Τα 3 ζώδια που φοβίζουν και τα 2 που συμπαθείς αμέσως

Κάποια χαίρεσαι που τα γνωρίζεις και κάποια άλλα... σε τρομάζουν από το πρώτο «χαίρω πολύ»

Τα 3 ζώδια που φοβίζουν και τα 2 που συμπαθείς αμέσως

Είναι αυτό που λέμε η πρώτη εντύπωση που σχηματίζεις για κάποιον/α μετράει. Μπαίνεις σε έναν χώρο και γνωρίζεις νέα πρόσωπα. Κάποια από αυτά τα συμπαθείς αμέσως γιατί σου βγάζουν κάτι ευγενικό, πρόσχαρο και οικείο και σε κάποια άλλα δεν θες καν να δώσεις το χέρι σου γιατί φοβάσαι ότι θα στο... δαγκώσουν. Πάμε να δούμε τις δυο κατηγορίες αναλυτικά:

ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ

ΖΥΓΟΣ

Μα φυσικά και τον συμπαθείς αμέσως. Έχει ευγένεια, τρόπους, ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά και σίγουρα θα προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις άνετα. Έχει χιούμορ, θα γελάσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτός που θα σε προσεγγίσει πρώτος για να σου μιλήσει, μιας και είναι γνωστός δημοσιοσχετίστας. Όπως και να έχει, η πρώτη σου εντύπωση είναι θετική. Το αν θα τα πάτε καλά στη συνέχεια… είναι άλλο πράγμα. Όμως για αρχή, σου αρέσει πολύ και τον εμπιστεύεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίδια φάση με τον Ζυγό είναι και ο Τοξότης. Χαμογελαστός, ευδιάθετος, χιουμορίστας, ενθουσιώδης, με δίψα να γνωρίζει νέο κόσμο και να κάνει πλάκες. Επίσης ένας άνθρωπος θετικός, με το χαμόγελο στα χείλη συνέχεια που με δυσκολία φεύγει, μιας και γενικά δεν αντιμετωπίζει μίζερα τη ζωή. Ο Τοξότης μέσα σε έναν χώρο θα κάνει νέες γνωριμίες και θα σε προσεγγίσει ίσως πρώτος για να σε βοηθήσει να ενσωματωθείς και να μην νιώθεις άβολα. Θα σου δείξει ενδιαφέρον και θα ακούσει όσα έχεις να του πεις, μιας και είναι περίεργος και θέλει να μαθαίνει πρόσωπα και πράγματα. Θα σου αφήσει την καλύτερη εντύπωση!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνοντας σε έναν χώρο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις την ύπαρξη ενός Κριού. Είναι ο τύπος που θέλει να κυριαρχεί στο περιβάλλον του και να επιβάλλεται. Έχει έντονη προσωπικότητα, φωνάζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε και γενικότερα επιδεικνύει ότι αυτός είναι το αφεντικό στον χώρο. Θα σκιαχτείς ακόμα και από την πρώτη χειραψία και θα νιώθεις σαν νεοσύλλεκτος στον στρατό που πρέπει να πειθαρχήσει και να «υποταχτεί». Πολύ πιθανό να θελήσεις μετά να κρυφτείς στην τουαλέτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός σε αντίθεση με τον Κριό, δεν διατυμπανίζει την παρουσία του στον χώρο. Είναι ο τύπος που θα κάτσει στην γωνία, ήσυχος, δεν θα μιλάει σε κανέναν, αλλά θα τους παρατηρεί και θα τους σκανάρει όλους. Το αγέλαστο ύφος του και το «δολοφονικό» του βλέμμα στην πρώτη σας γνωριμία -που θα γίνει μόνο αν κάποιος σας συστήσει- λογικό είναι να σε τρομάξουν. Δεν είναι σίγουρο ότι θα θελήσεις να του δώσεις το χέρι σου, μιας και θα φοβηθείς μην σε «δαγκώσει». Θα νιώσεις ένα αίσθημα φυγής…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλοι το λένε για τον Αιγόκερω και ναι, έχουν δίκιο. Είναι ψυχρός, απροσέγγιστος και εξαιρετικά λιγομίλητος. Το βλέμμα που θα σου ρίξει, θα είναι τόσο ψυχρό που θα νιώθεις ότι σε διαπερνά ένα βέλος από πάγο. Δεν θα ασχοληθεί μαζί σου, θα σου πει το πολύ ένα «γεια» κι αυτό μόνο αν έχει αναγκαστεί να συστηθεί ή αν σε συστήσουν σε εκείνον. Δεν θέλει πολλά πολλά με αγνώστους και προτιμά να κρατά αποστάσεις και να μην… παραγνωρίζεται. Ε, πόσο φιλικό να τον πεις και πώς να μην σε κάνει να σκιαχτείς…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved