Αυτά τα 3 ζώδια δε δίνουν δεκάρα... για τα λεφτά!

Το χρήμα δεν το λογαριάζουν!

Αυτά τα 3 ζώδια δε δίνουν δεκάρα... για τα λεφτά!

«Τι τα θέλεις τα λεφτά, να τα κάψεις τι τα θες», λέει το πασίγνωστο τραγούδι και φυσικά δικαίως αναρωτήθηκαν αρκετοί και αρκετές, αν υπάρχουν άνθρωποι στην εποχή μας που δεν τους ενδιαφέρει το χρήμα, όταν τείνει να γίνει... θεός! Κι όμως, υπάρχουν! Είναι πιο... αλτρουιστές, θα μπορούσαμε να πούμε και πιστεύουν ότι άλλα πράγματα (που δεν είναι πράγματα) είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα, όπως πχ η υγεία, η αγάπη, ο έρωτας, η φιλία, η ειρήνη ή τέλος πάντων ό,τι οι υπόλοιποι θεωρούν, ως δεδομένο αλλά δεν είναι.

Και για να εξηγούμαστε... για να μην παρεξηγούμαστε, δε λέμε ότι αυτά τα ζώδια είναι υπεράνω χρημάτων και δεν τους νοιάζει, αν αμείβονται, αλλά ότι δε βασίζουν πάνω στα λεφτά την ευτυχία ή το κέφι τους.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να θέλει να είναι πρώτος και καλύτερος, ωστόσο, ο Κριός δεν πίστεψε κι ούτε πρόκειται να πιστέψει ότι με τα παραπάνω χρήματα, θα τα καταφέρει. Εννοείται ότι δε θα κάνει καμία παραχώρηση για να βγάλει λεφτά, ούτε δέχεται στωικά ή κουνά το κεφάλι, σαν σκυλάκι στο παρμπρίζ, σε παράλογες απαιτήσεις ή ανταλλάγματα για να μη χάσει αυτά που έχει. Αρνείται να πουληθεί και η αλήθεια του δεν εξαγοράζεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν κάτι ξυπνά μέσα του τον επαναστάτη και θέλει να βάλει μπουρλότο στον κόσμο είναι η θεοποίηση του χρήματος, όπου στο βωμό του θυσιάζονται όλα. Δεν ξεπουλάει τις πεποιθήσεις του και παραμένεις πιστός στη θεωρία του ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από τα λεφτά και ότι το κέρδος είναι σε πολλές περιπτώσεις η βασική αιτία πολέμου και δυστυχίας στον κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς με τα υλικά αγαθά δεν έχει την καλύτερη σχέση, οπότε δεν καίγεται για τα χρήματα, καθώς το να τον αγαπούν και να τον νοιάζονται είναι πιο σημαντικό. Ξέρει ότι μπορούν να του προσφέρουν ανέσεις, αλλά δε φέρνουν την ευτυχία. Μπορείς να αγοράσεις πράγματα, αλλά όχι την υγεία και την αγάπη. Ο ιδανικός κόσμος, για τα δικά του μάτια, είναι αυτός που δεν έχει αρρώστιες, πίκρα, προβλήματα και δυστυχία και ο καθένας ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπό του και δεν τον πατάει κάτω για να κερδίσει περισσότερα.

Αφιερωμένο...



Διάβασε επίσης:

Με αυτούς τους ανθρώπους καλύτερα να είστε... από μακριά κι αγαπημένοι!

Αυτά είναι τα πιο καταπιεστικά ζώδια που θέλουν να ελέγχουν τη ζωή σου!

Αυτά τα 4 ζώδια δεν μπορούν με τίποτα να πουν «Όχι»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved