Ποια ζώδια δε μπορούν χωρίς το κινητό τους;

Έχουν εξάρτηση από αυτό...

Ποια ζώδια δε μπορούν χωρίς το κινητό τους;

Για την ακρίβεια το έχουν κάνει… «σκουλαρίκι». Υπάρχουν κάποια ζώδια, που δεν αφήνουν στιγμή από τα χέρια τους το κινητό τους. Είτε γιατί μιλάνε, είτε επειδή είναι πολλές ώρες online στα social media. Προφανώς και έχει πάει κι εσένα σε κάποια το μυαλό σου. Πάμε να τα δούμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι! Σωστά μάντεψες! Το κινητό για έναν Δίδυμο είναι η δεύτερη φύση του. Είναι το «σκουλαρίκι» του και το απαραίτητο αξεσουάρ στο χέρι του. Δεν σταματά να μιλά όλη την ημέρα… Να ανταλλάσσει μηνύματα και να είναι ενεργός σε όλες τις σελίδες του στα social media. Του αρέσει να κατασκοπεύει τους πάντες και τα πάντα και να τα μαθαίνει όλα!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος επικοινωνιακός. Του αρέσει να μιλά στο κινητό ή να στέλνει μηνύματα, αλλά κυρίως του αρέσει να ασχολείται με τα social media. Θα ποστάρει διάφορα, θα δει τις αναρτήσεις των φίλων του, θα σχολιάσει και θα κάνει… κοινωνικές συζητήσεις. Μαζί με τον Δίδυμο, ανταγωνίζονται για την πρώτη θέση στην σχετική μας λίστα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει το κινητό… «σκουλαρίκι» της για άλλους λόγους. Της αρέσει να παραπονιέται. Απλό… Είναι το φετίχ της να βρίσκει λάθη και ελαττώματα στους άλλους και να τους κουνάει το δάχτυλο. Και όλα αυτά τα κάνει εντελώς αυθόρμητα. Επειδή είναι και άτομα multitasking μπορούν παράλληλα να μιλούν, να στέλνουν μηνύματα και να πατάνε «αντιδράσεις» παντού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν ο Καρκίνος δεν έχει το κινητό του στο χέρι, νιώθει τεράστια ανασφάλεια. Και αυτό γιατί είναι «κολλημένος» με ό,τι αγαπάει ή θεωρεί δικό του και δένεται απίστευτα μαζί του. Δεν θέλει να χάνει την επαφή με τους δικούς του ανθρώπους και αν κάποιος τον χρειαστεί, θέλει να μπορεί να του απαντήσει άμεσα και να τον ακούσει. Επίσης, θέλει και εκείνος να μαθαίνει, αν η οικογένειά του ή οι αγαπημένοι του άνθρωποι είναι καλά.

Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια που έχουν εμμονή με τις δίαιτες

Τα 4 πιο αφοσιωμένα και συγκεντρωμένα στο στόχο τους ζώδια

Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι «πελάτες» του πλαστικού χειρουργού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved