Τα ζώδια που θα σε βοηθήσουν, μόνο αν έχουν κάτι να κερδίσουν

Θα σε βοηθήσουν μεν, αλλά θα σκεφτούν και το συμφέρον τους.

Τα ζώδια που θα σε βοηθήσουν, μόνο αν έχουν κάτι να κερδίσουν

«Εγώ τι έχω να κερδίσω;». Αυτή θα είναι η πρώτη σκέψη που θα κάνουν μόλις πας να τους ζητήσεις βοήθεια. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σου κάνουν ένα μικρό... χατίρι. Απλώς θα βάλουν το συμφέρον τους πάνω από όλα. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και ποια είναι αυτά που θα πρέπει να το σκεφτείς διπλά ή και τριπλά, πριν πας να τους τείνεις χείρα βοηθείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος να ξέρεις ότι αν πας να του ζητήσεις βοήθεια, θα ανταποκριθεί στο αίτημά σου. Όμως να θεωρείς δεδομένο ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του θα σκέφτεται ήδη ποια χάρη θα σου ζητήσει εκείνος για να ανταποδώσεις. Θα είσαι άλλη μια πόρτα που μπορεί να χτυπήσει, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ένας ακόμα γνωστός ή φίλος από τον οποίο θα μπορέσει να ζητήσει εξυπηρέτηση ή που θα μπορέσει να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ποτέ δεν κάνει κάτι τυχαία και... τσάμπα. Δεν θα είναι τόσο… μεγαλόκαρδος, αν δεν έχει κι εκείνος κάτι να κερδίσει από σένα. Η βοήθεια που θα σου δώσει, θα είναι ανάλογη με το δικό του «μερίδιο κέρδους». Όσο πιο μικρό ή ανύπαρκτο, τόσο πιο απίθανο να σε βοηθήσει. Δεν θα ασχοληθεί καν αν δεν υπάρχει αντάλλαγμα για εκείνον. Σκληρό ή όχι, έτσι είναι ο Σκορπιός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω ο χρόνος είναι χρήμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με κάτι, το οποίο απλά θα του «φάει χρόνο» και δεν θα του δώσει τίποτα πίσω ως αντάλλαγμα. Έχει τους στόχους του και πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνει, από το να καθίσει να ακούσει το δικό σου δράμα ή πρόβλημα. Αν όμως πίσω από αυτό έχει κι εκείνος κάτι να κερδίσει, τότε ναι, θα σε βοηθήσει και μάλιστα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σου δώσει λύσεις. Με το… «αζημίωτο» πάντα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved