Αυτές είναι οι γυναίκες του ζωδιακού που δεν αφήνουν το συναίσθημα να τις παρασύρει

Όταν πάει κάτι στραβά, το απενεργοποιούν τελείως

Αυτές είναι οι γυναίκες του ζωδιακού που δεν αφήνουν το συναίσθημα να τις παρασύρει

Υπάρχουν 4 γυναίκες στο ζωδιακό που πραγματικά μπορούν ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσουν τα συναίσθημά τους και να μην τα αφήσουν να τις παρασύρουν. Αν κάτι, δε, στραβώσει στη ζωή τους, τότε το μυαλό παίρνει τα ηνία, προκειμένου να βγουν από τη δύσκολη κατάσταση ή να γλιτώσουν από τον πόνο. Μπορεί να φαίνονται ψυχρές ή αναίσθητες, το κάνουν όμως για τη δική τους προστασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η βασίλισσα του πάγου είναι "μανούλα" στο να απενεργοποιεί τα συναισθήματά της (έτσι κι αλλιώς της είναι εύκολο να γυρίσει τον διακόπτη). Μπορεί να στενοχωρηθεί προς στιγμή για κάτι που συνέβη, αλλά σύντομα θα βάλει το μυαλό της σε λειτουργία και θα το ξεπεράσει. Στο κάτω-κάτω έχει αντέξει πολλά, έχει κάνει πολύ υπομονή για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Θα βάλει κάτω τα πράγματα και με τη λογική, όχι την καρδιά θα πάρει την σωστή απόφαση. Δεν διστάζει να ρίξει γροθιά στο μαχαίρι και να κάνει τις αλλαγές που πρέπει. Και φυσικά δεν θα ρίξει ούτε δάκρυ. Ούτε και θα κάθεται να μυξοκλαίει και να πονάει. Ο πόνος είναι για τους αδύναμους κι εκείνη ανήκει στις δυνατές.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν πληγώνεται εύκολα και αν αυτό συμβεί, τότε ο «πόνος» θα διαρκέσει για λίγο μόνο. Όπως έλεγε και η Καίτη Γαρμπή: «Όλη κι όλη μου η στεναχώρια, κράτησε να ξέρεις 2-3 ώρες το πολύ». Θα στενοχωρηθεί, μπορεί να κυλήσει κι ένα δάκρυ αλλά δε θα κάτσει να πεθάνει κιόλας για κάτι που στράβωσε. Το μυαλό της θα πάρει 1000 στροφές το δευτερόλεπτο, θα υπολογίσει πιθανότητες και εναλλακτικές και την επόμενη μέρα θα έχει πάει για άλλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μιλάμε για «συναισθηματικό παγόβουνο». Είναι ένα από τα μεγάλα ατού της η εκλογίκευση και φυσικά έχει μια θεωρία ακόμα και για τις περιπτώσεις που πάνε τελείως στραβά και πώς αντιμετωπίζονται. Για κάποιους αυτή του η ικανότητα θεωρείται μειονέκτημα, ωστόσο για εκείνη δεν είναι. Αντιθέτως, το να μπορεί να «κατεβάσει ρολά» και να βλέπει αποστασιοποιημένα πρόσωπα και καταστάσεις είναι το μεγαλύτερο προτέρημα, με το οποίο την προίκισε η φύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι εύκολο για την Παρθένο να «απενεργοποιήσει το σύστημα». Έτσι και πληγωθεί, μπορεί να «αδειάσει» γρήγορα συναισθηματικά και έχει τον τρόπο της για να το καταφέρει. Αρχίζει να σκέφτεται όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά, όλα τα λάθη που έγιναν, τις συνθήκες, τα υπέρ και τα κατά και είναι αυτή η άμυνά της για να σταματήσει να στενοχωριέται. Το μέτρημα και η ανάλυση τη βοηθούν να βλέπει τα πράγματα λογικά και έτσι αισθάνεται πολύ καλύτερα σε ελάχιστο χρόνο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved