Τα 3 πιο «καυτά» και τα 3 πιο... άνοστα ζώδια

Μήπως ανήκει και το δικό σου σε μια από τις δυο κατηγορίες;

Τα 3 πιο «καυτά» και τα 3 πιο... άνοστα ζώδια

Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τις προθέσεις μας από την αρχή. Στο άρθρο αυτό θα σου «μαρτυρήσουμε» ποια είναι τα πιο sexy ζώδια και ποια τα πιο… ξενέρωτα που θα συναντήσεις στον δρόμο σου. Πρόσεχε! Μην μπερδευτείς με τα… cute ζώδια, δηλαδή τους γλυκούληδες. Εδώ θα σου μιλήσουμε για τα καυτά και πικάντικα ζώδια που «ξεσηκώνουν» και τις πέτρες. Πάμε να τα δούμε και αν ανήκεις στα άνοστα, please μην τα βάψεις μαύρα. Μπορεί να σε σώζει ο ωροσκόπος σου ή η Αφροδίτη σου.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Τα 3 πιο «καυτά»

ΚΡΙΟΣ

Δεν γίνεται να μπεις σε έναν χώρο και να μην ξεχωρίσεις αμέσως τον Κριό. Εδώ μιλάμε για ένα ζώδιο που τραβά τα βλέμματα και αφήνει τους γύρω του με το στόμα ανοιχτό. Η δύναμη που αποπνέει, σε συνδυασμό με το sexiness, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Ακόμα και ο τρόπος που περπατάει, σε κάνει να γυρίζεις και να τον ξανακοιτάζεις. Έχει αυτό το ηγετικό στοιχείο στο βλέμμα που σε καθηλώνει. Ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει και έτσι εσύ μένεις να τον κοιτάζεις και να ονειρεύεσαι μαζί του νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες!

ΛΕΩΝ

Και πώς θα μπορούσε να μην ανήκει ο Βασιλιάς του ζωδιακού στην σχετική μας λίστα. Όσα και να του έχουν σούρει κατά καιρούς φίλοι κι εχθροί, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ένα από τα πιο sexy και παθιάρικα ζώδια που θα συναντήσεις στην ζωή σου. Θα τον ξεχωρίσεις με την μια ανάμεσα στο πλήθος γιατί η λάμψη του δεν κρύβεται. Έχει αυτό το κάτι που σε ελκύει με τη μία και σε σαγηνεύει. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για… βασιλικά προσόντα, τα οποίο όλοι θα ήθελαν να γευτούν έστω και μια φορά στην ζωή τους. If you know what I mean…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πραγματικά δεν θέλουμε να γίνουμε κουραστικοί επαναλαμβάνοντας όλα όσα ήδη ξέρεις για τον Σκορπιό. Το πάθος κυλάει στις φλέβες του και το sexiness χτυπάει κόκκινο. Μα από το βλέμμα και μόνο, σου δίνει υποσχέσεις για όλα όσα θα μπορούσαν να γίνουν μεταξύ σας και να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Σκορπιός σου «παγώνει» το αίμα, αλλά με την παθιάρικη έννοια. Σε κάνει να τον φαντασιώνεσαι και να τον ποθείς, απλά και μόνο, επειδή υπάρχει. Είναι φουλ ερωτιάρικο ζώδιο και στο πέρασμά του «ξεσηκώνει» και τις πέτρες.

Τα 3 πιο άνοστα ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ξενέρωτος. Συγγνώμη αγαπητοί μας, αλλά είστε. Αν δεν έχει στο ωροσκόπιό του Ταύρο ή Καρκίνο που είναι λίγο cute και ρομαντικο-συναισθηματικοί, είναι ψυχρός, πολυλογάς, ασταθής και… αδιάφορος ερωτικά. Έχει χιούμορ και μυαλό, αλλά τον βλέπεις αν άτομο για να κάνεις παρέα και όχι ως εραστή που θα σε βάλει κάτω και… καταλαβαίνεις… Μην τα λέμε και δημόσια (χαχαχα) Τον Δίδυμο τον θες για βόλτες, για μπαρότσαρκες, για ταξίδια, για συνάδελφο, αλλά όχι για το κρεβάτι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλά, όχι ότι αποτελεί έκπληξη η Παρθένος στην λίστα με τα ξενέρωτα ζώδια. Το περίμενες, παραδέξου το! Πώς να είσαι sexy βρε φίλη Παρθένε, όταν γενικά στην μούρη σου έχεις μια… ξινίλα, είσαι επικριτική με όλους και με όλα και κανένας και τίποτα δεν σε ικανοποιεί; Μπες και λίγο στην θέση του άλλου. Πώς να τον αναστατώσεις, όταν με το πρώτο χαίρω πολύ του «την λες» ακόμα και με το βλέμμα. Τι να περιμένει από εσένα στο κρεβάτι, πέρα από σχόλια, οδηγίες και γκρίνια; Δεν το ξέρει ότι εσύ, όταν θες και αν θες, μεταμορφώνεσαι σε πορνοσταρ, οπότε μην τον ξενερώνεις από την πρώτη στιγμή και άσε τον οποιοδήποτε να σε πλησιάσει και να σε γνωρίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Last but not least, ο Υδροχόος. Ναι, είναι ξενέρωτο ζώδιο. Και μάλιστα μπορεί να συγκριθεί άνετα με μια… παγοκολόνα. Θα ευημερούσε στις βόρειες χώρες, όπου μπορεί να είχε και μεγαλύτερο σουξέ. Για την Μεσόγειο, που είμαστε όλοι λαοί παθιάρηδες, σεξουλιάρηδες και… hot, δεν κάνει. Ο Υδροχόος έχει αυτό το απόμακρο τόσο στο βλέμμα, όσο και στην συμπεριφορά του. Δεν βγάζει στον άλλο άγρια ερωτικά συναισθήματα ή ορμές. Πιο πολύ τον βλέπει ως τον πνευματικό του ηγέτη ή γενικά τον φιλόσοφο, οραματιστή κτλ, παρά ως τον «δάσκαλο του kama sutra». Γενικά, δεν ξεσηκώνει και δεν… αναστατώνει τα πλήθη.

Διάβασε επίσης:

Πόσο «εγκληματίας» μπορείς να γίνεις ανάλογα με το ζώδιό σου;

4 ζώδια που είναι δύσκολο να τα κουμαντάρεις!

5 ζώδια που μπορούν να «διαβάσουν» τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved