Το ζώδιό σου δείχνει αν έχεις στυλ ή είσαι εντελώς «χύμα»!

Έχεις στυλ ή είσαι ατσούμπαλος;

Το ζώδιό σου δείχνει αν έχεις στυλ ή είσαι εντελώς «χύμα»!

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μια φυσική έφεση στο καλό γούστο και πάντα καταφέρνουν να βρουν τα σωστά χρώματα και τα σωστά κουρέματα που ταιριάζουν στο στυλ τους, ενώ για κάποιους άλλους είναι πιο περίπλοκο!

Το ζώδιό μας μπορεί να εξηγήσει πολλά, τόσο για την επιλογή ρούχων και αξεσουάρ όσο και γενικά για το στυλ μας. Βέβαια, κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτιμήσεις και τελικά μπορεί να κάνει τέτοιες επιλογές που να δείχνει μοναδικά όμορφο. Ποια ζώδια όμως φροντίζουν περισσότερο την εμφάνιση τους;

ΚΡΙΟΣ

Έχει αυθεντικό στιλ

Δεν επηρεάζεται από το περιβάλλον ή από τα περιοδικά μόδας. Αν όμως έχει ωροσκόπο Λέοντα ή Ζυγό, θα θελήσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, οπότε θα διαθέσει περισσότερο χρόνο για να επιλέξει ρούχα που θα του επιτρέψουν να γοητεύσει τόσο τους γύρω του όσο και το αντικείμενο του πόθου του!

ΤΑΥΡΟΣ

Κομψός, αλλά χαλαρός

Όταν κυκλοφορεί δημοσίως του αρέσει να είναι «μέσα στη μόδα». Όμως, στον ιδιωτικό του χώρο, θα φορέσει το πρώτο ρούχο που θα βρει για να νιώσει άνετα μέσα στο «κουκούλι» του. Η άνεση είναι πάνω απ’ όλα για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν τους αρέσει η μόδα

Αυτό το ζώδιο δεν εστιάζει υπερβολικά στην εμφάνιση. Δεν έχει καμία σημασία για τον Δίδυμο το τι φοράς, αρκεί να φοράς κάτι, μόνο και μόνο για να μην κυκλοφορείς γυμνός! Αν ένας Δίδυμος έχει στοιχεία στο ωροσκόπιό του από Ζυγό ή Λέοντα, θα κάνει και κάποιες μοδάτες ή κυριλέ εμφανίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εθισμένος στις αγορές

Ο Καρκίνος αγοράζει καινούργια ρούχα όλη την ώρα, αλλά ο εθισμός του τον οδηγεί στο να επιλέγει κομμάτια που δεν είναι πάντα κομψά. Το αποτέλεσμα είναι να μην υποφέρει μόνο το πορτοφόλι του, αλλά και η… εμφάνισή του!

ΛΕΩΝ

Ο πιο κομψός απ' όλους!

Είναι ανεπιφύλακτα οπαδός της μόδας. Ψάχνει πάντα για τις τελευταίες καινοτόμες δημιουργίες και δεν έχει αντίρρηση να ακολουθήσει πιστά ό,τι είναι μοδάτο. Ζει για να δοκιμάζει νέες και συναρπαστικές τάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή του ακόμα πιο in!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχει μαλώσει με το στυλ και την κομψότητα

Είναι ο τύπος που θα διαλέξει τα ρούχα του στα τυφλά! Δεν ακολουθεί τη μόδα και δυστυχώς αυτό φαίνεται. Παρά την έλλειψη στυλ που χαρακτηρίζει αυτό το ζώδιο, αν έχει ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στο Ζυγό ή τον Λέοντα, μπορεί να τολμήσει κάποιες κομψές εμφανίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ζωή είναι μια πασαρέλα!

Ένας Ζυγός λατρεύει να αντιγράφει το στυλ των μοντέλων των μεγάλων οίκων μόδας. Αν παραβρεθεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση για τη μόδα, θα μπορούσες άνετα να τον μπερδέψεις με τους celebrities και τις φίρμες που παραβρίσκονται στο χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αινιγματικές εμφανίσεις!

Του αρέσει να ξεχωρίζει στο πλήθος. Τη μια μέρα μπορεί να είναι ο πιο κομψός της παρέας και την άλλη μέρα δεν αποκλείεται να φορέσει κάτι που η μόδα του έχει περάσει προ πολλού. Αν έχει ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον Τοξότη, συνηθίζει να φοράει πολύ χρωματιστά ρούχα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν του αρέσει η μόδα

Θα κάνει προσπάθεια να ντυθεί καλά, μόνο αν αξίζει τον κόπο. Αν έχει ωροσκόπο Λέοντα ή Ζυγό, του αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θέλει να φοράει ρούχα ή αξεσουάρ φτιαγμένα από ακριβά υλικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι γενναίος και στη μόδα!

Του αρέσει να αναμιγνύει διάφορα στυλ που δεν τα εκτιμούν όλοι. Εάν έχει ωροσκόπο Υδροχόο, οι πειραματισμοί του στο ντύσιμο αξίζουν για να διαγωνισθούν ακόμα και σε επιδείξεις μόδας, μόνο που χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεύει τις πρωτοποριακές εμφανίσεις

Όλα του τα ρούχα έχουν μελετηθεί εκ των προτέρων, οπότε ακόμα κι αν τραβήξει ένα τυχαία από τη ντουλάπα του, δεν θα έχει πρόβλημα να το προσαρμόσει στην εμφάνισή του. Διαθέτει, επίσης, την ικανότητα να συμβουλεύει τα κοντινά του πρόσωπα σε θέματα στυλ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η υπερβολή του στυλ σε όλο της το μεγαλείο!

Η ιδιόμορφη προσωπικότητα των Ιχθύων τους επιτρέπει να δοκιμάζουν νέα στυλ, με τα αποτελέσματα να… ποικίλουν. Αν έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον Υδροχόο, μπορούν να εξελιχθούν σε πρωτοπόρες προσωπικότητες στους τομείς της μόδα και του styling!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved