Αυτά τα ζώδια δεν αντέχουν την επιτυχία των άλλων

Κάποιοι δεν μπορούν να σε δουν να τα καταφέρνεις…

Αυτά τα ζώδια δεν αντέχουν την επιτυχία των άλλων

Δεν το αντέχουν. Δεν είναι θέμα κακίας, αλλά περισσότερο ζήλιας και σκληρού ανταγωνισμού. Δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο μαζί σου ή προσωπικό, απλώς η οποιαδήποτε επιτυχία σου τους «κάθεται στο στομάχι». Σε κοιτάζουν με μισό μάτι και δεν μπορούν να δεχτούν ότι κατάφερες κάτι σημαντικό. Και όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις δικές τους επιτυχίες, γιατί και εκείνοι μπορεί να έχουν καταφέρει πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο που δύσκολα θα καταλάβεις τι σκέφτεται. Δεν αποκαλύπτει την πραγματική του άποψη, οπότε δεν μπορείς να ξέρεις, αν όντως χαίρεται με την χαρά σου και την επιτυχία σου ή αν κατά βάθος ζηλεύει και σε κοιτάζει με μισό μάτι. Το σίγουρο είναι ότι εξωτερικά θα σου δείχνει την… χαρά του, θα σου χαμογελάει και θα σου λέει λόγια υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά. Το τι γίνεται μέσα στο μυαλό του όμως… είναι άλλο θέμα. Αν βέβαια το παρακάνεις με τα γέλια και τον ενθουσιασμό, δεν το έχει σε τίποτα να σου πετάξει κάτι που θα στα κόψει μαχαίρι...

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν του το έχεις, αλλά ο Τοξότης δύσκολα χαίρεται με την επιτυχία του άλλου γιατί πολύ απλά τα θέλει όλα δικά του. Αυτό που κάνει συνήθως είναι να προσπαθεί να την υποτιμήσει, επισημαίνοντας ότι και καλά ήταν θέμα καθαρής τύχης κι όχι αποτέλεσμα προσπάθειας, ότι αν κάποιος δεν είχε τη βοήθεια του τάδε ή του δείνα δεν θα τα κατάφερνε ή ότι το έπαιξε καλό παιδί μόνο και μόνο για να τον ευνοήσουν, οπότε αυτόματα κόβει κάθε χαρά... Υπάρχουν, δε, περιπτώσεις που μπορεί πάρα πολύ εύκολα να παραπλανήσει κάποιον/α και να τον/την οδηγήσει στην αποτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς εύκολα ξεγελά τους γύρω του επειδή είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν μιλά πολύ. Όμως το τι συμβαίνει μέσα του είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι ζηλιάρης και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός με ανθρώπους που πετυχαίνουν ενώ εκείνος ακόμα… παλεύει και δεν τα έχει καταφέρει. Επίσης, με έμμεσο τρόπο προσπαθεί να υποτιμήσει το όποιο κατόρθωμα του άλλου. Θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τον υπονομεύσει και να του βάλει εμπόδια κι ας μην έχει τον ίδιο στόχο.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που, μόλις τα βρουν μπαστούνια, παραιτούνται από κάθε προσπάθεια

3 ζώδια που δεν κρατάνε μυστικό και 3 που είναι... «τάφοι»

Αυτά τα ζώδια παραείναι αισιόδοξα και στο τέλος την πατάνε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved