Είσαι fashion icon ή καμιά...«βασικιά»; Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα;

Σύμφωνα με την έρευνα της Vogue, το ζώδιό σου δείχνει ξεκάθαρα το στιλ σου και το Αν ή πόσο ακολουθείς τις τάσεις της μόδας!

Είσαι fashion icon ή καμιά...«βασικιά»; Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα;

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα; Τι στιλ ντυσίματος προτιμάς; Ποια χρώματα σε τραβάνε; Είσαι fashion icon ή δε σε νοιάζει καν τι είναι in κάθε εποχή; Animal print, δερμάτινα, μετάξι ή μήπως δαντέλα σου αρέσουν περισσότερο; Ρίχνεις βάρος στα αξεσουάρ ή σε τσάντες και παπούτσια; Αυτά κι άλλα πολλά, σύμφωνα με το Vogue.com, σχετίζονται με το ζώδιό σου!

Διάβασε που κατέληξε η έρευνα του διάσημου site και θα διαπιστώσεις ότι μάλλον πέφτει μέσα!

Κριός

Όλες ακολουθούν τη «μάζα», εσύ όμως θέλεις να είσαι πρώτη και να ξεχωρίζεις. Τα κεφάλια γυρνούν αυτόματα προς το μέρος σου, όταν μπαίνεις σε ένα χώρο, όχι μόνο από τον αέρα αυτοπεποίθησης που έχεις αλλά και τις στιλιστικές σου επιλογές και τους χρωματικούς συνδυασμούς που τονίζουν τα στοιχεία του δυναμικού χαρακτήρα σου. Το κόκκινο δε σου λείπει, είτε σε κραγιόν, είτε σε ρούχο ή αξεσουάρ, όπως επίσης και το δέρμα, που είναι και η αγάπη σου, in fashion ή όχι, σκασίλα σου. Εσύ ένα δερμάτινο jacket ή κολάν με φερμουάρ θα το φοράς μέχρι να γεράσεις.

Ταύρος

«Η ποιότητα είναι πάνω από την ποσότητα» είναι το μότο σου. Προτιμάς να δώσεις όλα σου τα χρήματα για να αγοράσεις ένα κομμάτι από μετάξι, βελούδο ή κασμίρ και να το φοράς μέχρι να λιώσει, παρά να πάρεις 5-6 από γνωστές αλυσίδες ρούχων που τα υφάσματά τους είναι «δεύτερα», μόνο και μόνο για να δείξεις ότι έχεις πολλά ρούχα. Η μόδα δε σε ενδιαφέρει τόσο όσο η άνεση και η αίσθηση που σου αφήνει στο δέρμα ένα φόρεμα, μια μπλούζα ή ένα παντελόνι. Τελευταία, ίσως και λόγω του Ουρανού στο ζώδιό σου, έχει παρατηρηθεί ότι κάνεις πειραματισμούς και μείξεις στιλ.


Δίδυμος

Λόγω του φόβου της επανάληψης και της ρουτίνας που έχεις, τείνεις να αλλάζουν συχνά το στιλ σου και να ανανεώνεις συνεχώς την γκαρνταρόμπα σου. Προτιμάς πρωτότυπα, funny μοτίβα, τα οποία συνδυάζεις με εξίσου περίεργα, σχεδόν σουρεάλ αξεσουάρ. Ποιο είναι το συμπέρασμα όλων αυτών, ότι η μόδα για σένα είναι ένας ακόμα τρόπος για να επικοινωνήσεις με τον κόσμο γύρω του.

Καρκίνος

Φαίνεται από μίλια μακριά πόσο ευαίσθητη και ρομαντική είσαι, από τα παλ χρώματα, ανοιχτό μπλε, γκρι, λευκό και εκρού και τα αέρινα υφάσματα που προτιμάς. Ωστόσο, με τη μόδα τα έχετε «σπάσει». Σπάνια την ακολουθείς, ενώ παίζει στην ντουλάπα σου να έχεις και ρούχα από τότε που πήγαινες σχολείο ή σου έχει δωρίσει κάποιο πρόσωπο που αγαπάς και έχεις δεθεί συναισθηματικά μαζί τους.

Λέων

Αντίθετα, εσύ έχεις άψογη σχέση με τη μόδα. Όσο πιο in fashion είσαι, τόσο πιο σίγουρη και αυτοπεποιθησάτη νιώθεις. Και να τα brand names και τα αξεσουάρ, που βγάζουν μάτι και σε ανεβάζουν level. Θέλεις να υπερέχεις και να φαίνεται κι ακόμα και αν δεν έχεις πολλά χρήματα, θα στερηθείς κάτι (Θεέ μου) για να μαζέψεις ευρώ-ευρώ, μέχρι να καταφέρεις να αγοράσεις ένα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις από την «πλέμπα».

Παρθένος

Το στιλ ντυσίματός σου δηλώνει ότι αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η δουλειά σου και ό,τι πρέπει να γίνει. Πολλές φορές δε μακιγιάρεσαι καν, ενώ αγοράζεις ρούχα ή παπούτσια, μόνο αν φθαρούν αυτά που έχεις ή σε βολεύουν. Το look σου είναι αρκετά συντηρητικό, σου αρέσουν οι αποχρώσεις μπεζ-καφέ αποχρώσεις και ντύνεσαι ανάλογα με την περίσταση. Δεν ακολουθείς τη μόδα, αλλά αν πρέπει να πας κάπου, τότε θα αγοράσεις ακριβώς αυτό που θα δεις στη βιτρίνα ή σε ένα περιοδικό ή site, για να είσαι «εγγυημένα» άψογη, χωρίς να πονοκεφαλιάσεις για το πώς θα το συνδυάσεις.

Ζυγός

Είσαι το fashion icon. Αν δεν το φοράς εσύ, δεν είναι στη μόδα, αλλά, έχεις και το ταλέντο να κάνεις τη δική σου μόδα, με τους συνδυασμούς και το στιλ σου. Πάντα θηλυκή, χαριτωμένη, κομψή και πρόθυμη να βοηθήσεις και την από πάνω σου (την Παρθένα), δίνοντάς της συμβουλές από το μακιγιάζ, μέχρι το μαλλί, τα αξεσουάρ και το matching.

Σκορπιός

Το στιλ σου είναι ταυτόχρονα δυναμικό, σέξι και προσεκτικό κι απλό. Άλλωστε δε χρειάζεται να πετάξεις έξω μπούτι ή στήθος για να ελκύσεις. Το σεξαπίλ σου είναι τόσο έντονο που θα τραβούσες ακόμα κι αν φορούσες ράσο. Δείχνεις μια ιδιαίτερη αδυναμία στο μαύρο βελούδο ή τη δαντέλα και το σκουροκόκκινο χρώμα, ενώ δεν καίγεσαι για τη μόδα, γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι μπορείς να ξεχωρίσεις οπουδήποτε από τα vibes που εκπέμπεις.

Τοξότης

Το πολύ δεν είναι ποτέ αρκετό για σένα. Είσαι large και φαίνεται η υπερβολή και ο ενθουσιασμός από τα έντονα χρώματα που σου αρέσουν, τα patterns και τα αξεσουάρ σου, γενικά, από όλο το look σου. Το ντύσιμό σου είναι νεανικό, είναι στη μόδα, αν και ορισμένες φορές το χάνεις στο συνδυασμό και αγγίζεις τα όρια του κιτς. Ωστόσο, έχει και αυτό τη χαριτωμενιά του.

Αιγόκερως

Το look σου είναι κλασικό, αλλά προσεγμένο και μοδάτο. Καμία υπερβολή, τίποτα κραχμένο ή που να φωνάζει το πόσο ακριβό είναι κι ας είναι. Αγαπάς σκούρο γκρι και μαύρο, σε συνδυασμό με άσπρο, γιατί είναι ασφαλής και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάποιο λάθος. Αξεσουάρ δε σου αρέσουν και πολύ. Γενικά είσαι minimal, με στοιχεία vintage και ντύνεσαι πιο «ώριμα» για την ηλικία σου. Ποτέ κανείς δε θα φωνάξει τη fashion police (όπως με την παραπάνω σου).

Υδροχόος

Λέξεις όπως «trendy», «in», «fashion icon» σου είναι παντελώς άγνωστες και είναι λογικό, αφού το στιλ σου είναι εξεζητημένο, ασυνήθιστο κι ενίοτε εκκεντρικότατο. Αν καταφέρεις να προκαλέσεις πανικό με αυτά που φοράς ή το πώς είναι το μαλλί σου, ακόμα καλύτερα. Μέσα σου το καραδιασκεδάζεις. Μεταλιζέ και τιρκουάζ είναι οι αδυναμίες σου, όπως επίσης και ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Ιχθύς

Αέρινη, αιθέρια, το στιλ σου είναι ελαφρώς μποέμ, παραπέμπει σε άλλη εποχή, οι αποχρώσεις που προτιμάς είναι παλ και τα φλοράλ τα λατρεύεις. Τα αέρινα υφάσματα και οι διαφάνειες είναι τα βασικά στοιχεία του ντυσίματός σου, ενώ είσαι πολύ καλή στο mix and match. Την μόδα δεν την ακολουθείς ιδιαίτερα, όμως, δεν είσαι και εκτός, ανάλογα με το τι είναι in και πόσο σου ταιριάζουν ή μπορείς να υποστηρίξεις.

Διάβασε επίσης: Τα 5 ζώδια που μπορούν να σε «παγώσουν» με ένα βλέμμα τους!

Τα ζώδια που φαίνονται ακίνδυνα αλλά μπορούν να σου κάνουν το μεγαλύτερο κακό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved