Τα 4 πιο cool κι ατάραχα ζώδια!

Οι πιο χαλαροί... πεθαίνεις του ζωδιακού!

Τα 4 πιο cool κι ατάραχα ζώδια!

Άλλα ζώδια είναι μόνιμα μέσα στο άγχος και τη νευρικότητα! Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα που είναι πιο cool κι ατάραχα. Δεν κουνιούνται, δεν ξεσηκώνονται με το παραμικρό, σπάνια εκνευρίζονται, θυμώνουν, ενώ τα ακολουθεί κι η φήμη των... ψυχρών ή αδιάφορων. Ποιοι είναι οι πιο χαλαροί... πεθαίνεις του ζωδιακού;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πρώτος στη λίστα είναι ο Ταύρος. Δε χαλάει τη ζαχαρένια του για τίποτα, έχει τους δικούς του ρυθμούς και αντιδράσεις και πιστεύει ακράδαντα στο "αργά βαδίζεις, ζωή κερδίζεις". Γιατί να αγχωθεί και να τσιτώσει, αφού έτσι κι αλλιώς, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εντάξει, δεν έμεινες κάγκελο! Ο... Νεροκουβαλητής του ζωδιακού είναι ονομαστός για την αδιαφορία, σχεδόν αναισθησία που βγάζει, κυρίως όταν όλοι οι άλλοι τα παίζουν μπροστά σε ένα πρόβλημα. Ωστόσο, λόγω αυτών... των χαρακτηριστικών του βρίσκει λύσεις. Από την άλλη, επειδή δεν τον νοιάζει η γνώμη του κόσμου, δεν τρελαίνεται, ούτε τον τρώει το να αποδείξει ποιος είναι και τι πραγματικά αξίζει!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Έχει τις πιο ήρεμες αντιδράσεις, δεν παίρνει αποφάσεις στο φτερό και σίγουρα δεν ξεσηκώνεται με το παραμικρό. Θέλει το χρόνο του να σκεφτεί, να ζυγιάσει τα υπέρ και τα κατά και μετά να δει πώς θα διαχειριστεί μια κατάσταση. Τον λες και αργοκίνητο καράβι, όμως το ζητούμενο είναι να καταλήξει κάπου κι όχι να τρελαθεί και να κάνει κάτι που θα μετανιώσει!

ΙΧΘΥΕΣ

Ε, τώρα... Αφού ξέρεις ότι είναι στον κόσμο τους, σχεδόν πάντα σε κατάσταση Ζεν! Είναι δυνατόν να είναι στην πρίζα, να σπαταλούν την ενέργειά τους και να τρέχουν πάνω-κάτω από το άγχος και την πίεση; Όχι βέβαια! Ό,τι θέλει ο Ύψιστος θα γίνει, αυτοί το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να χαλαρώσουν και να διατηρήσουν τη θετική τους ενέργεια!

Διάβασε επίσης:

Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Τα 4 ζώδια που «παραιτούνται» μόλις συναντήσουν κάποιο εμπόδιο

Ποιος/α κακός/α της Disney είσαι με βάση το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved