Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πόσο επικίνδυνος τύπος είσαι;

Κινδυνεύεις κι εσύ και οι άλλοι!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πόσο επικίνδυνος τύπος είσαι;

Η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου είναι ένας συνδυασμός από όμορφα και θετικά καθώς και αρνητικά έως επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Μερικές φορές εκδηλώνουμε προς τα έξω τα όχι και τόσο ωραία χαρακτηριστικά μας και μερικές φορές τα κρατάμε κρυμμένα έως ότου εκδηλωθούν σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς καν να τα ελέγχουμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε κακοί από πεποίθηση και δεν σκοπεύουμε να βλάψουμε τους ανθρώπους ή τους εαυτούς μας, αλλά είναι και αδύνατο να είμαστε καλοί όλη την ώρα!

Πάντως, αν έχεις διαρκώς μια τέτοια συμπεριφορά, θα υπάρξουν συνέπειες. Ίσως όχι άμεσα, αλλά θα υπάρξουν. Όταν, λοιπόν, αποκαλύπτεται η επικίνδυνη πλευρά σου, πρόσεχε! Κάτι θα συμβεί και μάλλον δεν θα είναι καλό. Θα είναι δραματικό, θα ταρακουνήσει τις καταστάσεις και τους συνανθρώπους σου και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο όπως πριν.

Δεν είμαστε όλοι άγγελοι αλλά είναι καλό για μας να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε, ώστε, όταν βγαίνει στην επιφάνεια η επικίνδυνη πλευρά του εαυτού μας, να μην καταστρέφουμε εντελώς τη ζωή μας.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό των ζωδίων της γης που πρέπει οπωσδήποτε να το λάβουν υπόψη:

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ένας Ταύρος εξοργιστεί ή νιώσει ζήλια, όποιος βρεθεί στο δρόμο του πρέπει να προσέχει, γιατί στο πέρασμά του θα αφήσει οπωσδήποτε ένα ίχνος καταστροφής. Επιπλέον, έχει την… κακή συνήθεια να μην τα παρατάει! Από τη στιγμή που θα του καρφωθεί κάτι στο μυαλό, όπως π.χ. να τιμωρήσει κάποιον, δεν θα σταματήσει, ακόμα και όταν το πρόσωπο που καταλήγει να πληγώνει περισσότερο είναι ο εαυτός του. Δεν θα κάνει πίσω ούτε πόντο σε αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό και μπορεί να χάσει πολύ κοντινά του άτομα, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Πόσο σπουδαίο είναι να ξέρεις ότι είχες δίκιο όταν δεν θα έχει απομείνει κανείς για να σου το αναγνωρίσει;

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος συμπεριφέρεται σαν να έχει μια λίστα με εμπειρίες που τον έχουν τραυματίσει, τις οποίες προσπαθεί να ξεπεράσει ξανά και ξανά, όπως κάποιος που ξύνει συνεχώς μια πληγή και δεν την αφήνει να θεραπευτεί. Αυτή η τάση του να στέκεται κριτικά και εμμονή απέναντι σε σφάλματα του παρελθόντος, τον βλάπτει πολύ περισσότερο από όσο αντιλαμβάνεται. Όλα βέβαια, ξεκινούν από την τελειομανία του, που είναι «εκείνο που τον τρώει κι εκείνο που τον σώζει». Παρθένε, πρέπει επειγόντως να σταματήσεις να κατηγορείς τόσο τον εαυτό σου για τα λάθη που έχεις κάνει, όσο και τους άλλους για τα λάθη που επίσης έχουν κάνει. Αυτή η στάση σου ανοίγει πληγές που δεν κλείνουν και απομακρύνει αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι επιρρεπής ανά πάσα στιγμή να υιοθετήσει την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης και η αρνητικότητά του μοιάζει σαν να καταπίνει όλα τα καλά που υπάρχουν γύρω του. Αυτό οφείλεται στην εγγενή απαισιοδοξία που του προκαλεί ο κυβερνήτης πλανήτης του, ο Κρόνος. Όταν ένας Αιγόκερως στραφεί προς την αρνητικότητα, επηρεάζεται όχι μόνο διανοητικά αλλά και σωματικά. Είναι ικανός να κολλήσει στη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων και να πιστέψει ότι δεν θα ξαναβγεί ποτέ το φως. Δεν είναι αρνητικός χαρακτήρας, απλώς είναι πολύ επιρρεπής στις απαισιόδοξες σκέψεις, οι οποίες όμως μπορούν να τον «ρίξουν» ψυχολογικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Τα 3 ζώδια που δεν καίγονται και τόσο για τα χρήματα!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved