώνεται και να ηρεμεί το κεφάλι του. Η μοναξιά του σπιτιού του, τον χαλαρώνει. Δεν τον λες και τον πιο κοινωνικό άνθρωπο. Το αντίθετο. Είναι λίγο μονόχνοτος και δεν θέλει πολλά πολλά με κόσμο. Άρα το σπίτι του είναι το τέλειο "καταφύγιο".

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved