Τα πέντε ζώδια με το πιο σαρκαστικό χιούμορ

Θα σε… σφάξουν με το γάντι!

Τα πέντε ζώδια με το πιο σαρκαστικό χιούμορ

Κάποιοι άνθρωποι διαθέτουν πολύ λεπτό χιούμορ και κάποιοι άλλοι λένε χοντροκομμένα αστεία με το οποία δεν γελάει κανείς. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που είναι πιο «ψαγμένοι» και φιλοσοφημένοι οι οποίοι εκφράζουν έντονο σαρκασμό ή ειρωνεία, αφήνοντας συνήθως άναυδους τους συνομιλητές τους με τις απίστευτες ατάκες που ξεστομίζουν!

Παρακάτω αναφέρονται τα ζώδια για τα οποία χιούμορ και σαρκασμός είναι έννοιες ταυτόσημες, κάτι που εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις όταν κάνεις παρέα μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κοφτερό μυαλό των Διδύμων τους κατατάσσει στις πιο υψηλές θέσεις, αφού στην κατηγορία «σαρκαστικό χιούμορ» είναι πραγματικά πρωταθλητές. Ένας Δίδυμος δεν διαθέτει απλώς καυστική σκέψη. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μπορεί με τίποτα να σταματήσει τον εαυτό του από το να δείχνει στον κόσμο πόσο καλός είναι στα πνευματικά παιχνίδια. Αν κάνεις παρέα μαζί του να είσαι έτοιμος/η για όλα, αφού δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος/η για το τι θα ξεστομίσει την επόμενη στιγμή.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ο μάστερ του σαρκασμού. Διαθέτει μια περίεργη αίσθηση για το τι είναι διασκεδαστικό, η οποία δεν δείχνει να απέχει πολύ από τον χλευασμό. Η σαρδόνια πλευρά του Σκορπιού μπορεί να μην γίνεται αρχικά αντιληπτή αλλά είναι πάντα εκεί, αφού αυτό το ζώδιο «δεν αφήνει ούτε καρφίτσα να πέσει κάτω». Ακόμα κι αν κάνεις κάτι που είναι ελαφρώς ανόητο, θα γίνεις σίγουρα αποδέκτης ενός ειρωνικού σχολίου εκ μέρους του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπικότητα του Υδροχόου συχνά πάει πακέτο με αστεία και λογοπαίγνια που μας κάνουν όλους να κλαίμε από τα γέλια. Ως γνωστόν, τα μισόλογα και οι συμβιβασμοί δεν ανήκουν στις επιλογές του, οπότε ο σαρκασμός είναι ένα από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Και μάλιστα, η σαρκαστική συμπεριφορά του γίνεται συχνά αιτία είτε για να τον αγαπάς είτε για να τον μισείς, χωρίς ενδιάμεσα, χλιαρά συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να είναι και ο πιο μεγάλος σαρκαστής που έχεις γνωρίσει. Η ειρωνική του διάθεση εμφανίζεται συχνά όταν είναι έξαλλος ή μαλώνει με κάποιον, καθώς είναι από τα πιο ανυπόμονα ζώδια. Η άποψη του Αιγόκερω είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μια μικρή δόση ειρωνείας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εκφράσει τα αληθινά του συναισθήματα. Δεν τον ενδιαφέρει ακόμα κι αν πληγώσει ή σοκάρει κάποιους, εκφέροντας ακραίο ή σαρκαστικό λόγο. Το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει για τον Αιγόκερω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να έχει σαρκαστική συμπεριφορά αλλά παράλληλα είναι ένα από τα πιο αστεία ζώδια του ζωδιακού. Διαθέτει ένα ατελείωτο απόθεμα απολύτως σαρκαστικών αστείων και λογοπαιγνίων. Είναι ένα χαλαρό ζώδιο που δεν παίρνει ποτέ τη ζωή πολύ στα σοβαρά, γεγονός που εξηγεί για ποιο λόγο δείχνει να έχει «στο τσεπάκι του» ένα απίθανο σχόλιο για κάθε περίσταση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved