Τα 4 ζώδια που συνήθως έχουν «διπλή» ζωή

Μην σοκαριστείς όταν το ανακαλύψεις…

Τα 4 ζώδια που συνήθως έχουν «διπλή» ζωή

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά μπορούν να σε εκπλήξουν με την συμπεριφορά τους. Ορισμένοι μάλιστα είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτό που δείχνουν και μπορούν να ζουν μέχρι και… διπλές ζωές. Δεν λέμε ότι είναι δίγαμοι ή έχουν δύο «σπίτια» ή γενικότερα κάτι τόσο προχωρημένο. Μην τρομάζεις! Λέμε απλώς πως το πρόσωπο που δείχνουν στους γύρω τους σε σχέση με αυτό που έχουν στην πραγματικότητα, όταν είναι μόνοι τους, είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίμενες ότι θα τον έβλεπες πρώτο στην λίστα και καλά έκανες! Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Δίδυμος έχει… δύο πρόσωπα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει κακές προθέσεις. Πολύ απλά, δεν θα σου δείξει ποτέ το πώς πραγματικά νιώθει ή το τι σκέφτεται. Και αυτό θα το κάνει για να προστατευτεί ή να σε αποφύγει ή για να… κρυφτεί. Έχει αυτό που λέμε poker face και δεν θα μπορέσεις ποτέ να μπεις μέσα στο μυαλό του ή να τον μάθεις. Το ταλέντο του στην επικοινωνία είναι εξαιρετικό και θα σε «φλομώσει» όταν και όποτε το θελήσει. Δεν είναι ποτέ αυτό που πίστευες… Όταν είναι μόνος του είναι ένα διαφορετικό άτομο σε σχέση με αυτό που δείχνει προς τους γύρω του. Εδώ που τα λέμε, είναι κι ο μόνος που θα μπορούσε να έχει παράλληλα δύο σχέσεις, δύο γάμους, δύο δουλειές και να είναι άψογος! Το «διπλό» το έχει στο αίμα του...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ο μυστικοπαθής τύπος του ζωδιακού. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν το πώς πραγματικά σκέφτεται, το τι πιστεύει ή το τι σκοπεύει να κάνει. Το κρατά μόνο για τον εαυτό του. Μπορεί να σε κοιτά και να χαμογελά, ακόμα και να δείχνει ότι είσαι η μεγάλη του συμπάθεια και από μέσα του να σκέφτεται χίλια διαφορετικά πράγματα και να καταστρώνει σχέδια. Πάντα ακούει, αλλά ποτέ δεν μιλάει. Πιθανόν να έχει... περίεργα κονέ ή να σχετίζεται με άτομα της νύχτας, αλλά τη μέρα είναι αλλιώς. Δεν θα σε κάνει… «συνεργό» του, ούτε θα μοιραστεί την οποιαδήποτε πληροφορία. Είναι εσωστρεφής, κλειστός και δεν θα μπορέσεις ποτέ ούτε να τον μάθεις, ούτε και να τον διαβάσεις. Θα πρέπει να προσέχεις γιατί πραγματικά άλλο δείχνει και άλλα… κάνει στην ουσία.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση από τα δυο προηγούμενα ζώδια που αναφέραμε. Στην αρχή είναι ντροπαλή, συνεσταλμένη και παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον, ώστε να την γνωρίσεις καλύτερα. Όσο όμως… γνωρίζεστε και έρχεστε πιο κοντά ανακαλύπτεις έναν άλλο εαυτό. Είναι διαφορετική σε σχέση με αυτό που έδειχνε αρχικά. Είναι σχεδόν ψυχρή, επικριτική, απαιτητική και θέλει να επιβάλλει το πρόγραμμά της και τους κανόνες της. Δεν είναι τόσο δύσκολη περίπτωση όσο ο Δίδυμος ή ο Σκορπιός. Πρέπει απλώς να βρεις τα κουμπιά της και να μάθεις πώς να την χειρίζεσαι. Θέλει τρόπο όχι… κόπο.

ΖΥΓΟΣ

Και πάμε τέλος στο ζώδιο που σίγουρα δεν περίμενες να δεις σε αυτή την λίστα. Και όμως! Ο Ζυγός θα σε εκπλήξει με το πόσο μπορεί να προσποιηθεί. Είναι άλλος άνθρωπος, όταν έχει να κάνει με κόσμο και εντελώς διαφορετικός όταν είναι μόνος ή μέσα σε σχέση. Ο Ζυγός έχει μια τάση να θέλει να τους ικανοποιήσει όλους. Θέλει να είναι αρεστός και αποδεκτός. Επίσης, να έχει καλές σχέσεις ακόμα και με τις… πέτρες. Οπότε θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να τα πετύχει όλα αυτά. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσποιηθεί έναν άλλο εαυτό και να πει και κάποια ψεματάκια… Δεν έχει κακές προθέσεις. Απλώς η ανάγκη του για ηρεμία, ισορροπία και αποδοχή, τον κάνει να φορά ένα προσωπείο και να υποκρίνεται. Όταν κι εκείνος είναι μόνος, τότε βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Όσον αφορά στη διπλή ζωή... θα μπορούσε να την... υποστηρίξει, κρατώντας τις απόλυτες ισορροπίες.

Διάβασε επίσης:

Μην προκαλέσεις ποτέ αυτά τα 5 ζώδια

Αυτό είναι το βασικό σου ένστικτο σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τα 4 ζώδια που λαχταρούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved