Ποιο στοιχείο του ζωδίου σου ζηλεύουν οι άλλοι και θα ήθελαν να είχαν;

Τι είναι αξιοζήλευτο στο κάθε ζώδιο;

Ποιο στοιχείο του ζωδίου σου ζηλεύουν οι άλλοι και θα ήθελαν να είχαν;

Όλοι έχουμε τα δυνατά μας σημεία αλλά, πολλές φορές θα θέλαμε να είχαμε κάτι, που έχει ένας άλλος, όπως αυτοπεποίθηση, μαεστρία, υπομονή ή την άνεση της έκφρασης.

Διάβασε παρακάτω τι είναι αξιοζήλευτο στο κάθε ζώδιο και ενδεχομένως να ήθελες να έχεις κι εσύ...

ΚΡΙΟΣ

Ζηλεύουν την ικανότητά σου να μιλάς σε αγνώστους με τέτοια αμεσότητα, λες και τους ξέρεις χρόνια. Θα ήθελαν να είχαν την ενθουσιώδη συμπεριφορά σου, την ανάγκη σου να κάνεις συνεχώς κάτι διαφορετικό, κάτι πιο ενδιαφέρον για να μη βαριούνται. Μακάρι να ήταν τόσο ελεύθερα πνεύματα, όσο εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ήθελαν να είχαν την ανοχή και την αντοχή σου, που μπορεί να σκάσει και γάιδαρο. Είσαι τόσο ανθεκτικός και πεισματάρης που ειλικρινά σε ζηλεύουν. Λατρεύουν επίσης που ξέρεις να απολαμβάνεις τις απλές χαρές τις ζωής και δεν περιμένεις το extreme για να νιώσεις όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λατρεύουν το ότι μπορείς να προσαρμόζεσαι σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είσαι τόσο ευέλικτος που μπροστά σου οι άλλοι φαίνονται... καδρόνια. Οι περισσότεροι σε θεωρούν διπρόσωπο, όμως θα ήθελαν να είχαν έστω και λίγο την δική σου ευστροφία και να γυρίζουν υπέρ τους τα πράγματα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλοι θεωρούν ότι δεν είσαι αρκετά γενναίος και σε κατηγορούν ότι είσαι πολύ συναισθηματικός. Είσαι όμως απλά ευαίσθητος, με το ένστικτο της προστασίας σου τόσο ανεπτυγμένο που ο οποιοσδήποτε αισθάνεται ασφαλής μαζί σου, κάτι που είναι πραγματικά αξιοζήλευτο!

ΛΕΩΝ

Είσαι το πιο γενναιόδωρο απ’ όλα τα ζώδια κι η μεγάλη σου καρδιά ζεσταίνει όλους όσοι είναι δίπλα σου. Η ζωντάνια κι ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικά και θα μπορούσε ο καθένας να σε ακολουθήσει όπου πας, χωρίς να ρωτήσει το «γιατί».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι πολύ σεμνός και συνεσταλμένος, ταυτόχρονα όμως εργατικός, μεθοδικός, έξυπνος, με διάθεση για συνεχή μάθηση, οπότε κάθε άνθρωπος που σε γνωρίζει καλύτερα αισθάνεται τυχερός που είσαι στη ζωή του γιατί ποτέ δεν κομπάζεις και δεν προκαλείς ανταγωνισμό.

ΖΥΓΟΣ

Ζηλεύουν τον κοινωνικό σου χαρακτήρα και τη χάρη σου και θα ήθελαν να γοητεύουν με την δική σου ευκολία τους πάντες, ώστε να έχουν έναν καλό λόγο να πουν εισπράξουν. Να έχουν το χάρισμά σου να φλερτάρουν ανάλαφρα και με στυλ, χωρίς να εκτίθενται και να είναι τόσο διπλωμάτες που να πετυχαίνουν τον σκοπό τους, χωρίς να κακοκαρδίζουν κανένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζηλεύουν τη σιγουριά και τον προσωπικό σου μαγνητισμό. Η δύναμη της πειθούς σου είναι τέτοια που μπορείς, αν θέλεις, να κάνεις κάποιον να περπατήσει σε αναμμένα κάρβουνα. Επίσης θαυμάζουν το ότι είσαι βράχος πίστης και αφοσίωσης για τα δικά σου πρόσωπα και θα σταθείς δίπλα τους, μέχρι τέλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λατρεύουν που είσαι αισιόδοξος, ειλικρινής, αυθόρμητος και διψάς για νέες εμπειρίες. Που δεν καταλαβαίνεις από τυπικότητες, ψεύτικες συμπεριφορές και συμφέροντα. Ότι είσαι μέσα στην τρέλα και το κέφι, ξέρεις να περνάς καλύτερα από όλους, χαίρεσαι την κάθε στιγμή και βλέπεις τη ζωή σαν περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λατρεύουν την αφοσίωση, την υπομονή σου, τις πολύτιμες συμβουλές σου, το πώς διαχειρίζεσαι τον χρόνο και θα ήθελαν να ήταν τόσο ψύχραιμοι, όσο εσύ, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Αυτές σου οι αρετές σε βοηθούν να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο κι ειλικρινά σε ζηλεύουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι δε θα έδιναν να είχαν τον δικό σου, ασυμβίβαστο, επαναστατικό και ελεύθερο τρόπο σκέψης. Να μην κολλάνε σε «πρέπει» και «κανόνες» και να κάνουν αυτό που κρίνουν σωστό κι όχι ό,τι τους υπαγορεύουν οι άλλοι και στο τέλος να τους ζηλεύουν κιόλας γιατί τους θεωρούν ξεχωριστούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ήθελαν να είχαν την δική σου πίστη στην αγάπη και την ελπίδα, τον ρομαντισμό και την ανιδιοτέλειά σου. Επίσης, τη διαίσθησή σου που φαντάζει σχεδόν μαγική, αφού μπορείς να διακρίνεις πιο εύκολα αυτό που όλοι οι άλλοι δεν βλέπουν.

Διάβασε επίσης: Το ζώδιό σου δείχνει, αν ρίχνεις το επίπεδο ή κρατιέσαι στο ύψος των περιστάσεων

Αυτά είναι τα ζώδια που «δεν το βάζουν κάτω» με τίποτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved