Τα ζώδια που φρικάρουν με το παραμικρό

Δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά μια κατάσταση και πανικοβάλλονται.

Τα ζώδια που φρικάρουν με το παραμικρό

Σε μια κρίσιμη στιγμή, όταν συμβαίνει κάτι ξαφνικό, τα ζώδια αυτά φρικάρουν και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. «Μπλοκάρουν» και ουσιαστικά τα χάνουν. Δεν είναι τα άτομα που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου, αν συμβεί κάτι έκτακτο ή που χρειάζεται άμεσα αντανακλαστικά ή θα έπρεπε να πάρεις μια γρήγορη και σωστή απόφαση. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, όταν συμβαίνει κάτι ξαφνικό, μπλοκάρει. Είναι λες και κολλάει το σύστημά του. Δεν λειτουργεί. Ούτε καν με «hard restart». Θολώνει το μυαλό του, δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και νιώθει να βρίσκεται σε απόγνωση. Είναι ένα άτομο συνηθισμένο σε μια ρουτίνα και μια καθημερινότητα. Οποιαδήποτε αλλαγή ή οτιδήποτε ξαφνικό, τον απορρυθμίζει και τον βγάζει «εκτός λειτουργείας» με αποτέλεσμα να «τρώει» φρίκες και να τα χάνει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ζωής της Παρθένου είναι προγραμματισμένη από το πρωί, που θα ξυπνήσει, μέχρι και τη στιγμή που θα κοιμηθεί. Μόνο τα όνειρά της δεν προγραμματίζει και αυτό γιατί πολύ απλά... δεν τα ελέγχει. Όλα λοιπόν για μια Παρθένο πρέπει να λειτουργούν ρολόι και σύμφωνα με το οργανόγραμμά της. Αν κάτι συμβεί και την βγάλει εκτός προγράμματος, παθαίνει φρίκη και τα χάνει. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και γίνεται υστερική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μπορεί να είναι «μανούλα» στο να φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές των άλλων, ωστόσο, αν κάποιος άλλος πάει να παίξει το παιχνίδι του και του ανατρέψει τα δικά του δεδομένα ή το πρόγραμμά του, τότε τα πράγματα αλλάζουν ριζικά. Είναι η στιγμή που βλέπεις τον Δίδυμο να τα έχει χαμένα, να μην ξέρει τι να κάνει, να γίνεται υστερικός, να τρέχει δεξιά-αριστερά πανικόβλητος, να φωνάζει και να «τρώει» φρίκες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved